Πως λειτουργεί το insTech

Φτιάξτε μια σύγχρονη ψηφιακή επιχείρηση με την βοήθεια της κοινότητας μας. Σταματήστε να διακινδυνεύετε το μέλλον σας με τη συνήθη επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανακαλύψτε το δυναμικό των ανθρώπων σας με πειθαρχημένη επιχειρηματικότητα και την ελκυστική πλατφόρμα μας.

 

"Ένα πλήρες έργο του επιχειρηματικού οικοσυστήματος insTech (Κοινωνικού σκοπού) περιλαμβάνει ηγέτες & Startupers από όλους τους τομείς, με δεκάδες προγράμματα και δραστηριότητες."

Βήμα 1ο: Αποκτήστε έναν λογαριασμό στο insTech

"Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο insTech Quote Marketplace, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και ν' αποκτήσετε έναν λογαριασμό insTech.

Προσφέρουμε σε όλους τους επαγγελματίες και ηγέτες επιχειρήσεων μια δωρεάν σειρά μαθημάτων ψηφιακού επιχειρείν, μέσα από τα οποία θα διακρίνετε ποιες είναι η ανάγκες σας για την ίδρυση ή αναβάθμιση μιας ψηφιακής επιχείρησης, μέσω πειθαρχημένης επιχειρηματικότητας.

OFFICE-0019
PERSON_0075

Βήμα 2ο: Εγγραφείτε στo ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα Starter

Προσφέρουμε ένα σύντομο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα του insTech Academy διάρκειας 6 εβδομάδων για αποφοίτους, επαγγελματίες, ηγέτες επιχειρήσεων και startupers. Μοντελοποιημένο μετά από δικές σας παρατηρήσεις και επισημάνσεις δημιουργήσαμε το Starter Program, το οποίο είναι ένα ανοιχτό για ηγέτες με αντισυμβατική σκέψη, που θα τους διδάξει και θα μάθουν την πλήρη μεθοδολογία insTech Essential disciplined entrepreneurship, συμπεριλαμβανομένων και των insTech Tookit ™.

Βήμα 3ο: Πρόσβαση στο Δωρεάν Marketplace!

"Σήμερα η επιχειρηματικότητα έχει καταστεί, βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης ΜμΕ, σε όλο τον κόσμο.

Περιηγηθείτε σε προκαθορισμένα έργα με λίγα μόνο κλικ.".

OFFICE-0019

Ξεκινήστε τώρα!

Εγγραφείτε για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Starter

Είναι ένα 7 ήμερο Δωρεάν πρόγραμμα

Αυξήστε την αξία σας θέτοντας στόχους παραγωγικότητας που βελτιώνουν τη διαχείριση χρόνου, την αποτελεσματικότητα και...