Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η χρηστή διακυβέρνηση είναι ο άξονας για επιτυχημένες συνεργασίες και ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι ηγέτες και τ' ανώτερα στελέχη να παραμένουν εμπλεκόμενα στην εποπτεία της εταιρικής σχέσης.

 

Θα πρέπει να οριστεί από την αρχή ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρείας για να επιβλέπει την συμφωνία Θα πρέπει να είναι σε θέση να τεθεί επικεφαλής της συνεργασίας, επικεντρωμένος στις προτεραιότητες, να υποστηρίζει πόρους όταν χρειάζεται και γενικά να δημιουργεί ένα περιβάλλον συνεργατικότητας.

Επιπλέον ο ορισμός της επιτυχίας της συνεργασίας είναι επιτακτική ανάγκη και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συμφωνηθεί  Ποιες μετρήσεις θα χρησιμοποιηθουν για να προσδιοριστεί εάν έχουν επιτευχθεί οι στόχοι και πώς θα παρακολουθούνται.

Οι καταγραφή των επιμέρους ευθυνών σε πίνακες, οι λεπτομερείς χάρτες διαδικασιών, τα χρονοδιαγράμματα και τα κρίσιμα μέτρα απόδοσης, σχηματίζονται συνήθως στην αρχή για να γνωρίζουν όλοι ποιες είναι οι ομάδες ανάπτυξης επιχειρήσεων που είναι υπεύθυνες για τη δημιουργία του κάθε έργου, για τη συμφωνία και τον προσδιορισμό της αξίας που μπορεί να δημιουργηθεί για όλες τις πλευρές. Θα χρειαστούν όμως συνεχή καθοδήγηση από τους ηγέτες των κοινοπραξιών.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *