Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ο μεγάλος και έντονος ανταγωνισμός στην ασφαλιστική βιομηχανία δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα γίνει μόνο για τους αυτοδιαφημιζόμενους για Μεγάλους και Σίγουρους.

 

Η εκμάθηση από την εισβολή ψηφιακών πλατφορμών είναι πολύ σημαντική.

Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα στην οικοδόμηση νέων επιχειρήσεων insurtech Agents & Brokers οι οποίες θέλουν να μεταβούν στην οικονομία της πλατφόρμας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραβλέπουμε αυτά που φέρνουν στο τραπέζι.

Παρατηρώντας της ψηφιακές εταιρείες και αντλώντας από αυτές καινοτομία, γνώση και εμπειρία βλέπουμε οτι υπάρχουν αρκετές επιλογές που πρέπει να λάβουν υπόψη οι παραδοσιακοί Agents & Brokers

Τα κανάλια σε μια αγορά είναι πολλά και στο μέλλον ακόμη περισσότερα. Στο insTech θα σας δείξουμε καινοτομίες και μετασχηματισμούς για ένα Ψηφιακό τρόπο διανομής και εξυπηρέτησης του πελάτη

Μην υποτιμάτε το χρόνο κατά την διάρκεια του Μετασχηματισμού.

Οι ελάχιστοι Agents & Brokers που αποφασίζουν να αναπτυχθούν βλέποντας οτι η αγορά αλλάζει, καταναλώνουν αρκετό χρόνο και πόρους κατά την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που έχουν οραματιστεί. Ωστόσο οι καταξιωμένοι Brokers και οι ψηφιακές πλατφόρμες έχουν συχνά μεγαλύτερο ισολογισμό από τους παραδοσιακούς Agents & Brokers, επομένως έχουν κάποια ευελιξία ως προς το χρόνο και το κόστος.

Οι παραδοσιακοί Agents & Brokers θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι το κόστος του έργου περιλαμβάνει ένα επιπλέον κεφάλαιο, σε περίπτωση που το χρονοδιάγραμμα παρατείνεται. Επιπλέον οφείλουν ν' επανεξέτασουν τα προβλεπόμενα οφέλη για να δικαιολογήσουν τον επιπλέον χρόνο και πόρους που απαιτούνται για την κλιμάκωση.

Το AgentNet με την τεχνογνωσία του επιχειρηματικού οικοσυστήματος instech, τους μέντορες και την άφθονη δωρεάν γνώση που παρέχει στην πλατφόρμα, μπορεί να περιορίσει τους απαιτούμενους χρόνους και πόρους, αφήνοντας σας να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα

Βασιστείτε στο Branding που έχετε δημιουργήσει, για την υποστήριξη της απόκτησης πελατών.

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση και δεν συντρέχουν άλλοι σοβαροί λόγοι, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.  Σήμερα Διαθέτετε  εμπειρία στον Τομέα σας, βρίσκεστε επιχειρηματικά εν ζωή που σημαίνει ότι είστε βιώσιμος, έχετε ένα Brand και πάνω απ' όλα διαθέτετε πελατολόγιο. Η απόκτηση νέου πελατολογίου χωρίς καθιερωμένο Brand και άλλους επιταχυντές είναι δαπανηρή και απαιτεί κεφάλαιο κίνησης.

Στο AgentNet πιστεύουμε ότι η οικοδόμηση μιας επιχείρησης σε υπάρχουσες βάσεις πελατών είναι ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ειδικά εάν το Brand είναι αξιόπιστo.

 

Εφαρμόστε την εμπειρία που έχετε στην εξυπηρέτηση πελατών.

Παρόλο που οι πελάτες στρέφονται όλο και περισσότερο σε ψηφιακά κανάλια, μην υποτιμάτε την αξία της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης σε ψηφιακά μοντέλα. Οι πελάτες εκτιμούν την επιλογή να καλέσουν μια γραμμή υποστήριξης που υποστηρίζεται από τον άνθρωπο και όχι κάποια chatbots, η οποία μπορεί να κάνει την διαφορά.

Η νέα e-platform ενός Digital insurance Broker θα περιλαμβάνει την μέχρι σήμερα ανθρώπινη επαφή μεταξύ διαμεσολαβητή και πελάτη

Διαβάστε το άρθρο: Ψηφιακός Ασφαλιστικός Μετασχηματισμός

Το Cluster AgantNet μπορεί να σου παρέχει ...

 

 • Αξιοποιώντας την Brokernet - Suite αναλύουμε τα σημερινά δεδομένα της επιχείρησης σας και εκτελούμε την προγνωστική μοντελοποίηση τους

 

2. Δέσμευση

 • Απαιτείται Δέσμευση και των δύο μερών για την συνεργασία, σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και εχεμύθειας.

 

3. Βελτίωση

 • Εισάγουμε την Καινοτομία, με βελτίωση και κλιμάκωση των λειτουργιών σας.
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Στρατηγικής, Οργανωτικής πρακτικής και προσαρμογής, βελτίωσης λειτουργικότητας, και Ψηφιακού μετασχηματισμού και μετάβαση στην e-platform economy.
 • Πρόσβαση σε υποστηρικτικό και διδακτικό περιεχόμενο για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου ιδέας και της προσωπικής σου ανάπτυξης, μαζί με πρακτικές συμβουλές για την καλύτερη αξιοποίηση των εργαλείων που θα σου παρέχουμε.
 • Καθημερινή επαφή εφόσον το επιθυμείτε με την ομάδα σας insTech για την αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών ή δημιουργικών προβλημάτων που τυχόν προκύψουν.

4. Μετασχηματισμός

 • Μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού Επιταχύνουμε την  καινοτομία και οδηγούμε την επιχείρηση σας στην 4η Βιομηχανική επανάσταση.
 • Προηγμένα εργαλεία CRO για την ανάλυση δεδομένων και τη χρήση αυτών των πληροφοριών για τη βελτίωση της διαδικτυακής επιχείρησής σας.
 • Υπηρεσίες βελτιστοποίησης από User Experience επαγγελματίες & χρήστες και από Ειδικούς στον σχεδιασμό μετατροπών – Conversions.
 • 24/7 Πρόσβαση στην προσωπική σου πλατφόρμα για να οργανώσεις όλες τις πληροφορίες και τις εργασίες που σχετίζονται με την επιχείρησή σου, ώστε να έχεις πάντα εικόνα για ότι συμβαίνει στη επιχείρησή σου.
 • Απεριόριστη τεχνική και δημιουργική υποστήριξη για οτιδήποτε σχετίζεται με την επιχείρηση σου.
 • Εβδομαδιαίες συνομιλίες One-To-One (1 ώρα) με την ομάδα σας insTech, εφόσον το επιθυμείτε, για τον σχεδιασμό Στρατηγικής, Οργάνωσης, Content, Funnels, Branding & marketing.

 

 

Στο Cluster AgentNet παρέχουμε τα σωστά εργαλεία, τις τεχνικές και τις επικοινωνιακές δεξιότητες για να πάμε την επιχείρησή σου στο επόμενο στάδιο!

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!

επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα Cluster

Clusters, Συστάδες Επιχειρήσεων

Τα Clusters αποτελούν μια μορφή συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και άλλων φορέων. ...

Ουσιαστικά Cluster ονομάζεται ένας επιχειρηματικός συνεργατικός σχηματισμός που προωθεί την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα.

Δείτε περισσότερα

Καλλιέργεια του Cluster AgentNet

Οι κορυφαίες πρακτικές που καθιερώθηκαν από τους πρώτους παίχτες του AgentNet παρέχουν ένα πρότυπο για την επιτυχία του Cluster.

Δείτε περισσότερα

Βήματα ανάπτυξης των clusters

H συγκρότηση – ανάπτυξη ενός cluster μπορεί να τυποποιηθεί σε 4 επιμέρους βήματα.

Δείτε περισσότερα

Πως Agents k Brokers μπορούν να ωφεληθούν από το cluster AgentNet

"Τα Clusters προσφέρουν στους Μικρομεσαίους insurance Brokers τους πόρους και την εμπειρία των μεγαλύτερων ομολόγων τους, αλλά είναι εξίσου σημαντικά για ολόκληρη την ασφαλιστική αγορά."

Δείτε περισσότερα

Τί θα πάρεις από το Cluster AgentNet!

Ο μεγάλος και έντονος ανταγωνισμός στην ασφαλιστική βιομηχανία δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα γίνει μόνο για τους αυτοδιαφημιζόμενους για Μεγάλους και Σίγουρους.

Δείτε περισσότερα

Συνεχίστε να διαβάζετε Άρθρα μας!

Αποκτήστε την ψηφιακή σας επιχείρηση insTech

Σχετικά με τους συγγραφείς


Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *