Το μοντέλο μας είναι σχετικά απλό!

Βασίζεται στην ιδέα

ότι ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα βοηθάει

τους ηγέτες ΜμΕ & Startupers σε τρία χαρακτηριστικά συστατικά:

Ανάγκη για Κεφάλαιο

 

Εξ ορισμού, καμία επιχείρηση ή Startup δεν μπορεί να ξεκινήσει, ή ν' αναπτυχθεί χωρίς χρήματα και σχετικές υποδομές (που αποτελούνται από κεφάλαιο συνδεδεμένο σε ενσώματα πάγια).

Ανάγκη για Τεχνογνωσία

 

Χρειάζεστε Μέντορες, προγραμματιστές, σχεδιαστές, πωλητές και γενικά όλους εκείνους των οποίων οι δεξιότητες είναι απαραίτητες για την έναρξη και την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρήσεων

Αντισυμβατική σκέψη

 

Ένας ηγέτης επιχειρηματίας αμφισβητεί πάντα το status quo. Εάν ήθελε να παίξει by the book, θα καινοτομούσε σε μεγάλες, καθιερωμένες εταιρείες, όπου θα πληρώνονταν καλύτερα και θα είχε πρόσβαση σε περισσότερους πόρους.

PERSON_0082

Ξεκινήστε την Ψηφιακή σας Επιχείρηση

Κάντε τα πρώτα βήματα για να περάσετε από την θεωρία στην πράξη. Δώστε ζωή στην ιδέα σας με τα εργαλεία που σας παρέχουμε για να κλιμακώσετε την επιχείρηση σας και να αυξήσετε την εμπειρία του πελάτη σας.

Αυξήστε την εμπειρία του πελάτη σας

Αποκτάτε άμεσα ένα ψηφιακό κατάστημα που σας επιτρέπει να πουλάτε όπου κι αν βρίσκονται οι πελάτες σας, διαδικτυακά ή αυτοπροσώπως. Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας εξατομικευμένες υπηρεσίες, ευέλικτες αγορές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

"Το insTech σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχετε προηγούμενη γνώση ή να διαθέτετε σημαντικούς πόρους."

PC_0021
PERSON_0078

Προσελκύστε τους σωστούς πελάτες

Σας παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να προχωρήσετε περαιτέρω το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε το κοινό σας και θα ενισχύσετε την επισκεψιμότητα της ψηφιακής σας επιχείρησης με τις συνδεδεμένες πλατφόρμες του insTech.

Προσεγγίστε τον ιδανικό πελάτη σας με το μάρκετινγκ περιεχομένου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το SEO και τα Google Analytics κλπ.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνάντηση One-on-One

Στείλτε το τηλέφωνο σας, για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

ή διαβάστε περισσότερα γι' αυτά που προσφέρουμε

«Αποκτήστε άφθονη Δωρεάν γνώση και το υλικό των insTech-Boxes κατά τη διάρκεια του σύντομου εκπαιδευτικού προγράμματος Starter. Οι πόροι αυτοί δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να πετύχετε και να κλιμακώσετε την επιχείρηση ή την insurtech start-ups, αλλά να μάθετε πώς να διαβάζετε τους ανθρώπους και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά μαζί τους».

Οι γνώσεις μας για το insurtech

Η επιχειρηματικότητα είναι η απάντηση και τα οικοσυστήματα είναι το κλειδί για την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των ηγετών σε κάθε στάδιο του επιχειρηματικού ταξιδιού, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και για τη μετατροπή κοινοτήτων

IVA & Chatbots παρέχουν βελτιώσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της ασφάλισης Η χρήση αυτοματοποιημένων...
Ασφαλιστικά clusters: έξι βήματα για να ορίσετε και να εκτελέσετε τη σωστή στρατηγική. Σε αυτές...
Οι πελάτες ασφαλιστικών προϊόντων επιδιώκουν να απλοποιήσουν τη ζωή τους. Αυτό θα καταστήσει την προσέγγισή...
Στο insTech χρειάστηκε να επαναξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι παραδοσιακοί Agents & Brokers,...
Συνήθως οι παραδοσιακοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ακολουθούν συνεχώς τις πολυκαναλικές απαιτήσεις των πελατών τους.  Αυτοί που...
Οι πελάτες θέλουν μια συνεχή, εξατομικευμένη, πολυκαναλική (omnichannel) εμπειρία. Τους την παρέχουν ήδη, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις...
Η ταχύτητα με την οποία επιδρά το industry 4.0 στην ζωή μας έχει γίνει αποδεκτό...
Οι κατεστημένοι φορείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, θα πρέπει να αξιολογήσουν την ψηφιακή τους επιχείρηση σε...
Τα είδη που επιβιώνουν δέν είναι τα ισχυρότερα, ούτε τα πιο έξυπνα, αλλά αυτά που...