Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η οικοδόμηση των σωστών συνεργασιών μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα ανάπτυξης για την επιχείρηση σας ιδιαίτερα ιδιαίτερα αν αυτή βρίσκετε στο στάδιο της εκκίνησης.

Οι συνεργασίες αυτές σας βοηθάνε να επιτύχετε οικονομίες κλίμακας και παράλληλα οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις συνεργασίες για να προσθέσουν μακροπρόθεσμη αξία στην επωνυμία τους.

 

Business Partnerships στο insTech

Η επιχειρηματική συνεργασία με το insTech, θα μπορούσε να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

 

Προχωρήστε πέρα ​​από τις συναλλαγές και γίνετε συνεργάτες.

Οι καλύτερες συνεργασίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Αναζητήστε συνεργάτες που θέλουν κάτι περισσότερο από μια απλή συναλλακτική σχέση και θα φέρουν χρήσιμες ιδέες στο τραπέζι. Θα πρέπει να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στον εντοπισμό προβλημάτων και να συνεργαστούν με την ομάδα σας για να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις.  Σ' ένα πιθανό αδύνατο σημείο σας, μπορεί ο συνεργάτης σας να το διορθώσει  και να γίνει ένας τρόπος βελτίωσης της συνολικής εμπειρίας των πελατών.

Πώς σας βοηθάμε.

Αξιολογούμε κάθε νέο μέλος, ακολουθώντας ένα τον πρακτικό κανόνα: κοιτάζουμε σε μεγάλο εύρος και βάθος το όραμα, τους στόχους και τις ιδέες του κάθε συνεργάτη μας.

Για να γίνει κάποιος Partner Associate, να μπορεί να συμμετέχει ενεργά στις κοινότητες του insTech, σημαίνει οτι έχουν κατανοήσει to κέρδος από την επιχειρηματική συνεργασία και έχουν αποκτήσει ή διαθέτουν την εμπειρία, η οποία τους παρέχει την απαιτούμενη διορατικότητα, την καινοτομία, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την βελτίωση της εικόνας τους και τη λήψη ομαδικών στρατηγικών αποφάσεων.

Στόχος μας να επιλέξουμε λιγότερους συνεργάτες, αλλά να δημιουργήσουμε στενές σχέσεις μαζί τους με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης

Η δημιουργία συνεργασιών με αξιόπιστους ηγέτες θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τις δυνατότητες της ομάδας σας και να αναπτύξετε την εταιρεία σας πιο γρήγορα.

Διεκδίκησε το Άριστο!

Άν αναζητάς την νέα κανονικότητα, γίνε μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος insTech

Sign up for e-mails on new, insTech

Θα σας στείλουμε email όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.

Σχετικά με τους συγγραφείς


Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *