Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ακολουθούν ορισμένες βασικές ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού διαθέσετε την επιχείρησή σας στην αγορά.

 

 

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να μετασχηματίσετε την επιχείρησή σας; Προσπαθήσατε από την αρχή να την φτάσετε στην επιχείρηση που είναι τώρα, αρκετά επιτυχημένη ώστε να προσελκύσει πελάτες οι οποίοι θα πληρώσουν την τιμή που ζητάτε. Αλλά αν νομίζετε ότι μόνο αυτά είναι τα κριτήρια που κάνουν μια επιχείρηση έτοιμη για να εισέλθει στην 4η Βιομηχανική επανάσταση, σκεφτείτε το ξανά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού ξεκινήσετε τον Επιχειρηματικό μετασχηματισμό εάν ελπίζετε να αποκομίσετε οφέλη.

Ακολουθούν επτά βασικές ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού ξεκινήσετε:

1. Πού ξοδεύουν οι επιχειρήσεις τα κεφάλαιά τους;

Ένα τεράστιο ζήτημα για πολλές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εφαρμόσουν το Industry 4.0 είναι μια στρατηγική αγορών που είναι λιγότερο από σαφές για πολλά από αυτά. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν συχνά ασαφή οικονομικά κίνητρα για εφαρμογή και οι οργανισμοί πρέπει να ξοδέψουν περισσότερα να υλοποιήσουν αυτές τις νέες πρωτοβουλίες.

Πώς το επιλύουμε αυτό:

Το insTech έχει συνθέσει μια στρατηγική για να διασφαλίσει ότι κάθε επιχείρηση που συνεργάζεται μαζί μας στη βιομηχανία 4.0 έχει ένα σαφές σχέδιο στο γιατί πρέπει ν' αναβαθμιστεί, καθώς και πολλαπλές επιλογές από τις καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας με προσιτό κόστος. Θα εξετάσουμε προσεκτικά την επιχείρησή σας για να εντοπίσουμε τα αυτούς που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, για να υιοθετήσουν αυτές τις νέες απαιτήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια ιδέα για το πόσα χρήματα θα εξοικονομήσετε, καθώς και τι θα κερδίσετε για την επένδυσή σας. Μόλις γίνει αυτό, θα σας φέρουμε σε επαφή με την κατάλληλη ομάδα και την πιο ανατρεπτική τεχνολογία στον αντίστοιχο κλάδο σας και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι και τα δύο μέρη θα καταλήξουν σε ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα. Επιπλέον και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, θα εργαστούμε για την επιδότηση του κόστους, οπότε θα πληρώσετε για πλούσιες υπηρεσίες με προσιτό κόστος.

2. Βελτιστοποίηση ταλέντου

Η συνένωση του αυτοματισμού και των έξυπνων εργαλείων, θα φέρει πρωτοφανή επίπεδα αποτελεσματικότητας και ταχύτητας σε μια επιχείρηση, αλλά το μειονέκτημα αυτού είναι ότι πολλές εταιρείες θα δουν ένα μέρος του ανθρώπινου δυναμικού να μην μπορεί να αξιοποιηθεί στις νέες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα και είναι ανεπαρκής για να προσαρμοστούν σε αυτήν.

Πώς το επιλύουμε αυτό:

Μια τεράστια πτυχή του Industry 4.0 είναι η έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών. Με την δαπάνη που κάνει για ανθρώπινο δυναμικό, μια οργανωτική δομή που λειτουργεί, αυτή είναι σημαντική για την καλλιέργεια της αποτελεσματικότητας. Το insTech βοηθά τις επιχειρήσεις να επαναχρησιμοποιήσουν το εργατικό δυναμικό τους ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις της επιχείρησής τους. Είτε τους εκπαιδεύουμε να εργάζονται παράλληλα με εργαλεία, με προγράμματα εικονικοποίησης ή προσομοίωσης, είτε τους  αναπροσαρμόζουμε για εργασία σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα, παρέχοντας μια σειρά προγραμμάτων, συσκευών κατάρτισης και μετρήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την ομάδα εργασίας σας να αναπτυχθεί ενόψει της Τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, ενώ παράλληλα ενισχύεται η αποτελεσματικότητα.

3. Ενσωμάτωση λογισμικού, υλικού και λειτουργικών συστημάτων

Υπάρχει κάποια σύγχυση στις εταιρείες που προσπαθούν να καινοτομήσουν, ως προς το ποια πρότυπα θα υιοθετηθούν τα επόμενα πέντε χρόνια. Μια τεράστια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί, είναι να δημιουργηθεί ένα τυποποιημένο σύστημα που λειτουργεί για όλα τα μέρη και επιτρέπει τόσο οριζόντια όσο και κάθετη ολοκλήρωση, και έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη αξία τόσο των σημερινών όσο και των μελλοντικών επενδύσεων.

Πώς το επιλύουμε αυτό:

Το ευρύ φάσμα ανθρώπων μας στο instech σε διάφορους κλάδους σημαίνει ότι έχουμε σημαντική γνώση για το πώς θα εξελιχθεί ο κόσμος τα επόμενα χρόνια. Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα, αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε γι' αυτές τις αλλαγές των νόμων και των εφαρμογών τους με κάθε λεπτομέρεια. Με την καθιέρωση μιας τυπικής πρακτικής όσον αφορά το διαθέσιμο υλικό και λογισμικό, μπορούμε να ταιριάξουμε τα μέλη μας με κατάλληλα λειτουργικά συστήματα για την εφαρμοζόμενη τεχνολογία τους ή τους τεχνολογικούς συνεργάτες μας για την ανάπτυξη λογισμικού που διευκολύνει τη λειτουργία πολλαπλών πλατφορμών.

4. Συζητήσατε με όλους τους απαραίτητους ειδικούς για να ετοιμάσετε την επιχείρησή σας προς τον μετασχηματισμό;

Όσον αφορά την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας. Θα πρέπει να αναζητήσετε τη συμβουλή εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων λογιστών, δικηγόρων και επιχειρηματικών συμβούλων που είναι έμπειροι στην ανάπτυξη επιχειρήσεων στο συγκεκριμένο (ή τουλάχιστον παρόμοιο) πεδίο σας.

Κάτι τέτοιο δεν θα διασφαλίσει την επιτυχία της επιχείρησης στο μέλλον, αλλά θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας και θα σας βοηθήσει να συνομιλήσετε με άλλους ηγέτες και να δημιουργήσετε σημαντικές συνεργασίες.

5. Πώς οι επιχειρήσεις θα διατηρήσουν τα δεδομένα τους ασφαλή;

Οι ηγέτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων είναι έτοιμοι να επωφεληθούν περισσότερο από το Industry 4.0, αλλά αυτό αποτελεί παράλληλα και ένα τεράστιο πρόβλημα. Απαιτεί από αυτούς να δημοσιεύσουν τα δεδομένα τους, ενώ πριν μπορούσαν να τα διακινούν στο εσωτερικό τους δίκτυο. Αυτό τους θέτει σε κίνδυνο να κλαπεί η πνευματική ιδιοκτησία τους από μεγαλύτερους οργανισμούς τα λογιστικά και φορολογικά δεδομένα, τα δεδομένα των πελατών, των συνεργατών και του ανθρώπινου δυναμικού  τους.

Πώς το επιλύουμε αυτό:

Όπως πάντα, η νομοθεσία και οι συμμόρφωση με τους κανονισμούς,  θα είναι ένα τεράστιο κομμάτι για το πόσο σύντομα απογειώνεται το Industry 4.0, οπότε για τα μέλη μας που ανησυχούν για την πληροφορική και την ασφάλεια δεδομένων, αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε πλήρως τα ζητήματα και τις ανησυχίες τους. Μόλις λάβουμε μια πλήρη ιδέα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, θα βοηθήσουμε να βρεθεί μια λύση. για να ξεκινήσουμε μια πολιτική αλλαγών που θα απαιτηθούν για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό. Το insTech θα διασφαλίσει ότι οι πελάτες σας θα επωφεληθούν από την ευελιξία σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος σας.

6. Έχετε πραγματοποιήσει μια διεξοδική επιχειρηματική αποτίμηση?

Υπάρχουν αμέτρητοι παράγοντες για την απόδοση της ροής των κερδών σε μια επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που μπορεί να μην γνωρίζετε. Όπως και η προηγούμενη σκέψη, αυτό έρχεται με την εξειδίκευση. Η επαγγελματική αποτίμηση όχι μόνο θα παρέχει μια ακριβή εκτίμηση για το τι χρειάζεται η επιχείρησή σας, αλλά θα σας προετοιμάσει καλύτερα για τον μετασχηματισμό.

Μια σωστή εκτίμηση μπορεί επίσης να αποκαλύψει αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν χτυπήσετε επίσημα την πόρτα του επιχειρηματικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού. 

7. Είστε έτοιμοι να απαντήσετε στις ερωτήσεις και να είστε ειλικρινείς;

Προκειμένου ο μετασχηματισμός να είναι επωφελής για όλα τα μέρη, πρέπει να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις που οι άνθρωποι μας θεωρούν σημαντικές. Αυτό σημαίνει ότι θα κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιχείρησής σας. 

Εάν αντιμετωπιστεί σωστά, ο επιχειρηματικός και ψηφιακός μετασχηματισμός σας μπορεί να είναι η τέλεια χρηματοδότηση στο επιχειρηματικό σας ταξίδι. Αντιμετωπίζοντας όλα αυτά τα σημεία, θα αυξήσετε τις πιθανότητες για μελλοντική επιτυχία.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *