Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Το 2019 χαρακτηρίστηκε από υψηλή αστάθεια στην αγορά, η οποία θα συνεχιστεί το 2020, σύμφωνα με τον Ludovic Subran, επικεφαλής οικονομολόγος της Allianz . Οι αβεβαιότητες που προκαλούνται από εμπορικές συγκρούσεις και πολιτικούς κινδύνους θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις αγορές. Ο χαμηλός-χαμηλός-πληθωρισμός μπορεί να κρύψει πιο άμεσο πέρασμα από τους πολιτικούς κινδύνους στις χρηματοπιστωτικές αγορές και την ανάγκη διαχείρισης των αρνητικών εξωτερικοτήτων των παρεμβατικών φορέων χάραξης πολιτικής.

 

Μαζί με την αυξανόμενη αστάθεια, η κατεύθυνση των παγκόσμιων αγορών θα είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Ιστορικά, τα περιουσιακά στοιχεία σταθερού εισοδήματος υπήρξαν τα υψηλότερα σε σχέση με τις καθυστερημένες περιόδους κύκλου. Μια σοβαρή οικονομική ύφεση θα οδηγήσει τις αγορές μετοχών σε διψήφια καθοδική διόρθωση. Οι υπερδυνάμεις κεντρικές τράπεζες θα διατηρήσουν τις αποδόσεις των ομολόγων σε πολύ χαμηλά επίπεδα. «Περιμένουμε το 10ετές Bund στο -0,4% στα τέλη του 2020 και την απόδοση των 10 ετών στις ΗΠΑ στο 1,7%», λέει ο Subran.

«Η υψηλότερη μεταβλητότητα από την εμπορική σύγκρουση ΗΠΑ-Κίνας θα κρατήσει το δολάριο ισχυρό. Το renminbi θα πρέπει να υποτιμηθεί περαιτέρω. Ένας πιο κατακερματισμένος κόσμος σημαίνει επίσης ασταθείς τιμές εμπορευμάτων, νομίσματα και ροές κεφαλαίων για αναδυόμενες αγορές. "

read more

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *