Πρίν φύγεις ...

Δεν είναι όλοι οι επιχειρηματίες ίδιοι:

Μόνο λίγοι νέοι επιχειρηματίες αναπτύσσονται για να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να επιτύχουν ουσιαστικά επίπεδα οικονομικής παραγωγικότητας. Πολιτικές που δεν λαμβάνουν υπόψη την ποιότητα είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.

Δεν είναι όλες οι οικονομίες ίδιες:

Διαφορετικές οικονομίες έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και προκλήσεις και τα επιχειρηματικά τους οικοσυστήματα έχουν διαφορετικά προβλήματα.

Η επιχειρηματικότητα δεν αφορά μόνο τους ηγέτες:

Σημασία έχει και το πλαίσιο. Η ίδια επιχείρηση θα έχει πολύ διαφορετικές προοπτικές ανάπτυξης ανάλογα με το πού δημιουργείται.

 

Read more

.

Τί σημαίνει πολιτική

Οι επιχειρηματίες στην Ευρωπαική Ένωση θεωρούν τρεις τομείς ως πιο σημαντικούς για την ανάπτυξη και την επιτυχία των εταιρειών τους (προσβάσιμες αγορές, ανθρώπινο κεφάλαιο και χρηματοδότηση).

Οι κυβερνητικές και κανονιστικές πολιτικές σε καθέναν από αυτούς τους τρεις τομείς μπορούν να παίξουν είτε θετικούς (και ονομάζονται επιταχυντές) είτε αρνητικούς (οι οποίοι ονομάζονται αναστολείς) ρόλους.

Η διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας έχει μεγάλη σημασία στην ατζέντα της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής. αλλά οι πολιτικές τους έχουν μετακινηθεί από τη διευκόλυνση της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων γενικά προς την προσπάθεια υποστήριξης των επιχειρήσεων με υψηλή ανάπτυξη.

Activity ...

Skills & Endorsements

  • Mendoring
  • Business
  • Marketing
  • Risk management
  • Cyber expert
  • Information technology
  • Analytical

Accomplishments

κάντε κλικ στον σύνδεσμο Linkedin Accpmplishments

 

 

Αrticles

κάντε κλίκ στον σύνδεσμο Άρθρα

 

Linkedin

κάντε κλίκ στον σύνδεσμο Linkedin profile

Blog

κάντε κλίκ στον σύνδεσμο του Blog 
.

Company

κάντε κλίκ στον σύνδεσμο της BENEFIT financial services

κάντε κλίκ στον σύνδεσμο Facebook profile

Facebook

κάντε κλίκ στον σύνδεσμο Facebook profile

YouTube Chanel

About me

Χαιρετίζω κάθε νέο πελάτη με 4 Αξίες - Περιέργεια, Φροντίδα, Πρόκληση & Εμπιστευτικότητα. Ως εκ τούτου, η προσέγγισή μου συνδυάζει τόσο την υποστήριξη όσο και την Ανάπτυξη.

Το ταξίδι καθοδήγησης ξεκινά με ένα σύνολο ερωτήσεων ανακάλυψης και μερικές αξιολογήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. δηλαδή το ηγετικό σας επίπεδο, την επιχειρηματική σας ενέργεια, το κοινωνικό προφίλ και τα μοναδικά δυνατά σας σημεία και πόρους. Αυτά θα επιταχύνουν τη διαδικασία της αυτοανακάλυψης και θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ποια πλεονεκτήματα και πόρους μπορείτε ν' αξιοποιήσετε, για να καλύψετε τυχόν κενά ή εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν κατά την ανάπτυξή σας.

Στη συνέχεια προχωρούμε προς την αποσαφήνιση του οράματός σας και τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων και ενεργειών για να σας υποστηρίξουμε στην προσέγγιση αυτού του οραματος. Μοιράζομαι επίσης εργαλεία για την βέλτιστη αποτελεσματικότητα όταν είναι απαραίτητο. Η καθοδήγησή μου προσφέρει μια ισορροπία ισχυρών ερωτήσεων, ευκαιριών για βαθύ προβληματισμό, αποσυμπίεση προκλήσεων, καθώς και χώρο για πρόσβαση σε δημιουργικές λύσεις και λήψη σχολίων.

Στο μεταξύ των περιόδων σύνδεσης μας, εντοπίζονται εργασίες για την εφαρμογή των πληροφοριών που αποκτήθηκαν και για ενεργό πειραματισμό νέων συμπεριφορών. Η τακτική αξιολόγηση πραγματοποιείται για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή προπόνηση! Τα μέλη του insTech λένε ότι είμαι δημιουργικός, διορατικός, τολμηρός και έμπιστος!

Σημειώσεις / Παρατηρήσεις

32 χρόνια στην αγορά από διάφορες θέσεις, μου επέτρεψε να μάθω πολλά για την ανθρώπινη συμπεριφορά και με τη συνεχή εκπαίδευση, έχω πάρει πολλά πολύτιμα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό διασφαλίζει ότι είμαι σε θέση να προσαρμόσω την προσέγγισή μου σε ανθρώπους με πολλές ικανότητες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Co-FOUNDER

Χρύσα Κοτζιά

Το σημαντικότερο για τους πιο παθιασμένους ηγέτες και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ειναι όταν με την σωστή οργανωτική κουλτούρα και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η επιχείρηση τους οδηγεί την αγορά της.

Προσέγγιση & Καθοδήγηση

Ανάμεσα στους τομείς εξειδίκευσής μου είναι η ανθεκτικότητα, η στρατηγική σκέψη και η παραγωγικότητα, μέσω της βελτιστοποίησης της προσωπικής σας ενέργειας. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο έχω ερευνήσει και βοηθάει στην οικοδόμηση στρατηγικών για τη μεγιστοποίηση της ευημερίας της επαγγελματικής ζωής.

Ένα άλλο σημείο εστίασης στην πρακτική μου είναι η ανάπτυξη της αυθεντικότητας και της ικανότητας της ηγεσίας και της διοίκησης.

Η δημιουργία συναισθηματικής νοημοσύνης για να εκφράζεστε, να διαχειρίζεστε έξυπνα οποιαδήποτε κατάσταση, όταν σας προκαλούν, αλλά επίσης να χτίζετε ενσυναίσθηση, κατανόηση και διαπροσωπική αποτελεσματικότητα, ειδικά γύρω από άτομα που είναι διαφορετικά από εσάς.

.

Είμαι έμπειρος αναλυτής διαχείρισης κινδύνων με αποδεδειγμένη ιστορία εργασίας στον ασφαλιστικό κλάδο. Εμπνέομαι από το πάθος μου να κάνω τη διαφορά, ειδικά στον τομέα της Διαχείρισης Κινδύνων Ασφαλίσεων και ιδιαίτερα του Cyber Risk, της διαχείρισης κρίσεων, της επιχειρηματικής συνέχειας, των Πωλήσεων και του Στρατηγικού Σχεδιασμού.

"Πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, είναι το κλειδί για την επιτυχία."

Κράτηση συνάντησης

- Προγραμματίστε την πρώτη συνάντηση τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα για να δώσετε στον υπεύθυνο αρκετό χρόνο για να απαντήσει στο αίτημά σας.

- Δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήματος κράτησης για την ίδια ημέρα και το νωρίτερο ραντεβού για το οποίο μπορείτε να ζητήσετε κράτηση είναι μετά από 12 ώρες.

Επαναπρογραμματισμός και ακύρωση

1- Μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε οποιαδήποτε συνάντηση οποιαδήποτε στιγμή από το ταμπλό σας, υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνεί ο προπονητής.

2- Εάν αφορά συνάντηση επί πληρωμή και ακυρώνεται προτού ο υπεύθυνος αποδεχτεί το αίτημά σας για κράτηση, δεν θα υπάρξει καμία χρέωση και το αίτημα θα ακυρωθεί.

3- Εάν θέλετε να ακυρώσετε μετά την αποδοχή της αίτησης κράτησης από τον προπονητή, λάβετε υπόψη ότι εάν ακυρωθεί σε περισσότερες από 2 ημέρες πριν από την έναρξη μιας συνάντησης, θα σας επιστραφεί το 100% του ποσού που πληρώσατε για τη συγκεκριμένη και εάν ακυρώσετε σε λιγότερο από 2 ημέρες πριν από την έναρξη της, θα σας επιστραφεί το 0% του ποσού που πληρώσατε για αυτήν τη συνεδρία.

Διαθεσιμότητα

Το παρακάτω είναι μια προβολή του ημερολογίου της Χρύσας Κοτζιά. Για προγραμματισμό, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω πεδία. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αίτημα κράτησης ακόμη και αν δεν βρείτε διαθεσιμότητα στο ημερολόγιο. Ο υπεύθυνος κράτησης τότε θα απαντήσει με εναλλακτικό πρόγραμμα, εάν είναι απαραίτητο.

Appointment

Available Appointments on 05/11/2020

There are no appointment time slots available for this day.

Οκτώβριος 2023
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
25
26
27
28
29
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30
31
1
2
3

Let's help you!

Γίνετε μέλος ενός οικοσυστήματος, οργανισμών υψηλής ανάπτυξης με τους πιο παθιασμένους ανθρώπους και αποκτήστε την προσφερόμενη γνώση για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη

sign-dark