Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Παρά τον όλο προγραμματισμό και την εμπειρία, θα υπάρξουν στιγμές που τα πράγματα θα πάνε στραβά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν αρχίζετε απλά ως σύμβουλος. Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως θελήσετε να βρείτε έναν μέντορα.

Ένας μέντορας είναι κάποιος που έχει την εμπειρία να γνωρίζει τι έχει δουλέψει και τι δεν έχει για τη συμβουλευτική του επιχείρηση. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες με έναν μέντορα, μαζί με τη λήψη συμβουλών, σχολίων και αντικειμενικής άποψης.

Μπορείτε να βρείτε μέντορες ζητώντας από το επαγγελματικό σας δίκτυο, επικοινωνώντας με έναν ηγέτη της βιομηχανίας ή ακόμη και με την πρόσληψη ενός μέντορα - που είναι σχεδόν ό, τι εσείς, ως σύμβουλος.

Φυσικά, οι μέντορες δεν είναι τα μόνα άτομα από τα οποία ίσως χρειαστεί να ζητήσετε συμβουλές. Όταν ξεκινάτε, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε τη συμβουλή από λογιστές και δικηγόρους εάν χρειάζεστε οικονομική ή νομική βοήθεια. Αυτό θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να οργανώσετε και να διατηρήσετε την επιχείρησή σας σωστά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιβολή κυρώσεων.

Εν ολίγοις, δεν είστε ειδικός σε όλα. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με κάτι που βρίσκεται εκτός του πεδίου σας, μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή από έναν ειδικό.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *