Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακριβές πρότυπο επιτυχίας στο insTech, οι άνθρωποι μας προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και μοιράζονται αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία θα σας βοηθήσουν να γίνετε επιτυχημένοι και να κάνετε τον χρόνο εργασίας σας πιο διασκεδαστικό.

 

Λειτουργία ομάδας.

Η συνεργασία με τους ηγέτες, τα στελέχη και τους επιχειρηματίες, στα πιο σύνθετα και δύσκολα ζητήματά τους, απαιτεί τη συμμετοχή και την υποστήριξη πολλών ατόμων. Η αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους, μερικές φορές σε δύσκολες καταστάσεις, είναι το κλειδί για τη δημιουργία θετικών και διαρκών αλλαγών.

Επαγγελματική ώθηση

Η Προσωπική ανάπτυξη στο insTech διαρκεί χρόνια και μεγαλώνει παράλληλα με το επιχειρηματικό οικοσύστημα . Η υπέρβαση των εμποδίων και η επίτευξη στόχων απαιτεί μια καινοτόμο νοοτροπία, ένα άνοιγμα σε νέες προσεγγίσεις και μια συνεχή αναζήτηση για μάθηση και ανάπτυξη.

Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων

Η παροχή βοήθειας στους ηγέτες τα στελέχη και τους επιχειρηματίες για την επίλυση δύσκολων προβλημάτων και την εφαρμογή λύσεων απαιτεί ισχυρές ικανότητες και οργανωτκότητα, καθώς και πρακτική αίσθηση του τι λειτουργεί και τι όχι.

Ηγετική συμπεριφορά

Η αξιοποίηση της δύναμης της διαφορετικής σκέψης για την επίτευξη αποτελεσμάτων απαιτεί από τους ανθρώπους μας την ικανότητα να καθοδηγούν ομάδες με διαφορετικό υπόβαθρο και να δημιουργούν μια αίσθηση στα άτομα ότι ανήκουν σ' ένα σύνολο όπου όλοι μπορούν να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *