Επιταχύνουμε την αλλαγή στις εταιρείες Χημικών για να δημιουργήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές τις βιομηχανικής μεταρρύθμισης, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και τα προηγμένα analytics για να ξεκλειδώσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη λειτουργική υπεροχή.

How we can help?

Chemicals

Cement

Η βιομηχανία τσιμέντου αλλάζει. Η ζήτηση αυξάνεται στις αναδυόμενες αγορές, αλλά η ανάπτυξη στις ώριμες αγορές έχει σταματήσει. Οι σημαντικότεροι παγκόσμιοι παίκτες συνεχίζουν να ενοποιούνται, ενώ οι τοπικοί κατεστημένοι επενδύουν εκτός των εγχώριων αγορών τους. Βοηθάμε να σχεδιάσουν στρατηγικές και επιχειρησιακές απαντήσεις σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο της βιομηχανίας.

Petrochemicals

Η δυναμική της βιομηχανίας πετροχημικών αλλάζει. Για να λάβουν τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις, οι εταιρείες πρέπει να κατανοήσουν τη μεταβαλλόμενη δυναμική του κλάδου, καθώς και τις συνολικές τάσεις στην αύξηση της ζήτησης και τις πηγές του κόστους.

Βοηθάμε τις εταιρείες πετροχημικών να πλοηγηθούν σε ένα μεταβαλλόμενο βιομηχανικό τοπίο και να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους για το μέλλον.

Specialty Chemicals

Βοηθάμε τις ΜμΕ χημικών να επιτύχουν λειτουργική αριστεία και να δημιουργήσουν κερδοφόρα, βιώσιμη, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη στο πλαίσιο ενός μεταβαλλόμενου τοπίου της αγοράς. Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία της βιομηχανίας μας, βοηθάμε τις εξειδικευμένες χημικές εταιρείες να αναπτύξουν στρατηγικές που αξιοποιούν τις εξωτερικές τάσεις - καθώς και τις δικές τους δυνατότητες και δυνατότητες.

We work with our members to build the capabilities that enable Chemicals organizations to achieve sustainable advantage.

Οι γνώσεις μας για τις εταιρείες Χημικών

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Πληροφορίες σχετικά με το Επιχειρηματικό οικοσύστημα

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Κάθε επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος που εισέρχεται στον κόσμο του insurTech, θα πρέπει να δημιουργήσει μια...
Το ταξίδι του πελάτη ( Customer Journey ) είναι η σειρά αλληλεπιδράσεων που έχει ένας...
Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον τρόπο καθορισμού του προφίλ πελάτη. Σε αυτές τις...
Περιγραφή θέσης Συν-εργασίας: FreeLance Marketer Subscribe “Χρειάζεται μόνο μία Εξαιρετική Συν-εργασία για να αναπτύξετε μια...
Οι Agents & Brokers πρέπει πρώτα απ’ όλα να κατανοήσουν την νέα κανονικότητα, για να...
Το Generative AI είναι εδώ: Πώς εργαλεία όπως το ChatGPT θα μπορούσαν να αλλάξουν την...
Οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι προσδοκίες των πελατών, αλλάζουν γρήγορα τα παραδοσιακά μοντέλα του ασφαλιστικού...