Κωνσταντίνος Πατεράκης

Επαγγελματίας Σύμβουλος
Co-Founder at Instech & BENEFIT financial services,
IRMA, cyRM, Financial Planner,
Business coach (helping organizations to Navigate, Understand and insure, Cyber, Data privacy),
Marketeer

.

.
FOUNDER

Κωνσταντίνος Πατεράκης

Το σημαντικότερο για τους πιο παθιασμένους ηγέτες και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ειναι όταν με την σωστή οργανωτική κουλτούρα και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η επιχείρηση τους οδηγεί την αγορά της.

About me

Ανάμεσα στους τομείς εξειδίκευσής μου είναι η ανθεκτικότητα, η στρατηγική σκέψη και η παραγωγικότητα, μέσω της βελτιστοποίησης της προσωπικής σας ενέργειας. Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο, σαν Επαγγελματίας Σύμβουλος, έχω ερευνήσει και βοηθάει στην οικοδόμηση στρατηγικών για τη μεγιστοποίηση της ευημερίας της επαγγελματικής ζωής.

Ένα άλλο σημείο εστίασης στην πρακτική μου είναι η ανάπτυξη της αυθεντικότητας και της ικανότητας της ηγεσίας και της διοίκησης.

Η δημιουργία συναισθηματικής νοημοσύνης για να εκφράζεστε, να διαχειρίζεστε έξυπνα οποιαδήποτε κατάσταση, όταν σας προκαλούν, αλλά επίσης να χτίζετε ενσυναίσθηση, κατανόηση και διαπροσωπική αποτελεσματικότητα, ειδικά γύρω από άτομα που είναι διαφορετικά από εσάς.

.

Είμαι έμπειρος, Επαγγελματίας Σύμβουλος, αναλυτής διαχείρισης κινδύνων με αποδεδειγμένη ιστορία εργασίας στον ασφαλιστικό κλάδο. Εμπνέομαι από το πάθος μου να κάνω τη διαφορά, ειδικά στον τομέα της Διαχείρισης Κινδύνων Ασφαλίσεων και ιδιαίτερα του Cyber Risk, της διαχείρισης κρίσεων, της επιχειρηματικής συνέχειας, των Πωλήσεων και του Στρατηγικού Σχεδιασμού.

"Πιστεύω ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, είναι το κλειδί για την επιτυχία."

.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί μου!

- Προγραμματίστε την πρώτη συνάντηση τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα για να δώσετε στον υπεύθυνο αρκετό χρόνο για να απαντήσει στο αίτημά σας.

- Δεν είναι δυνατή η υποβολή αιτήματος κράτησης για την ίδια ημέρα και το νωρίτερο ραντεβού για το οποίο μπορείτε να ζητήσετε κράτηση είναι μετά από 12 ώρες.

Επαναπρογραμματισμός και ακύρωση

1- Μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε οποιαδήποτε συνάντηση οποιαδήποτε στιγμή από το ταμπλό σας, υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνεί ο προπονητής.

2- Εάν αφορά συνάντηση επί πληρωμή και ακυρώνεται προτού ο υπεύθυνος αποδεχτεί το αίτημά σας για κράτηση, δεν θα υπάρξει καμία χρέωση και το αίτημα θα ακυρωθεί.

3- Εάν θέλετε να ακυρώσετε μετά την αποδοχή της αίτησης κράτησης από τον προπονητή, λάβετε υπόψη ότι εάν ακυρωθεί σε περισσότερες από 2 ημέρες πριν από την έναρξη μιας συνάντησης, θα σας επιστραφεί το 100% του ποσού που πληρώσατε για τη συγκεκριμένη και εάν ακυρώσετε σε λιγότερο από 2 ημέρες πριν από την έναρξη της, θα σας επιστραφεί το 0% του ποσού που πληρώσατε για αυτήν τη συνεδρία.

Διαθεσιμότητα

Το παρακάτω είναι μια προβολή του ημερολογίου του Κωνσταντίνου Πατεράκη. Για προγραμματισμό, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω πεδία. Μπορείτε ακόμα να υποβάλετε αίτημα κράτησης ακόμη και αν δεν βρείτε διαθεσιμότητα στο ημερολόγιο. Ο υπεύθυνος κράτησης τότε θα απαντήσει με εναλλακτικό πρόγραμμα, εάν είναι απαραίτητο.

Κλείστε την συνάντηση

Available Appointments on 05/11/2020

There are no appointment time slots available for this day.

Σεπτέμβριος 2023
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
28
29
30
31
1
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
25
26
27
28
29

.

Οι σκέψεις μου

"Δημιουργήσαμε ένα Επιχειρηματικό Οικοσύστημα για να συνεργαστούμε με τους κατάλληλους ανθρώπους και να εξασφαλίσουμε ότι κανένας νέος επιχειρηματίας δεν θα αισθάνεται μόνος του ή θα αγωνίζεται χωρίς τους κατάλληλους πόρους"

Let's help you!

Γίνετε μέλος ενός οικοσυστήματος, οργανισμών υψηλής ανάπτυξης με τους πιο παθιασμένους ανθρώπους και αποκτήστε την προσφερόμενη γνώση για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη

sign-dark

Δραστηριότητες ...

Δεξιότητες & Πιστοποιήσεις

  • Mentoring
  • Business Coach
  • Marketing
  • PSS Sales System
  • Financial Planning
  • Risk management
  • Cyber expert
  • Information technology
  • Analytical

Προσέγγιση & Καθοδήγηση

Σαν Επαγγελματίας Σύμβουλος, χαιρετίζω κάθε νέο πελάτη με τέσσερις Αξίες - Περιέργεια, Φροντίδα, Πρόκληση & Εμπιστευτικότητα. Ως εκ τούτου, η προσέγγισή μου συνδυάζει την διαχείριση, την  υποστήριξη και την Ανάπτυξη.

Το ταξίδι καθοδήγησης ξεκινά με ένα σύνολο ερωτήσεων ανακάλυψης και αξιολογήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. δηλαδή την παρούσα κατάσταση, το ηγετικό σας επίπεδο, την επιχειρηματική σας ενέργεια, το κοινωνικό προφίλ και τα μοναδικά δυνατά σας σημεία και πόρους. Αυτά θα επιταχύνουν τη διαδικασία της αυτο-ανακάλυψης και θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ποια πλεονεκτήματα και πόρους μπορείτε ν' αξιοποιήσετε, για να καλύψετε τυχόν κενά ή εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν κατά την ανάπτυξή σας.

Στη συνέχεια σαν επαγγελματίας σύμβουλος, θα σας ωθήσω προς την αποσαφήνιση του οράματός σας και τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων και ενεργειών για να σας υποστηρίξουμε συνολικά στην προσέγγιση αυτού. Μοιράζομαι επίσης εργαλεία για την βέλτιστη αποτελεσματικότητα όταν είναι απαραίτητο. Η καθοδήγησή μου προσφέρει μια ισορροπία ισχυρών ερωτήσεων, ευκαιριών για βαθύ προβληματισμό, αποσυμπίεση προκλήσεων, καθώς και χώρο για πρόσβαση σε δημιουργικές λύσεις και λήψη σχολίων.

Στο μεταξύ των περιόδων σύνδεσης μας, εντοπίζονται εργασίες για την εφαρμογή των πληροφοριών που αποκτήθηκαν και για ενεργό πειραματισμό νέων συμπεριφορών και αναγκών. Η τακτική αξιολόγηση πραγματοποιείται για να διασφαλιστεί ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή υποστήρηξη! Τα μέλη του insTech λένε ότι είμαι δημιουργικός, διορατικός, τολμηρός και έμπιστος Επαγγελματίας Σύμβουλος!

Σημειώσεις / Παρατηρήσεις

Τα 32 χρόνια στην αγορά από διάφορες θέσεις, μου επέτρεψαν να μάθω πολλά για την ανθρώπινη συμπεριφορά και με τη συνεχή εκπαίδευση, έχω πάρει πολλά πολύτιμα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν.

"Αυτό διασφαλίζει ότι είμαι σε θέση να προσαρμόσω την προσέγγισή μου σαν επαγγελματίας Σύμβουλος, σε ανθρώπους με πολλές ικανότητες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά."