Μετατρέψτε τα σχέδια της επιχείρησης σας σε πραγματικότητα. Εφαρμόστε τις καθημερινές λειτουργίες και προετοιμαστείτε για την επιτυχία. ...

 

MARKETING_066

Επιλέξτε την τοποθεσία της επιχείρησής σας

Η τοποθεσία της επιχείρησής σας καθορίζει τους φόρους, τις επιδοτήσεις, τους νόμους και τους κανονισμούς στους οποίους θα υπόκειται η επιχείρησή σας.

Θα χρειαστεί να πάρετε μια στρατηγική απόφαση σχετικά με την περιφέρεια, την πόλη και τη γειτονιά που θα επιλέξετε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε μια επιχειρηματική δομή

Η επιχειρηματική δομή που επιλέγετε επηρεάζει τα πάντα, από τις καθημερινές λειτουργίες, τους φόρους και το πόσα από τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία κινδυνεύουν. Θα πρέπει να επιλέξετε μια επιχειρηματική δομή που να σας παρέχει τη σωστή ισορροπία νομικής προστασίας και οφελών.

MARKETING_038
MARKETING_039

Επιλέξτε το όνομα της επιχείρησής σας

Μπορείτε να βρείτε το σωστό όνομα επιχείρησης με δημιουργικότητα και έρευνα αγοράς. Αφού επιλέξετε το όνομά σας, θα πρέπει να το προστατεύσετε καταχωρώντας το.

Καταχωρίστε την επιχείρησή σας

Καταχωρίστε την επιχείρησή σας για να την κάνετε ξεχωριστή νομική οντότητα. Το πώς και πού πρέπει να εγγραφείτε εξαρτάται από τη δομή της επιχείρησής σας και την τοποθεσία της επιχείρησής σας.

MARKETING_013
MARKETING_012

Λάβετε αριθμό φορολογικού μητρώου

Ο αριθμός φορολογικού μητρώου ( ΑΦΜ ) λειτουργεί σαν ένας προσωπικός αριθμός για την επιχείρησή σας. Επιτρέπει στην μικρή επιχείρησή σας να πληρώσει κρατικούς φόρους αλλά και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί.

Αίτηση για άδειες

Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται έναν συνδυασμό αδειών τόσο από πολιτειακούς, επιμελητηριακούς, περιφερειακούς, όσο και από κρατικούς φορείς. Οι απαιτήσεις — και οι χρεώσεις — ποικίλλουν ανάλογα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, την τοποθεσία και τους κυβερνητικούς κανόνες.

MARKETING_019
MARKETING_020

Ασφαλίστε την επιχείρηση σας

Η ασφάλιση επιχειρήσεων σας προστατεύει από το απροσδόκητο κόστος της λειτουργίας μιας επιχείρησης. Τα ατυχήματα, οι φυσικές καταστροφές και οι αγωγές θα μπορούσαν ακόμη και να σας πτωχεύσουν εάν δεν προστατεύεστε με τη σωστή ασφάλιση.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Λάβετε δωρεάν επιχειρηματική συμβουλευτική.

Συνδεθείτε με έναν Μέντορα insTech, ή με το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων

Χώρος καινοτομίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Για να οργανωθούν καλύτερα στο μέλλον, οι ηγέτες πρέπει να υιοθετήσουν στρατηγικές που εξηγούν στον εαυτό τους, στο ανθρώπινο δυναμικό στους προμηθευτές και τους πελάτες τους «ποιοι είμαστε» , «πώς λειτουργούμε» και «πώς μεγαλώνουμε», σαν επιχείρηση