Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να κοιτάξετε τους στόχους και τις προκλήσεις σας και τις δυνατότητες που χρειάζεστε στο ταξίδι σας στο Industry 4.0.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων δεν αφορά μόνο την ανάπτυξη AI στο χώρο εργασίας.

Η εφαρμογή της τεχνολογίας χωρίς να συνοδεύεται η οργανωτική αλλαγή είναι πιθανό να οδηγήσει σε μη βέλτιστα αποτελέσματα. Πράγματι, τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού μπορούν να επιτευχθούν μόνο με το σωστό συνδυασμό ανθρώπων, δεξιοτήτων και οργανωτικής δομής.

GO
FASTER 3ο

Η πρώτη πρόκληση για τους ηγέτες των επιχειρήσεων είναι να δημιουργήσουν μια κουλτούρα κοινής χρήσης στην οποία οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να εκφράζουν και να χρησιμοποιούν τις εσωτερικές και εξωτερικές γνώσεις τους προς όφελος της εταιρείας.

Τα μοντέλα εντολών και ελέγχου των οργανώσεων που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα, δεν λειτουργούν στην ψηφιακή εποχή.

Επίσης δεν λειτουργούν οι οργανωτικές κουλτούρες που βασίζονται πάρα πολύ στην ατομική απόδοση, αντί της ομαδικής συνεργασίας, για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων.

 

Η δεύτερη πρόκληση είναι να αναπτυχθεί και να προωθηθεί μια νοοτροπία περιέργειας, ενθαρρύνοντας την όρεξη των ανθρώπων να κατανοήσουν καλύτερα τι ξέρουν και το πιο σημαντικό, τι δεν γνωρίζουν και να συνδέσουν αυτή τη γνώση με τη λήψη αποφάσεων και τα επιχειρηματικά οφέλη.

Η τρίτη πρόκληση είναι να ακολουθήσει μια κουλτούρα προσανατολισμένη στην πληροφόρηση σε όλη την εταιρεία, και πέρα ​​από αυτήν, σε πελάτες και συνεργάτες, να συν-δημιουργήσει αξία και καινοτομία μέσω της εξυπνότερης χρήσης ψηφιακών εργαλείων και πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.

Οι διαχειριστές της εταιρείας σας χρησιμοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες για να καλλιεργήσουν αξίες και συμπεριφορές που σχετίζονται με την ακεραιότητα των πληροφοριών, τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και την κοινή χρήση που απαιτούν ψηφιακές επιχειρηματικές διαδικασίες και μοντέλα;

Το να πηγαίνεις ψηφιακά έχει να κάνει με τη μετατροπή της κουλτούρας μιας εταιρείας που βασίζεται στη γνώση και την πληροφορία, αλλά με τη χρήση νέων ψηφιακών τεχνολογιών.

Η τέταρτη πρόκληση είναι η επιλεκτική ιεράρχηση των αναδυόμενων επιχειρηματικών τομέων που αξιοποιούν ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να βελτιστοποιήσει τομείς που αντιμετωπίζουν προκλήσεις από αυτές τις αλλαγές.

Η εύρεση της ισορροπίας μεταξύ νέων και καθιερωμένων περιοχών μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

 

πηγή

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *