Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Το insTech στοχεύει στη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ ΜμΕ, Προγραμμάτων Ευρωπαικής 'Ενωσης, Πανεπιστημίων, Πλατφορμών  και άλλων πόρων.

 

Το να είσαι ενεργό μέλος μιας κοινότητας όπως το insTech επιτρέπει την οικοδόμηση προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων και την ανάπτυξη των δικών σας συμφερόντων για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεών σας σε συνεργασία με άλλους ηγέτες και ειδικούς.

Στο insTech μπορείτε:

1) Να εξερευνήστε μια εξειδικευμένη βάση δεδομένων, για να βρείτε πόρους για την επιχείρηση σας.

2) να συμμετάσχετε σε έργα και να συνεργαστείτε με άλλους ηγέτες  για να επεκτείνετε και να οργανώσετε την επιχείρηση σας.

3) χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πλατφόρμας για να μοιραστείτε ιδέες και δίκτυα με άλλα μέλη που μοιράζονται τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα.

4) ενταχθείτε στις επαγγελματικές και / ή θεσμικές κοινότητες που είναι πιο σχετικές με την καριέρα σας

Επιπλέον, εργαζόμαστε τώρα για περαιτέρω εξελίξεις που θα σας επιτρέψουν να συμμετάσχετε σε μια συμβουλευτική σχέση κατά την οποία έμπειροι επαγγελματίες θα σας υποστηρίξουν στην επιχειρηματική σας διαδρομή.

 

Εγγραφείτε στο insTech για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας !!

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *