Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Αναζητήστε το καλύτερο μέρος για να εντοπίζουν την επιχείρησή σας

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό ελεύθερα περιορισμών για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Η τοποθεσία της επιχείρησής σας καθορίζει τους φόρους, τους νόμους περί ζωνών, τις επιδοτήσεις και τους κανονισμούς στους οποίους θα υπόκειται η επιχείρησή σας. Θα χρειαστεί να πάρετε μια στρατηγική απόφαση σχετικά με την περιφέρεια, την πόλη και τη γειτονιά που θα επιλέξετε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Θα χρειαστεί να  εγγράψετε την επιχείρησή σας,  να πληρώσετε φόρους και να λάβετε  άδειες που απαιτούνται  στο μέρος που θα επιλέξετε να εντοπίσετε την επιχείρησή σας.

Το πού θα βρείτε την επιχείρησή σας εξαρτάται εν μέρει από την τοποθεσία της αγοράς-στόχου σας, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος, τα οφέλη και τους περιορισμούς διαφορετικών δημοτικών περιφερειακών και κρατικών υπηρεσιών.

 

 

MARKETING_076

Επιχειρηματικές δαπάνες για συγκεκριμένη περιοχή

@BusinessConsulting

Όταν  υπολογίζετε το κόστος εκκίνησης , λάβετε υπόψη τον τρόπο με τον οποίο τα διάφορα έξοδα ενδέχεται να κοστίζουν περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Τα κόστη που μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανά τοποθεσία περιλαμβάνουν τυπικούς μισθούς,  επιδοτήσεις, αξίες ακινήτων, τιμές ενοικίασης, ποσοστά ασφάλισης επιχειρήσεων, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και  κρατικές άδειες και αμοιβές.

 

MARKETING_082

Κρατικοί και δημοτικοί φόροι

@BusinessConsulting

Εξετάστε το φορολογικό τοπίο για το κράτος, την περιφέρεια και τον δήμο. Ο φόρος εισοδήματος, ο φόρος επί των πωλήσεων, ο φόρος ακινήτων και οι εταιρικοί & δημοτικοί φόροι μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από μέρος σε μέρος.

Επίσης, ορισμένα κράτη είναι γνωστά για τη δημιουργία φορολογικών περιβαλλόντων (πχ offshore, ειδικά προνόμια κλπ) που είναι πολύ φιλικά προς ορισμένα είδη εταιρειών. Αυτός είναι μέρος του λόγου για τον οποίο οι νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και η μεταποίηση τείνουν να επικεντρώνονται σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Επισκεφτείτε τους ιστότοπους της περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μάθετε το φορολογικό τοπίο για την περιοχή σας.

 

MARKETING_064

Κίνητρα από το κράτος και την τοπική αυτοδιοίκηση

@BusinessConsulting

Ορισμένοι δήμοι και περιφέρειες προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις φόρου για μικρές επιχειρήσεις. Μπορεί επίσης να βρείτε επιδοτήσεις για μικρές επιχειρήσεις ή άλλα οικονομικά κίνητρα.

Τα προγράμματα κινήτρων και τα οφέλη συχνά σχετίζονται με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ενεργειακή απόδοση, την αστική ανάπλαση και την τεχνολογία.

Επισκεφτείτε τα τοπικά  επιμελητήρια,  τα Κέντρα Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων ,  τα Κέντρα Γυναικείων Επιχειρήσεων  και τους ιστότοπους της κυβέρνησης, της περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Λάβετε δωρεάν επιχειρηματική συμβουλευτική.

Στην ταχέως εξελισσόμενη αγορά προς την 4η Βιομηχανική επανάσταση, πιστεύουμε ότι η επιτυχία του οικοσυστήματος θα συσχετίζεται όλο και περισσότερο με τη συνολική ηγετική θέση στην αγορά. Τα οικοσυστήματα δεν είναι ένα ανταγωνιστικό ζήτημα με «ανάδειξη του εγώ», αλλά θα γίνουν ο κυρίαρχος τρόπος για όλους τους τύπους φορέων και ειδικά των υπηρεσιών να συνδεθούν με τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας.

Συνδεθείτε με έναν Μέντορα insTech, ή με το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *