Επιταχύνουμε την αλλαγή της Γεωργίας  προς την 4η Βιομηχανική επανάσταση και προσφέρουμε μεταρρύθμιση στις εταιρείες της Βιομηχανίας, βοηθώντας τις να βελτιστοποιήσουν τις αποδόσεις, να πλοηγηθούν στον μετασχηματισμό των γεωργικών τάσεων και να προετοιμάσουν προληπτικά τις πολιτικές τους μέσω προηγμένων αναλυτικών στοιχείων, γνώσεων καταναλωτών και της εμπειρίας μας.

How we can help?

Agriculture

Agriculture Performance

Μεταφέρουμε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία του insTech σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της γεωργία; και των τροφίμων για να οδηγήσουμε τις επιδόσεις και τις λειτουργικές βελτιώσεις των επιχειρήσεων και να βοηθήσουμε τους ηγέτες να δημιουργήσουν τις μεταρρυθμίσεις που διαμορφώνουν τη βιομηχανία.

Βοηθάμε τις ΜμΕ του κλάδου της γεωργίας και των τροφίμων να αναζητούν ευκαιρίες και να ξεπερνούν τις αβεβαιότητες που οφείλονται στην αλλαγή της παγκόσμιας ζήτησης των καταναλωτών, στη μετατόπιση των γεωργικών τάσεων και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Agricultural Transformation

Τα συστήματα παραγωγής τροφίμων και γεωργίας χρειάζονται μετασχηματισμό για την βελτίωση της ποιότητας, της παραγωγής και της μείωσης του κόστους παραγωγής.

Βοηθάμε στη στήριξη των γεωργικών μετασχηματισμών των ΜμΕ, σε περιφερειακό, εθνικό και τοπικό επίπεδο, συνεργαζόμενοι με ηγέτες σε δημόσιους, ιδιωτικούς και κοινωνικούς τομείς - δημιουργώντας συμμαχίες και συνεργασίες με οργανισμούς για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού.

Investment opportunities

Δημιουργήσαμε μια μοναδική προοπτική σχετικά με την δημιουργία αξίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες στα τρόφιμα και τη γεωργία. Συνεργαζόμενοι με  χρηματοοικονομικούς επενδυτές, υποστηρίζοντας ηγέτες και νέους επιχειρηματίες του κλάδου καθώς σχεδιάζουν στρατηγική ανάπτυξη.

Rural development

Βοηθάμε την ανάπτυξη των αγροτικών ΜμΕ και των συνεργαζόμενων οργανισμών στις αναδυόμενες οικονομίες να αναπτύξουν τους τομείς της γεωργίας τους και συνεργαζόμαστε με τμήματα της ΕΕ και ιδρύματα που υποστηρίζουν την αγροτική γεωργία.

Farm operations

Στο insTech αναπτύσσουμε τον κατάλληλο βιομηχανικό μετασχηματισμό που βοηθά τους φορείς βιώσιμης εκμετάλλευσης γεωργικών αγροκτημάτων και τις εταιρείες διαχείρισης γαιών να επιτύχουν λειτουργικές βελτιώσεις.

Fresh-food supply chains

Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της Βιομηχανίας της Γεωργίας,  για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μειώσουν τη συρρίκνωση και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα και το κόστος των φρέσκων φρούτων, λαχανικών και κρεάτων τους.

Raw-materials management

Βοηθάμε τις εταιρείες μεταποίησης και τις εταιρείες συσκευασίας να βελτιώσουν την απόδοση στις λειτουργίες προμήθειας, διαχείρισης κινδύνων πρώτων υλών γεωργικών υλών και μείωσης του κόστους.

.

.

We work with our members to build the capabilities that enable Agriculture organizations to achieve sustainable advantage.

Οι γνώσεις μας για την Γεωργία

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας περιλαμβάνει Οποιαδήποτε βιομηχανία που συμμετέχει στην εξόρυξη και παραγωγή πρώτων υλών , όπως η γεωργία , η υλοτομία ,...

Our Experts

PROJECT MANAGER

Eddie Adkins

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

COMPLIANCE SPECIALIST

Steeve West

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

HR BUSINESS ADMIN

Anna Truman

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

MARKET PLANNING

Kelly Orlando

Serves as the tax technical leader for the Human Capital Services practice.

Πληροφορίες σχετικά με το Επιχειρηματικό οικοσύστημα

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.

Αυξήστε την αξία σας θέτοντας στόχους παραγωγικότητας που βελτιώνουν τη διαχείριση χρόνου, την αποτελεσματικότητα και...
Πώς να κυριαρχήσετε στο insurTech παιχνίδι ανάπτυξης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Για τους καταξιωμένους επαγγελματίες και...
IVA & Chatbots παρέχουν βελτιώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της ασφάλισης Η χρήση αυτοματοποιημένων...
“Χρησιμοποιώντας το AI στις πωλήσεις & το Μάρκετινγκ κερδίζεται τους αυριανούς πελάτες ασφαλειών.”  Η τεχνολογία...
Η ανάπτυξη δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.  Ακόμη και οι πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες...
Στον κόσμο των startups, ο καθένας μπορεί να έχει την επόμενη δυνητικά υπέροχη ιδέα.  Το...
Οι insurTech Startups χρησιμοποιούν στρατηγικές που τους επιτρέπουν να κλιμακώνονται με εκθετικούς ρυθμούς.. Η ιδέα...
το MVP είναι η πιο οικονομική διαδικασία και σας επιτρέπει να το επικοινωνήσετε στο πελατολόγιο...