Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Αν σκέφτεστε οτι η μετά την κρίση του COVID-19 θα επιστρέψετε σε αυτό που είχατε πριν», αντί να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δόθηκε για να σκεφτείτε πώς   "Μπορείτε να επαναφέρετε ή να επαναπροσδιορίσετε την επιχείρηση σας"  τότε σίγουρα είστε σε λάθος δρόμο.

 

Άμεσα πρέπει να συζητήσετε με την ομάδα σας πώς θα αυξήσετε την ταχύτητα που βασίζεται στη σχεδίαση.

Τώρα βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον όπου αυτό που πρέπει πραγματικά να έχετε στη διάθεσή σας είναι τα Analytics. Θα πρέπει να Επενδύσετε αρκετά στην κατανόηση των διαφορετικών πηγών δεδομένων  και πληροφοριών για να μπορείτε να προσαρμόζετε την στρατηγική σας και να λαμβάνετε αποφάσεις. Θα πρέπει να λάβετε πολλές σημαντικές αποφάσεις και να είστε ευκίνητος.

Οι ηγέτες θα πρέπει να είναι αρκετά γνώστες σχετικά με τα δεδομένα και την τεχνολογία ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνει από ένα σύνολο δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων  που πρέπει να κατανοούν σε βάθος.

Σκεφτείτε πολύ διαφορετικά . Αναζητήστε νέες ευκαιρίες, νέες αγορές. Αναμορφώστε το χαρτοφυλάκιο και σκεφτείτε για πιθανές συγχωνεύσεις και εξαγορές . Σχεδιάστε να κάνετε τα πράγματα πολύ διαφορετικά απ' ότι τα κάνατε μέχρι σήμερα, καθώς το μέλλον ξεδιπλώνεται .

Για τους επιχειρηματίες ίσως είναι δύσκολο να βρούν την ανθεκτικότητα τους για να οδηγήσουν την επιχείρηση τους πραγματικά με πιο ανθρώπινο τρόπο .  Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι έχετε την ανθεκτικότητα για να μπορείτε να ηγηθείτε με ένα τολμηρό, συμπαθητικό αλλά και ηθικό τρόπο. Και αν δεν το ξέρατε ότι χρειάζεστε όλες αυτές τις δεξιότητες, θα το μάθετε εδώ στο insTech tώρα.

Sign up for e-mails on new, Business articles

Μην χάσετε ποτέ την ενημέρωση. Θα σας στείλουμε email όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *