Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.
Η ομάδα Disign του insTech συνεργάζεται με καθιερωμένους ηγέτες και επιχειρήσεις για να σχεδιάσει, να δημιουργήσει και να αναπτύξει υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις και να αναπτύξει τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται για να το κάνουν στην συνέχεια μόνοι τους ξανά και ξανά.

 

Οι περισσότερες ΜμΕ δεν είναι κατασκευασμένες για αλλαγή. Περνούν πολύ χρόνο μιλώντας για αυτό, αλλά δεν ξέρουν πώς να κάνουν την πρώτη κίνηση. Με τον τρόπο αυτό μένουν πίσω ενώ οι μεγάλες εταιρείες αναπτύσσονται ταχύτατα.

Πολλές από τους πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κόσμο ακολουθούν διαφορετική πορεία. Χτίζουν και αναπτύσσουν  νέες επιχειρήσεις με απίστευτη ταχύτητα, επενδύοντας σε καινοτομία και AI, οδηγώντας τους σε διαφορετικούς τομείς και αγορές και περνώντας από παραδοσιακές δεξαμενές αξίας, ενώ παράλληλα αξιοποιούν αυτό που κάνουν ήδη καλύτερα.

Αυτή η προσέγγιση δεν είναι εύκολη. Οι υφιστάμενες ΜμΕ και εφόσον μέχρι σήμερα έχουν κερδοφορία είναι καλύτερα να την αναπτύξουν χρησιμοποιώντας το χαρτοφυλάκιο τους. το οποίο μπορεί να δημιουργήσει τεράστια αξία.

Η ομάδα Disign του insTech μπορεί να σας βοηθήσει.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *