Λειτουργήστε την επιχείρηση σας σαν αφεντικό. Απεμπλακείτε από τις καθημερινές λειτουργίες και προετοιμαστείτε για την επιτυχία . ...

 

MEETING-0016

Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας

Η λογιστική για τα έσοδα και τα έξοδα μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε σωστή τήρηση βιβλίων και έχετε βασικές γνώσεις για τα οικονομικά της επιχείρησης.

Προσλάβετε και διαχειριστείτε τους υπαλλήλους

Δημιουργήστε μια βασική δομή μισθοδοσίας για να σας βοηθήσει να προσλάβετε υπαλλήλους. Στη συνέχεια, διαχειριστείτε τους εργαζομένους σωστά με μια γενική κατανόηση της πολιτειακής και ομοσπονδιακής εργατικής νομοθεσίας.

EDUCATION_0038
THEMES_00079

Πληρώστε φόρους

Η επιχείρησή σας θα πρέπει να εκπληρώσει τις φορολογικές υποχρεώσεις της για να παραμείνει σε καλή νομική κατάσταση.  Η δομή και η τοποθεσία της επιχείρησής σας θα επηρεάσουν τους φόρους που πρέπει να πληρώσει η επιχείρησή σας.

Παραμείνετε νομικά συμμορφωμένοι

Διατηρήστε την επιχείρησή σας συμβατή με τους επιχειρηματικούς νόμους. Οι νομικές σας ευθύνες θα εξαρτηθούν από την επιχείρηση και την τοποθεσία σας.

OFFICE-0026
MARKETING_012

Αγοράστε περιουσιακά στοιχεία και εξοπλισμό

Η επιχείρησή σας θα χρειαστεί ειδικά περιουσιακά στοιχεία και εξοπλισμό για να πετύχει. Μάθετε ποια περιουσιακά στοιχεία χρειάζεστε, πώς να τα πληρώσετε και εάν πρέπει να αγοράσετε κρατικό πλεόνασμα.

 

Marketing & Πωλήσεις

Κάντε ένα σχέδιο μάρκετινγκ για να πείσετε τους καταναλωτές να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αφού τ’ ολοκληρώσετε, αποφασίστε πώς θα δεχτείτε την πληρωμή όταν έρθει η ώρα να πραγματοποιήσετε μια πώληση.

CITY_0035
PC_0040

Ενισχύστε την κυβερνοασφάλεια

Οι κυβερνοεπιθέσεις προκαλούν ανησυχία για τις μικρές επιχειρήσεις. Μάθετε για τις απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πώς να προστατευτείτε.

Προετοιμαστείτε για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Οι καταστροφές μπορούν να λάβουν πολλές μορφές και το οικονομικό κόστος της ανοικοδόμησης μετά από μια καταστροφή μπορεί να είναι συντριπτικό. Εάν είστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, θα είστε σε καλύτερη θέση να ανακάμψετε και να συνεχίσετε τις επιχειρήσεις σε περίπτωση καταστροφής.

WALLPAPER_87
EDUCATION_0038

Ανάκαμψη από καταστροφές

Οι καταστροφές μπορούν να συμβούν εκεί που δεν τις περιμένεις. Βρείτε οδηγίες σχεδιασμού ανάκαμψης, συμβουλές για την περιστροφή του επιχειρηματικού σας μοντέλου και άλλους πόρους ανθεκτικότητας μικρών επιχειρήσεων.

Κλείστε ή πουλήστε την επιχείρηση σας

Δημιουργήστε ένα λεπτομερές σχέδιο για να μεταβιβάσετε την ιδιοκτησία, να πουλήσετε ή να κλείσετε την επιχείρησή σας. Λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές και μάθετε τι να κάνετε για να δέσετε τις χαλαρές άκρες.

STRATEGY_0036
MARKETING_078

Πρόσληψη εργαζομένων με αναπηρία

Η πρόσληψη ατόμων με αναπηρία μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση για την επιχείρησή σας. Μπορεί να βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες για ταλέντο ενισχύοντας παράλληλα το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Λάβετε δωρεάν επιχειρηματική συμβουλευτική.

Συνδεθείτε με έναν Μέντορα insTech, ή με το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων

Χώρος καινοτομίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Για να οργανωθούν καλύτερα στο μέλλον, οι ηγέτες πρέπει να υιοθετήσουν στρατηγικές που εξηγούν στον εαυτό τους, στο ανθρώπινο δυναμικό στους προμηθευτές και τους πελάτες τους «ποιοι είμαστε» , «πώς λειτουργούμε» και «πώς μεγαλώνουμε», σαν επιχείρηση