Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι καταστροφές μπορούν να λάβουν πολλές μορφές και το οικονομικό κόστος της ανοικοδόμησης μετά από μια καταστροφή μπορεί να είναι συντριπτικό. 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό ελεύθερα περιορισμών για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Εάν είστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, θα είστε σε καλύτερη θέση να ανακάμψετε και να συνεχίσετε τις επιχειρήσεις σε περίπτωση καταστροφής.

 

android-pay-logo

Προετοιμασία

@BusinessConsulting

Βήμα 1: Αξιολογήστε τον κίνδυνο σας

Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικά τρωτά σημεία και αδυναμίες. Γνωρίζοντας ποιες καταστροφές είναι πιο πιθανό να επηρεάσουν την επιχείρησή σας, μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στις λειτουργίες γρηγορότερα. Μια αυτοαξιολόγηση για την επιχείρηση μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τους κινδύνους σας για κοινούς κινδύνους όπως τυφώνες, πυρκαγιές, πλημμύρες ή ακόμα και κυβερνοεπιθέσεις.

Βήμα 2: Δημιουργήστε ένα σχέδιο

Το σχέδιο ανταπόκρισής σας είναι ο οδικός σας χάρτης προς την ανάκαμψη, επομένως θα πρέπει να προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και λειτουργίες της επιχείρησής σας. Θα πρέπει να καλύπτει άμεσες προτεραιότητες και να είναι εύκολη η πρόσβαση. Οι λίστες ελέγχου και οι ηλεκτρονικές εργαλειοθήκες είναι αποτελεσματικοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το σχέδιό σας. Σκέψου τα ακόλουθα:

Ο οδηγός της IRS για την προετοιμασία της επιχείρησής σας για μια καταστροφή

Λίστα ελέγχου ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης και εργαλειοθήκη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA).

Επικεντρωθείτε σε καταστροφές που θέτουν ρεαλιστικό κίνδυνο για τη μικρή επιχείρησή σας. Συμβουλευτείτε τους παρακάτω πόρους για να μειώσετε τον οικονομικό αντίκτυπο των καταστροφών και να ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας γρήγορα.

Βήμα 3: Εκτελέστε το σχέδιό σας

Εξασκήστε το σχέδιό σας με το προσωπικό σας, ώστε να είστε έτοιμοι όταν συμβεί μια καταστροφή.

apple-pay-logo

Λάβετε οικονομική βοήθεια μετά από μια καταστροφή

@BusinessConsulting

Ενδέχεται να πληροίτε τα κριτήρια για δάνειο ανάκαμψης λόγω καταστροφής χαμηλού επιτοκίου μέσω της SBA για κατεστραμμένα και κατεστραμμένα περιουσιακά στοιχεία σε μια δηλωθείσα καταστροφή. Αυτά περιλαμβάνουν το κόστος επισκευής και αντικατάστασης ακίνητης περιουσίας, προσωπικής περιουσίας, μηχανημάτων, εξοπλισμού, αποθέματος και επιχειρηματικών περιουσιακών στοιχείων. Ελέγξτε για να δείτε εάν ισχύει κάποιο από αυτά τα δάνεια.

Υποβάλετε το δάνειό σας για καταστροφές SBA το συντομότερο δυνατό και, στη συνέχεια, ρωτήστε τον εκπρόσωπο της SBA σχετικά με την αύξηση του δανείου σας για φυσικές ζημιές για λόγους μετριασμού. Δεν υπάρχει κόστος για την αίτηση και δεν έχετε καμία υποχρέωση να αποδεχτείτε ένα δάνειο εάν εγκριθεί.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *