Υπάρχουν πολλοί μύθοι για την επιχειρηματικότητα.

Για παράδειγμα, ότι οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες γεννιούνται, δεν γίνονται. Ότι οι επιχειρηματίες είναι εγωιστές, ότι αγαπούν τον κίνδυνο και ότι είναι απείθαρχοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ακριβώς το αντίθετο. η επιχειρηματικότητα είναι μια ικανότητα που μπορεί να διδαχθεί.

Τα βήματα είναι διακριτά και μπορούν να ομαδοποιηθούν σε ενότητες. Κάθε βήμα πρέπει να γίνεται με την αριθμητική του σειρά με την κατανόηση ότι σε κάθε βήμα, θα μάθετε πράγματα που θα σας ζητήσουν να αναθεωρήσετε την εργασία που έχετε κάνει στα προηγούμενα. Αυτές οι ενότητες παρουσιάζουν μια γενική περιγραφή του τρόπου με τον οποίο τα βήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια βιώσιμη, βασισμένη στην καινοτομία επιχείρηση.

...

Επαναπροσδιορισμός του Οράματος

Το πρώτο βήμα για την έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι να υπολογίσετε τι ακριβώς θέλετε να είναι η επιχείρησή σας.

Η εύρεση της κατάλληλης  ιδέας για μια Μικρομεσαία επιχείρηση είναι μια εργασία που μπορείτε να την ενεργοποιήσετε βασιζόμενοι σε δοκιμασμένες στο χρόνο προσεγγίσεις που έχουν λειτουργήσει για άλλους επιχειρηματίες.

MARKETING_093
MARKETING_130

Χρησιμοποιήστε την έρευνα αγοράς για να βρείτε πελάτες

Η έρευνα αγοράς συνδυάζει τη συμπεριφορά των καταναλωτών και τις οικονομικές τάσεις για να επιβεβαιώσει και να βελτιώσει την επιχειρηματική σας ιδέα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε την καταναλωτική σας βάση από την αρχή. Σάς επιτρέπει να μειώσετε τους κινδύνους όταν η επιχείρησή σας είναι στην αρχή.

Γράψτε το επιχειρηματικό σας σχέδιο

Το επιχειρηματικό σας σχέδιο είναι το θεμέλιο της επιχείρησής σας. Μάθετε πώς να γράφετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο γρήγορα και αποτελεσματικά με ένα πρότυπο επιχειρηματικού σχεδίου.

MARKETING_126-min
MONEY_0024

Υπολογίστε το κόστος εκκίνησης

Πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να ξεκινήσετε τη δικιά σας επιχείρηση;

Υπολογίστε το κόστος εκκίνησης για τη Μικρομεσαία επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε χρηματοδότηση, να προσελκύσετε επενδυτές και να υπολογίσετε πότε θα έχετε κέρδος.

Χρηματοδοτήστε την επιχείρησή σας

Το να ξεκινήσεις μία επιχείρηση απαιτεί κεφάλαια. Η χρηματοδότηση της είναι μία από τις πρώτες, και πιο σημαντικές, οικονομικές επιλογές που κάνουν οι περισσότεροι ηγέτες. Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγετε να την χρηματοδοτήσετε θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο δομής και λειτουργίας της επιχείρησής σας.

MEETING-0044
CYBER-0070

Αγοράστε μια υπάρχουσα επιχείρηση

Το να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το μηδέν μπορεί να είναι δύσκολο.

H αγορά μιας υπάρχουσας επιχείρησης ή ενός franchise μπορεί να απλοποιήσει την αρχική διαδικασία σχεδιασμού.

Χρειάζεστε βοήθεια;
Λάβετε δωρεάν επιχειρηματική συμβουλευτική.

Συνδεθείτε με έναν Μέντορα insTech, ή με το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων

Μέρος 2ον: Ξεκινήστε την επιχείρηση

Μετατρέψτε τα σχέδια της επιχείρησης σας σε πραγματικότητα. Εφαρμόστε τις καθημερινές λειτουργίες και προετοιμαστείτε για την επιτυχία. ...

Χώρος καινοτομίας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Για να οργανωθούν καλύτερα στο μέλλον, οι ηγέτες πρέπει να υιοθετήσουν στρατηγικές που εξηγούν στον εαυτό τους, στο ανθρώπινο δυναμικό στους προμηθευτές και τους πελάτες τους «ποιοι είμαστε» , «πώς λειτουργούμε» και «πώς μεγαλώνουμε», σαν επιχείρηση