Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Όπως είπαμε πολλές φορές η σχέση αυτή θα χρειαστεί στην πορεία της κάποια διαρθρωτική ανανέωση η οποίες είναι προτιμότερες από μια ριζική η οποία θα έλθει σαν έσχατη λύση

 

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες για την εξέταση αλλαγών στη δομή των εταιρικών σχέσεων. Θα πρέπει να είναι εξ αρχής συμφωνημένο ότι κάποια πεδία της σχέσης είναι πιθανό να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Η αποδοχή του αναπόφευκτου θα ενθαρρύνει τους ηγέτες να σχεδιάσουν πιο προσεκτικά στην αρχή.  Καλό θα ήταν οι ηγέτες να ορίσουν το όριο με το οποίο θα αξιολογούνται οι χρηματοοικονομικές ροές σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για την αντιμετώπιση τυχόν αλλαγών στην αναμενόμενη απόδοση. Αυτό επιτρέπει στους εταίρους να προσαρμόσουν τη συνεργασία με βάση τις αλλαγές στη ζήτηση της αγοράς ή την εμφάνιση νέων υπηρεσιών κανονιστικών πλαισίων κλπ.

Τέτοιοι διάλογοι για το μέλλον της εταιρικής σχέσης, αν και ενδεχομένως αγχωτικοί, πρέπει να διεξάγονται τακτικά και τουλάχιστον μία φορά το έτος.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *