Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο
για την εκκίνηση,
αναβάθμιση & χρηματοδότηση,
Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Προκλήσεις & Ευκαιρίες για την Επιχειρηματικότητα

Η νούμερο ένα ανάγκη στον κόσμο σήμερα είναι εξειδίκευση και η ποιοτική εργασία, ωστόσο, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο McKinsey μας λέει ότι 800 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν παγκοσμίως τα επόμενα 15 χρόνια λόγω αυτοματισμού (AI).
Η προκύπτουσα ευκαιρία σήμερα είναι ότι θα ξεκινήσουν περισσότερες επιχειρήσεις μέσα στα επόμενα 20 χρόνια από ό, τι όλη η ιστορία σε συνδυασμό.

Η Ευκαιρία:  Μία μικρομεσαία επιχείρηση έχοντας ένα οικοσύστημα γύρω της με εργαζόμενους, στελέχη, προμηθευτές, χρηματοδότηση κλπ θα ενισχύσει τις ευκαιρίες για να περάσει από το στάδιο της βιωσιμότητας στην ανάπτυξη.

 

Προγραμματίστε μια Συνάντηση One-on-One

Ας συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να φτάσει στην επόμενη κανονικότητα. Θα δούμε τι κάνετε τώρα και τι χρειάζεται να αλλάξετε για να κλιμακώσετε την επιχείρηση σας στην κερδοφορία υψηλών αριθμών.

Κάντε κλικ για να προγραμματίσετε μόνος σας, την συνάντηση μας.

Ευελιξία στη Λειτουργία των ΜμΕ
μέσω ενός σχεδίου με γνώμονα την αξία

Η μετάβαση σε ένα επιτυχημένο πιό ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο, απαιτεί από τους ηγέτες των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων ν' αλλάξουν τρόπο σκέψης και να επικεντρωθούν  στην επιλογή, την σωστή διαχείριση και εκπαίδευση για να λάβουν το αποτέλεσμα που προσδοκούν.

OFFICE-0019

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν
οι ΜμΕ στην μετά Covid-19 εποχή

Οι Ελληνικές μικρές και μεσαίες  αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις συνήθως είναι εμπορικά βιώσιμες επιχειρήσεις με 5 έως 250 υπαλλήλους.

Σε αντίθεση με τις μικροεπιχειρήσεις, οι οποίες συνήθως ξεκινούν μικρές και παραμένουν έτσι, οι ΜμΕ του insTech έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύσσονται.

Μπορούν να ξεκινήσουν με μικρούς τζίρους και λίγους πελάτες, αλλά με τη σωστή υποστήριξη μπορούν να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν την επιχειρηματική τους αξία.

 

Η Μεθοδολογία μας ...

Πώς λειτουργεί το insTech

"Φτιάξτε μια σύγχρονη ψηφιακή επιχείρηση με την βοήθεια της κοινότητας μας. Σταματήστε να διακινδυνεύετε το μέλλον σας με τη συνήθη επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανακαλύψτε το δυναμικό των ανθρώπων σας με πειθαρχημένη επιχειρηματικότητα και την ελκυστική πλατφόρμα μας.".

business_plan

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνάντηση One-on-One

Στείλτε το τηλέφωνο σας, για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

 

 

 

Είπαν για εμάς ...

instech_regular

Οικοσύστημα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups
Κοινωνικού Σκοπού.

... Εύκολη εκκίνηση

Σε αυτόν τον τομέα ένα επιχειρηματικό  οικοσύστημα, βοηθάει  μια ΜμΕ επιχείρηση σε στοιχεία όπως το εύκολο ξεκίνημα, τα φορολογικά κίνητρα που ισχύουν, στην ενημέρωσή  των κανονισμών και των νόμων που θα μπορούσαν να είναι φιλικοί προς αυτές.

... Χρηματοδότηση

Οι ΜμΕ επιχειρήσεις, πρέπει να διαθέτουν οικονομική ρευστότητα, ώστε να μπορούν να  αναπτυχθούν καθώς αποκτούν περισσότερους πόρους. Οι οικονομικοί πόροι είναι μια βασική πτυχή, δεδομένου ότι παρέχουν την υποστήριξη για την πρόσληψη ατόμων, την αγορά ή τη μίσθωση ακινήτων και εξοπλισμού, την επένδυση στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις και την παρακολούθηση των πελατών..

... Δημιουργία κουλτούρας

Τα κορυφαία επιχειρηματικά οικοσυστήματα διαθέτουν ισχυρή κουλτούρα για την επιχειρηματικότητα.

Οι πτυχές που λαμβάνονται υπόψη είναι η ανοχή του κινδύνου και της αποτυχίας της επιχειρηματικότητας, η προώθηση της αυτοαπασχόλησης, οι ιστορίες επιτυχίας και τα πρότυπα, η ερευνητική κουλτούρα, η θετική εικόνα της επιχειρηματικότητας και η επιβράβευση της καινοτομίας 

... Οργάνωση

Ο επιχειρησιακός προγραμματισμός, η τεχνική κατάρτιση και η γνώση της χρήσης των πόρων είναι στην πραγματικότητα μια δεξιότητα που θα μάθετε με το χρόνο. Η εύρεση των σωστών ατόμων στον οργανισμό υποστήριξης είναι το κλειδί

Η μετάβαση σε έναν οργανισμό που σας υποστηρίζει μαθαίνοντας πώς να γράφετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα σας κάνει καλά αν είστε έτοιμοι να συντάξετε το δικό σας σχέδιο. 

... Ανθρώπινο δυναμικό

Ο τομέας του ανθρώπινου κεφαλαίου αντιπροσωπεύεται από την ποιότητα και την ποσότητα του εργατικού δυναμικού του. 

Τα συστατικά αυτού του τομέα είναι η διαχείριση και το τεχνικό ταλέντο, η επιχειρηματική εμπειρία της εταιρείας, η διαθεσιμότητα εξωτερικής ανάθεσης και η πρόσβαση στο εργατικό δυναμικό των μεταναστών. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων μπορεί να επηρεάσει το ρυθμό στον τρόπο ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Επίσης, στον τομέα του ανθρώπινου κεφαλαίου θεωρείται η εκπαίδευση και η κατάρτιση.

... Αναζήτηση πελατών

Ο τομέας των αγορών είναι η εκπροσώπηση των πελατών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιρειών. Τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα με προσβάσιμες αγορές είναι σημαντικά για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν..

Μια βασική πτυχή που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι επίσης η δυνατότητα των πελατών. Τα στοιχεία που βρίσκονται στον τομέα των αγορών είναι η εγχώρια και ξένη αγορά, οι μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις ως πελάτες, καθώς και οι κρατικές αγορές.

"Δημιουργήσαμε την κοινότητα του οικοσυστήματος  insTech για να συνεργαστούμε με τους κατάλληλους ανθρώπους και να εξασφαλίσουμε ότι κανένας νέος επιχειρηματίας δεν θα αισθάνεται μόνος του ή θ' αγωνίζεται χωρίς τους κατάλληλους πόρους.

Παρέχουμε άφθονη ΔΩΡΕΑΝ γνώση & πόρους, για Επαναπροσδιορισμό του Οράματος, της Στρατηγικής, της Οργάνωσης και του Marketing για τον επιχειρηματικό & τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ΜμΕ και Startups."

 

Κωνσταντίνος Πατεράκης, Co-Founder

.

.