Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Το Dropshipping είναι μια μέθοδος εκπλήρωσης παραγγελιών όπου ένα ψηφιακό κατάστημα δεν διατηρεί σε απόθεμα τα προϊόντα που πουλά. Αντίθετα, ο πωλητής αγοράζει απόθεμα όπως απαιτείται από ένα τρίτο μέρος —συνήθως χονδρέμπορο ή κατασκευαστή— για να εκπληρώσει τις παραγγελίες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό δωρεάν για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

 

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του dropshipping και του τυπικού μοντέλου λιανικής είναι ότι ο έμπορος που πωλεί δεν διαθέτει απόθεμα ή απόθεμα — ενεργεί ως μεσάζων.

Θέλετε να συμμετέχετε στη δράση; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το dropshipping για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα.

 

Αυτή η διαδικασία σάς επιτρέπει να παρακάμψετε πολλά εμπόδια που μπορεί να σας εμποδίζουν να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Το πιο σημαντικό είναι ότι εξαλείφει τον κίνδυνο να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει αγορά για το προϊόν σας αφού κάνετε μια τεράστια παραγγελία σε έναν κατασκευαστή ή προμηθευτή.

Γιατί να επιλέξετε το dropshipping;

  • Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε προϊόντα σε φυσική τοποθεσία, πράγμα που σημαίνει ότι η ταμειακή σας ροή δεν θα δεσμευτεί στο απόθεμα. Υπάρχει μικρότερος εκ των προτέρων κίνδυνος μετρητών.
  • Κάθε φορά που γίνεται μια αγορά, υποβάλλετε μια παραγγελία σε τρίτο μέρος και εκείνος χειρίζεται την υπόλοιπη διαδικασία για εσάς. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με πράγματα όπως η παρακολούθηση του αποθέματος ή η αποστολή πακέτων αλληλογραφίας, το dropshipping εξαλείφει πολλούς πιθανούς πονοκεφάλους για τους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες.
  • Χωρίς αποθήκη σημαίνει ότι μπορείτε να διευθύνετε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε. Είτε πρόκειται για το σαλόνι σας είτε για το καφέ στο δρόμο, εσείς αποφασίζετε από πού θέλετε να εργαστείτε.

Εάν ενδιαφέρεστε για το dropshipping, διαβάστε τον απόλυτο οδηγό μας για το Dropshipping για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Εάν δεν έχετε ιδέες για ηλεκτρονικό κατάστημα, ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές για να περιορίσετε το τέλειο προϊόν:

περισσότερα

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *