Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η εμφάνιση λαμπρών ιδεών εκκίνησης μπορεί να είναι δύσκολη για τους επίδοξους επιχειρηματίες, ειδικά όταν φαίνεται ότι όλοι έχουν ήδη ανακαλύψει κάθε καλή ιδέα για μια επιχείρηση. Ακόμα, είναι απολύτως δυνατό να γίνεις επιτυχημένος βελτιώνοντας τα υπάρχοντα προϊόντα ή βάζοντας μια μοναδική περιστροφή σε μια παλιά ιδέα.

Τα οφέλη της αυτοαπασχόλησης μπορούν να κάνουν την προσπάθεια δημιουργίας μιας startup αξίζει τον κόπο. Εκτός από την ελευθερία που απορρέει από το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, η έναρξη μιας επιχείρησης μπορεί να φέρει μεγαλύτερη εργασιακή ικανοποίηση και υψηλότερες δυνατότητες κέρδους.

40 ιδέες εκκίνησης

Ακόμα και ιδέες για εκκίνηση που φαινομενικά βγαίνουν από το αριστερό πεδίο μπορούν να αποφέρουν απίστευτη επιτυχία. Διαβάστε αυτήν τη λίστα με ιδέες εκκίνησης για άμεση έμπνευση και γυρίστε τις δημιουργικές σας ταχύτητες. Οι ιδέες κυμαίνονται από ταξιδιωτικά προσανατολισμένα, έως γραπτά και ιδέες με βάση το φαγητό.

 1. Οργανώστε εξειδικευμένες ταξιδιωτικές εκδρομές (Organize specialty travel tours) 

Δημιουργήστε μια εξειδικευμένη εταιρεία ταξιδιών για να καλύψει τις ατομικές προτιμήσεις του τρόπου ζωής. Μια εκδρομή εκδρομών που προορίζεται για μεμονωμένους ταξιδιώτες, μια περιοδεία με βάση το φαγητό που απευθύνεται σε συγκεκριμένες προτιμήσεις διατροφής ή ακόμα και μια εταιρεία περιοδείας ηλικίας θα μπορούσε να κερδίσει την προσοχή σε διάφορα δημογραφικά στοιχεία.

 1. Δημιουργήστε μια εφαρμογή με επίκεντρο το αεροδρόμιο (Create an airport-centric app)

Η δημιουργία μιας εφαρμογής all-in-one που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πλοηγούνται σε άγνωστα αεροδρόμια με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο είναι μια σχετικά ανεκμετάλλευτη ιδέα εκκίνησης. Αν και υπάρχουν διάφορες ταξιδιωτικές εφαρμογές, μια εφαρμογή που δείχνει ανέσεις, χρόνους αναμονής γραμμών TSA, επιλογές επίγειας μεταφοράς και χάρτες αεροδρομίων θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τους επιβάτες.

 1. Γίνετε σχεδιαστής προγραμματισμού γάμου ( Become a destination wedding planner)

Απομακρύνετε το άγχος από τον προγραμματισμό γάμου για ζευγάρια και ταξιδέψτε σε συναρπαστικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Αν σας αρέσει η εξερεύνηση, είστε υπέροχοι υπό πίεση και δεν σας πειράζει να εργάζεστε πολλές ώρες, αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδέα εκκίνησης για εσάς.

 1. Φτιάξτε τοπικούς οδηγούς (Make local guides)

Είτε θεωρείτε τον εαυτό σας τοπικό εμπειρογνώμονα είτε όχι, η δημιουργία τοπικών οδηγών μπορεί να σας εξοικειώσει με το περιβάλλον σας και να βοηθήσει τους τουρίστες να απολαύσουν εμπειρίες εκτός περιοχής στην περιοχή σας. Δημιουργήστε θεματικούς οδηγούς, επισημάνετε αξιοθέατα και συνεργαστείτε με τοπικές επιχειρήσεις για διαφημιστικές ευκαιρίες.

 1. Δημιουργήστε μια τοπική υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου (Create a local grocery delivery service)

Μια εκκίνηση παράδοσης ειδών παντοπωλείου μπορεί να έρθει με ελάχιστο κόστος εγκατάστασης, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο για να ξεκινήσετε πραγματικά. Βοηθήστε ηλικιωμένους ή άτομα που είναι πολύ απασχολημένα για να ψωνίσουν προσφέροντας αυτήν την φιλική προς την κοινότητα υπηρεσία. Μπορείτε ακόμη να προσεγγίσετε παντοπωλεία στην περιοχή σας για να δείτε αν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας για να απογειώσουν την υπηρεσία.

 1. Ξεκινήστε μια εταιρεία προγραμματισμού εκδηλώσεων (Start an event planning company)

Επικοινωνήστε με την τοπική σας κοινότητα δημιουργώντας μια υπηρεσία προγραμματισμού εκδηλώσεων στην περιοχή σας. Η προσεκτική έρευνα και η δικτύωση θα είναι το κλειδί για την επιτυχία, αλλά μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια επιχείρηση προγραμματισμού εκδηλώσεων από απόσταση για απόλυτη ευελιξία.

 1. Ανοίξτε έναν χώρο συνεργασίας (Open a coworking space)

Αξιοποιήστε την αυξανόμενη δημοτικότητα της εξ αποστάσεως εργασίας, δημιουργώντας έναν σύγχρονο χώρο συνεργασίας που αντιμετωπίζει τα σημεία πόνου των επιχειρηματιών. Επιλέξτε μια βολική τοποθεσία, φτιάξτε την με πολύ περιζήτητες ανέσεις και λάβετε υπόψη τις τοπικές επιπτώσεις.

 1. Ξεκινήστε μια επιχείρηση προετοιμασίας γευμάτων (Start a meal prep business)

Ως απόδειξη ότι είμαστε πιο απασχολημένοι τώρα από ποτέ, ένα τεράστιο 1,9 δισεκατομμύρια Αμερικανοί παραγγέλνουν φαγητό για φαγητό. Αξιοποιήστε αυτούς τους αριθμούς και ξεκινήστε μια υπηρεσία προετοιμασίας γεύματος για να κάνετε τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη και να καλύψετε εξειδικευμένες δίαιτες (κετο, vegan, Whole30) για να κατευνάσετε τον ξεχωριστό τρόπο ζωής.

 1. Δημιουργήστε ένα διάλυμα απορριμμάτων τροφίμων (Create a food waste solution)

Η δημιουργία μιας νεοσύστατης επιχείρησης με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων δεν θα μπορούσε μόνο να σας αποφέρει κάποια σοβαρή χρηματοδότηση, αλλά και να αλλάξει θετικά το σύστημα τροφίμων και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα από παντοπωλεία και εστιατόρια.

 1. Κεφαλαιοποιήστε τρόφιμα φυτικής προέλευσης (Capitalize on plant-based foods)

Η φυτική αγορά εκρήγνυται, με την πώληση φυτικών τροφίμων να ξεπερνά τα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Η δημιουργία ενός vegan σούπερ μάρκετ ή η παρασκευή παραδοσιακών τροφίμων χωρίς κρέας θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο επιτυχίας για τους επίδοξους επιχειρηματίες.

 1. Ξεκινήστε μια επιχείρηση dropshipping (Start a dropshipping business)

Το επιχειρηματικό μοντέλο ηλεκτρονικού εμπορίου dropshipping είναι ιδιαίτερα ελκυστικό επειδή δεν απαιτεί να αγοράσετε απόθεμα εκ των προτέρων. Η πώληση προϊόντων υψηλότερης ποιότητας με χαμηλό κόστος αποστολής θα μπορούσε να γίνει γρήγορα κερδοφόρα εάν κάνετε διεξοδική έρευνα ανταγωνισμού.

 1. Σωστή συνδρομητική θυρίδα (Curate subscription boxes)

Οι συνδρομητικές θυρίδες έγιναν μια επιχείρηση αξίας 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018 και ο κλάδος εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Επιλέξτε μια θέση και στη συνέχεια επιμεληθείτε μια συλλογή εξειδικευμένων προϊόντων για να προσφέρετε μοναδικές εμπειρίες στον σύγχρονο καταναλωτή. Ορισμένα κουτιά συνδρομής εστιάζουν στο μακιγιάζ, ενώ άλλα στη βιωσιμότητα, βρίσκουν το σωστό σημείο εκκίνησης για εσάς και τρέξτε με αυτό.

 1. Πουλήστε προϊόντα μηδενικών αποβλήτων (Sell zero-waste products)

Η δημιουργία μιας εταιρείας μηδενικών απορριμμάτων είναι κάτι περισσότερο από ένα μοντέρνο πράγμα. μπορεί να είναι μια ηθική, περιβαλλοντικά συνειδητή απόφαση. Η πώληση βιώσιμων προϊόντων όπως σακούλες επαναχρησιμοποιήσιμες, οδοντόβουρτσες από μπαμπού ή προϊόντα με συσκευασίες μηδενικών αποβλήτων θα μπορούσε να προσελκύσει έναν αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών που εστιάζουν στη βιωσιμότητα.

 1. Φτιάξτε προϊόντα για κατοικίδια (Make products for pets)

Δημιουργήστε καινοτόμα προϊόντα κατοικίδιων ζώων για να επωφεληθείτε από το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι έχουν σύντροφο ένα κατοικίδιο. Εξετάστε την ανάπτυξη παιχνιδιών, αξεσουάρ ή ακόμη και ρούχων για γούνινους φίλους.

 1. Πουλήστε αξεσουάρ τηλεφώνου ή κάντε επισκευές (Sell phone accessories or do repairs)

Η αγορά αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης έως τα 107,3 ​​δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2022. Αν και είναι μια αρκετά κορεσμένη αγορά, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία για ένα δημιουργικό μυαλό να κάνει μοναδικά πρόσθετα smartphone. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε υπηρεσίες επισκευής τηλεφώνων εν κινήσει, ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να λειτουργήσουν ξανά τα τηλέφωνά τους.

 1. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα ρούχα (Create custom clothing)

Εάν έχετε μάτι για τη μόδα, η πώληση προσαρμοσμένων ρούχων ή η προσφορά υπηρεσίας ραπτικής θα μπορούσε να είναι η νικήτρια ιδέα εκκίνησης. Η προσαρμοσμένη βιομηχανία ρούχων κερδίζει δημοτικότητα και προσφέρει χώρο για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

 1. Πουλήστε vintage προϊόντα online (Sell vintage goods online)

Με ετήσια έσοδα 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η βιομηχανία μεταχειρισμένων εμπορευμάτων είναι κερδοφόρα και πρόκειται να αναπτυχθεί μόνο καθώς οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για τη γρήγορη μόδα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πουλήσετε λιτό, εκλεκτής ποιότητας ή ανακυκλωμένο αντικείμενο σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ή σε μια εφαρμογή όπως το Poshmark.

 1. Ξεκινήστε το εξειδικευμένο blogging (Begin niche blogging)

Βρείτε μια θέση (σκεφτείτε ηλεκτρονικά αθλήματα ή αστικές καλλιέργειες) και δημιουργήστε ενδιαφέρον περιεχόμενο γύρω από αυτήν. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω διαφημίσεων, συνδέσμων συνεργατών, ακόμη και πωλήσεων προϊόντων μόλις δημιουργήσετε κοινό.

 1. Γίνετε συγγραφέας e-book (Become an e-book writer)

Εάν έχετε έναν τρόπο με τις λέξεις, σκεφτείτε να γίνετε αυτο-δημοσιευμένος συγγραφέας και να πουλάτε ηλεκτρονικά βιβλία σε εικονικές πλατφόρμες. Με την αγορά ηλεκτρονικών βιβλίων να αποτιμάται σήμερα σε πάνω από 15 δισεκατομμύρια δολάρια, η συγγραφή και η πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να γίνετε επιχειρηματίας στο Διαδίκτυο.

 1. Ξεκινήστε να γράφετε περιεχόμενο (Start ghostwriting)

Δημιουργήστε περιεχόμενο για απασχολημένους επαγγελματίες που δεν έχουν το χρόνο ή την ικανότητα να γράψουν οι ίδιοι. Εάν δεν σας πειράζει να μην επισυνάψετε το όνομά σας στη γραφή σας, το ghostwriting είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με λίγα ή καθόλου έξοδα εκκίνησης.

 1. Γίνετε συγγραφέας βιογραφικών (Become a resume writer)

Όλοι χρειάζονται ένα βιογραφικό, αλλά λίγοι άνθρωποι είναι ειδικευμένοι ή απολαμβάνουν να γράφουν το δικό τους. Εάν έχετε εμπειρία γραφής και θέλετε να ξεκινήσετε μια εκκίνηση χωρίς κόστος εγκατάστασης, η δημιουργία μιας υπηρεσίας γραφής βιογραφικών θα μπορούσε να είναι η διαδρομή για εσάς.

 1. Γίνετε διαδικτυακός προπονητής (Become an online coach)

Εάν απολαμβάνετε να βοηθάτε τους άλλους να επιτύχουν τους στόχους τους και είστε άνθρωποι, αυτή η ιδέα εκκίνησης θα μπορούσε να εκπληρώσει τον εαυτό σας και την πελατεία σας. Ξεκινήστε δημιουργώντας το δικό σας κανάλι YouTube και σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ασχοληθείτε με την ευεξία, τις επιχειρήσεις ή το life coaching.

 1. Ξεκινήστε να πουλάτε ιστότοπους (Start flipping websites)

Αγοράστε έναν υπάρχοντα ιστότοπο, κάντε βελτιώσεις σε αυτόν και πουλήστε τον με κέρδος. Θα χρειαστεί να κατανοήσετε καλά την αγορά και να έχετε κάποιες δεξιότητες ανάπτυξης ιστοσελίδων, αλλά αυτό μπορεί εύκολα να είναι μια κερδοφόρα αναζήτηση.

 1. Γίνετε προγραμματιστής Ιστού (Become a web developer)

Η ανάγκη για προσαρμοσμένους ιστότοπους δεν εξαφανίζεται ποτέ και αν γνωρίζετε τον τρόπο που βρίσκεστε στο WordPress ή γνωρίζετε μία ή δύο γλώσσες προγραμματισμού, μπορείτε να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα εκκίνηση ανάπτυξης ιστότοπου.

 1. Ξεκινήστε ένα podcast (Start a podcast)

Εάν είστε βαθιά ενημερωμένοι ή παθιασμένοι με ένα θέμα, σκεφτείτε να ασχοληθείτε με την παραγωγή ή τη φιλοξενία podcast. Ο αριθμός των ατόμων που ακούνε podcast αυξήθηκε κατά 20 εκατομμύρια το 2019 και είναι ένας εύκολος τρόπος για να συνδεθείτε με ένα κοινό. Μάθετε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ένα podcast εδώ.

 1. Να είστε επηρεαστής κοινωνικών μέσων (Be a social media influencer)

Το μάρκετινγκ Influencer αναμένεται να είναι μια βιομηχανία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2020. Μόλις βρείτε μια θέση και δημιουργήσετε μια προσωπική μάρκα, η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ακολούθων στο Instagram ή το YouTube μπορεί να οδηγήσει σε μια σταθερή πηγή εισοδήματος μέσω μάρκετινγκ επηρεαστών.

 1. Δημιουργήστε διαδικτυακά μαθήματα (Create online courses)

Τα σκοτεινά χόμπι μπορούν να οδηγήσουν σε προσοδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες, αν τις διευκολύνετε να μάθουν οι άλλοι. Εάν θέλετε να διδάξετε άλλους αλλά δεν σας ενδιαφέρει η διαδρομή προπόνησης, η δημιουργία ενός διαδικτυακού μαθήματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε αξιόπιστο παθητικό εισόδημα.

 1. Γίνετε σύμβουλος μάρκετινγκ (Become a marketing consultant)

Αν έχετε ψηφιακό μάρκετινγκ, βοηθήστε τις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το κοινό -στόχο τους παρέχοντας SEO, κοινωνικά μέσα ή υπηρεσίες κειμενογράφησης. Εάν δεν έχετε εμπειρία μάρκετινγκ, η παρακολούθηση ενός διαδικτυακού μαθήματος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε το πόδι σας.

 1. Δημιουργήστε μια εφαρμογή (Develop an app)

Εάν έχετε μια μοναδική ιδέα και τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες, η δημιουργία μιας εφαρμογής θα μπορούσε να είναι το χρυσωρυχείο σας. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε μια εφαρμογή χωρίς εκτεταμένες δεξιότητες κωδικοποίησης και μόλις ξεκινήσει, μπορεί να αποφέρει παθητικά κέρδη.

 1. Φτιάξτε μια έξυπνη συσκευή (Make a smart appliance)

Τα έξυπνα αξεσουάρ και οι οικιακές συσκευές είναι ολοκαίνουρια και γίνονται ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής για τον μέσο καταναλωτή. Για έμπνευση, σημειώστε τις καθημερινές εργασίες στο σπίτι ή στη δουλειά που θα ήταν ευκολότερες με μια έξυπνη συσκευή.

 1. Αξιοποιήστε εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας (Tap into virtual reality experiences)

Το VR είναι το μέλλον και το μέλλον είναι τώρα. Δημιουργήστε εμπειρίες ή αξεσουάρ εικονικής πραγματικότητας για να αξιοποιήσετε μια βιομηχανία που αναμένεται να αυξηθεί σε μια αγορά 44,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2024.

 1. Δημιουργήστε μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα γνωριμιών (Make a niche dating site)

Το στίγμα γύρω από τις διαδικτυακές γνωριμίες έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν αγάπη. Με διάφορους ιστότοπους γνωριμιών που απευθύνονται σε όλους, από καπετάνιους μέχρι αγρότες, υπάρχει ζήτηση αγοράς για εξειδικευμένες επιλογές γνωριμιών.

 1. Αναπτύξτε ένα chatbot (Develop a chatbot)

Δημιουργήστε ένα chatbot - το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να επικοινωνεί με ανθρώπους - για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επικοινωνία τους. Τα chatbots έχουν γίνει πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χωρίς να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε.

 1. Προσφέρετε δεξιότητες γνωριμίας (Offer matchmaking skills)

Αυτό είναι σαν να δημιουργείτε έναν ιστότοπο γνωριμιών αλλά με μια προσωπική πινελιά. Εάν έχετε την ικανότητα να γνωρίζετε τι τύποι ανθρώπων και ποιες προσωπικότητες ταιριάζουν καλά, ίσως να είστε ο τέλειος άνθρωπος για να ξεκινήσετε το ζευγάρωμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό διαδικτυακά ή να συναντήσετε προσωπικά πελάτες.

 1. Γίνετε εικονικός βοηθός (Be a virtual assistant)

Το να είσαι διαδικτυακός βοηθός για κάποιον ή να ξεκινήσεις μια εταιρεία εικονικών βοηθών, μπορεί να είναι τεράστια επιτυχία. Ο καθένας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια μικρή επιπλέον βοήθεια και η δημιουργία μιας νεοσύστατης επιχείρησης που θα επικεντρώνεται στην προσέλκυση ατόμων που βοηθούν στα διοικητικά καθήκοντα της ζωής τους, επαγγελματικά ή προσωπικά, μπορεί να είναι ένας τεράστιος κερδοφόρος.

 1. Επανεφεύρετε την άσκηση (Reinvent exercising )

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που βαριέται τους ανθρώπους είναι να κάνουν τον ίδιο τύπο άσκησης μέρα με τη μέρα για να παραμείνουν υγιείς. Πολλοί άνθρωποι έχουν στρέψει τη βιομηχανία άσκησης με τις επιχειρήσεις όπως το CrossFit και το Peloton να εμφανίζονται. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο εάν έχετε μια ιδέα για ένα νέο σχήμα ή δραστηριότητα για τους λάτρεις της άσκησης.

 1. Δημιουργήστε φιλικά προς το περιβάλλον, φιλικά προς την υγεία προϊόντα μακιγιάζ και ομορφιάς (Create eco-friendly, health-friendly makeup and beauty products)

Καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τον αντίκτυπο που έχουν οι προσωπικές τους επιλογές στην υγεία τους και στο περιβάλλον, αναζητούν περισσότερα προϊόντα υγείας και ομορφιάς που είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον. Η δημιουργία ασφαλών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ιδέα εκκίνησης που καλύπτει ένα κενό στον κλάδο.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να ξεκινήσετε μια σειρά μακιγιάζ εδώ.

 1. Αλλάξτε το όνειρο του εστιατορίου για ένα φορτηγό τροφίμων (Ditch the restaurant dream for a food truck)

Το άνοιγμα ενός φορτηγού τροφίμων είναι μια μεγάλη ιδέα εκκίνησης για επιχειρηματίες με φόντο στη μαγειρική και μια νέα ιδέα. Είναι λιγότερο ανησυχητικό από ένα ολόκληρο εστιατόριο και μπορεί να γίνει μόνο με ένα ή δύο άτομα. Εάν έχετε μια νέα ιδέα για ένα φορτηγό τροφίμων, όπως αυτό που πουλά μόνο σάντουιτς παγωτού ή πουλά μόνο τηγανητές πατάτες με τρελά γαρνιτούρες, ένα φορτηγό τροφίμων είναι η ιδέα εκκίνησης για εσάς.

 1. Ξεκινήστε μια επιχείρηση για οργάνωση (Start a business for organizing)

Μερικοί άνθρωποι είναι φυσικοί οργανωτές, τα σπίτια τους είναι τακτοποιημένα και όλα έχουν μια θέση, άλλοι δεν είναι τόσο τυχεροί και δυσκολεύονται να οργανωθούν. Έτσι, εάν έχετε μια ικανότητα οργάνωσης, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες σε όσους τη χρειάζονται. Η οργάνωση ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπια, ράφια βιβλίων και πολλά άλλα είναι όλες οι επιλογές που θα μπορούσατε να προσφέρετε στους πελάτες στη νέα σας επιχείρηση.

 1. Κάντε εσωτερική διακόσμηση για νέους επαγγελματίες (Do interior design for young professionals)

Πολλοί νέοι επαγγελματίες θέλουν να κάνουν τα διαμερίσματά τους να αισθάνονται σαν ένα σπίτι, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα και να τα κάνετε να έχουν ένα συνεκτικό σχέδιο όταν δεν έχετε αγοράσει ποτέ έπιπλα και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Εάν έχετε το μάτι για τη διακόσμηση, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση εσωτερικού σχεδιασμού που προσφέρει τις υπηρεσίες σας σε ωριαία τιμή σχεδόν σε νέους επαγγελματίες που αναζητούν έμπνευση. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να ανεβάζουν κάποιες εικόνες του νέου τους χώρου στον ιστότοπό σας και να στέλνετε πίσω μερικούς συνδέσμους με έπιπλα στον προϋπολογισμό τους και παραδείγματα εικόνων για το πώς μπορεί να μοιάζει το δωμάτιο όταν τελειώσει.

Πώς να επιλέξετε μια ιδέα εκκίνησης

Πριν ξεκινήσετε την πιο ελκυστική ιδέα που βλέπετε σε αυτήν τη λίστα, υπάρχει κάποια δουλειά που πρέπει να κάνετε. Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πραγματική ζήτηση για ιδέες εκκίνησης ή επιχείρηση που θέλετε να ξεκινήσετε, από όπου θέλετε να την ξεκινήσετε. Πάνω από το 40% των επιχειρήσεων αποτυγχάνουν επειδή δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη αγοράς για τις υπηρεσίες ή το προϊόν τους, οπότε μην γίνετε μια άλλη επιχείρηση που συμβάλλει σε αυτό το στατιστικό. Κάντε την έρευνά σας και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ανάγκη για την επιχείρηση που θέλετε να ξεκινήσετε.

Ένα από τα άλλα καθήκοντα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας νεοσύστατης επιχείρησης είναι να γράψετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Θα χρειαστείτε ένα σχέδιο για να λάβετε χρηματοδότηση και να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να παραμείνει σε καλό δρόμο, ώστε όσο νωρίτερα το γράψετε τόσο το καλύτερο.

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις δεξιότητες που έχετε ήδη και να δείτε πώς αυτές ταιριάζουν με οποιαδήποτε από τις επιχειρηματικές ιδέες εκκίνησης με τις οποίες θα μπορούσατε να πάτε.

 

"Είτε επιλέξετε από μία από αυτές τις επιχειρηματικές ιδέες εκκίνησης είτε προτείνετε τις δικές σας, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επιχειρηματίες που έχουν κίνητρα να κερδίσουν χρήματα και να ξεκινήσουν μια δική τους προσπάθεια."

 

Δείτε περισσότερα

Οι καλύτερες Ιδέες για μικρές επιχειρήσεις

Ξεκινήστε μια επιχείρηση dropshipping

Σχεδιάστε και πουλήστε μπλουζάκια εκτύπωσης κατά παραγγελία

Δημιουργήστε το δικό σας βιβλίο

Δημιουργήστε ψηφιακά προϊόντα ή διαδικτυακά μαθήματα

Πουλήστε αφίσες, ευχετήριες κάρτες και εκτυπώσεις κατά παραγγελία

Ξεκινήστε μια φιλανθρωπική επιχείρηση

Πουλήστε μια υπηρεσία

Δημιουργήστε μια online μπουτίκ μόδας

Πουλήστε χειροποίητα και σπιτικά είδη

Δημιουργήστε ένα κοινό από το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα

Ξεκινήστε μια επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα συμμετοχής

Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ συνεργατών

Λίστα επιχειρηματικών ιδεών

 

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *