Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι Business coach υψηλής ανάπτυξης του instech έχουν συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τομέων τα τελευταία χρόνια. Βοηθάμε τις φιλόδοξες επιχειρήσεις να επιτύχουν ταχεία και βιώσιμη ανάπτυξη παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές από τους ειδικούς μας.

 

Το κλείσιμο τακτικών συναντήσεων με τους ηγέτες που ενδιαφέρονται για το "new Normal"  Συνεργαζόμαστε μαζί τους για να εντοπίσουμε τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τα εμπόδια στην ανάπτυξη της επιχείρησης τους. Χρησιμοποιούμε αποδεδειγμένες διαδικασίες για να βοηθήσουμε στην ενσωμάτωση ορθών πρακτικών στην στρατηγική ανάπτυξης και εκτέλεσης για την επίτευξη των στόχων.

Το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας σε μια συνάντηση με έναν προπονητή υψηλής ανάπτυξης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες σας.

Οι πρώτες συνεδριάσεις επικεντρώνονται συνήθως στη στρατηγική και στον προσδιορισμό των κρίσιμων τομέων της επιχείρησης που χρειάζονται την περισσότερη δουλειά.

Συγκεκριμένες δράσεις συμφωνούνται στο τέλος κάθε συνεδρίας για να διασφαλιστεί η πρόοδος προς την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Οι συναντήσεις είναι προσανατολισμένες στη δράση.

Τα ζητήματα συζητούνται, οι ιδέες και οι επιλογές προσδιορίζονται και, στη συνέχεια, οι ενέργειες συμφωνούνται και τεκμηριώνονται.

Οι Business coaches υψηλής ανάπτυξης, βοηθούν στην αναγνώριση και ανάδειξη μακροπρόθεσμου οράματος και στη συνέχεια προσδιορίζουν μαζί σας, το σημείο που θέλετε να είστε σε τρία χρόνια (3ος Ορίζοντας Ανάπτυξης).

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο σχεδιασμού The wheel of Business, προσδιορίζετε εσείς τα ζωτικά στοιχεία της επιχείρησής σας που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το όραμά σας.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *