Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η επιτυχία έρχεται με τη συνεργασία και τον ανταγωνισμό. Οι προμηθευτές επιχειρήσεων σε ένα οικοσύστημα είναι τόσο συνεργάτες όσο και πιθανοί ανταγωνιστές .

 

Στο επιχειρηματικό οικοσύστημα κινητικότητας του insTech, οι insurance Brokers πρέπει να συνεργαστούν με προγραμματιστές εφαρμογών, παρόχους λογισμικού και marketing, αλλα και δημόσιες ρυθμιστικές αρχές για να δημιουργήσουν νέες, καινοτόμες λύσεις για την διαχείριση των ασφαλιστικών κινδύνων. Πρέπει επίσης να έχουν πρόσβαση σε περιουσιακά στοιχεία που δεν κατέχουν, κάτι που απαιτεί τη δημιουργία σχέσεων και τη συνεργασία.

Επίσης, η χρηστή διακυβέρνηση είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της εξέλιξης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ρύθμιση των οικοσυστημάτων αποτελεί πρόκληση επειδή πολλές από τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις εισάγουν νέες τεχνολογίες ή επιχειρηματικά μοντέλα για τα οποία δεν υπάρχουν ακόμη κανόνες. Σκεφτείτε απλώς για την κρυπτογράφηση. Χωρίς καλή διακυβέρνηση, τα οικοσυστήματα μπορεί να καταρρεύσουν και να καούν.

Sign up for e-mails on new, insTech

Θα σας στείλουμε email όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *