BENEFIT financial services
Εταιρεία Ασφαλιστικών Συμβούλων

Η Εξειδίκευση μας ...

Η BENEFIT Financial services είναι ένας οργανισμός ο οποίος συστάθηκε το 2005 από εξειδικευμένους συμβούλους στην Υποστήριξη Επιχειρήσεων (Business Consulting), στo Insurance Risk Management και το Cyber Risk Management για ιδιώτες, στελέχη, επαγγελματίες και επιχειρήσεις,  με παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

"Σας βοηθάμε να ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να δημιουργήσετε απερίσπαστοι την αξία που ονειρεύεστε για εσάς, την οικογένεια σας ή την επιχείρηση σας, μέσα από ποιοτικές υπηρεσίες & εξειδικευμένες λύσεις."

Έχουμε ανάγει την συμβουλευτική σε υψηλά επίπεδα. To κάθε στέλεχος μας, είναι ένας σύμβουλος Risk Management για να μπορεί ο πελάτης, σαν φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αισθάνεται ασφαλής και απερίσκεπτος ν’ αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί στην σύγχρονη κοινωνία.

Εργαλεία μας η έρευνα , η επιστημοσύνη , η καινοτομία και η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας του Risk Management , σε απλή, κατανοητή, εύχρηστη και πρακτικά εφαρμόσιμη για τον πελάτη μορφή.

«Είμαστε μία εταιρεία επαγγελματιών, που τολμάμε το διαφορετικό, και αξιοποιώντας την εμπειρία μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Όλοι μαζί προσθέτουμε αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, που μας έδωσαν και το 2018, υψηλά ποσοστά στον Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών, για το after sales service σε όλους τους κλάδους.»
«Δεν θέλουμε να είμαστε οι πιο φθηνοί, θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στο Privet Client Services. Θέλουμε να μπορούμε να δικαιολογούμε το κάθε λεπτό του ευρώ που μας εμπιστεύεται ο πελάτης μας»

«Η Ατζέντα Ανανέωσης του 2019 περιλαμβάνει 4 δυνατά σημεία:

  •  Ανθρωποκεντρικότητα και επικέντρωση στο Privet Client Services,
  •  Ψηφιοποίηση για την άμεση εξυπηρέτηση & παροχή πληροφοριών στον πελάτη.
  • Ανάπτυξη εργασιων σε νεα προιόντα και υπηρεσίες, όπως το GDPR και το Cyber
  • Τεχνική κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση,

για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες των πελατών και σε κάθε ευκαιρία ανάπτυξης που παρουσιάζεται.»

Our Team

Το σημαντικότερο για τους πιο παθιασμένους ηγέτες και το ανθρώπινο δυναμικό τους, ειναι όταν με την σωστή οργανωτική κουλτούρα και ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, η επιχείρηση τους οδηγεί την αγορά της.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Είμαστε Ελληνική Εταιρία Brokers, με καταξιωμένα στελέχη με εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο και εξειδίκευση στην τοποθέτηση ασφαλιστικών κινδύνων. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας και του Εξωτερικού και την Ασφαλιστική Αγορά του Λονδίνου, για κινδύνους που τοπικά δεν μπορούν να καλυφθούν πλήρως για πολλούς λόγους όπως π.χ. απαιτούμενα όρια, πολυπλοκότητα κάλυψης, ειδική φύση κινδύνου κ.α.
Η επιλογή των ασφαλιστικών εταιρειών για την τοποθέτηση των κινδύνων, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία και να εγγυηθούμε τον σεβασμό στην τήρηση των όρων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων..

"Στόχος μας η ανάπτυξη των δικτύων πωλήσεων και της εταιρείας"

Ανεξάρτητοι Συνεργάτες
Συνεργασία Ανεξάρτητων Πρακτορείων & Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μέσω της BENEFIT financial services.
Πλεονεκτήματα
-Απευθείας συμβάσεις με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες.
-Προνόμια των αποκλειστικών συνεργασιών
-Αναγνωρίσιμη αγοραστική αξία
-Μεγιστοποίηση των οικονομιών κλίμακας
-Σημαντική ενίσχυση των προμηθειών
Ειδικότερα μέσω αυτής της μορφής συνεργασίας: Το ανεξάρτητο πρακτορείο και ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής χωρίς να έχει σχέση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης, αποκτά τη δυνατότητα να συμβάλλεται μέσω της εταιρίας και με τις ενέργειες που αυτή αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει για λογαριασμό του, απευθείας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες.

.

Παράλληλα, το πρακτορείο ενισχύει σημαντικά την οικονομική του απόδοση, διαπραγματευόμενο μέσω της σύμβασής του με την BENEFIT financial services, μεγαλύτερα ποσοστά προμηθειών από τα συνήθως παρεχόμενα, η οποία του διασφαλίζει όλα τα πλεονεκτήματα των οικονομιών κλίμακας.

Εξάλλου το πρακτορείο εντάσσεται, με αυτήν τη μορφή συνεργασίας, στο ενεργό δυναμικό της BENEFIT financial services, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει σε μεγάλο βαθμό και τα προνόμια των αποκλειστικών συνεργασιών, όπως αναγνωρίσιμη αγοραστική αξία, διαρκή επικοινωνία, ενημερώσεις κλπ.

Τα πλεονεκτήματα που παρέχει αυτή η μορφή συνεργασίας έναντι άλλης μορφής απευθείας συνεργασίας με ασφαλιστικές εταιρίες είναι:

  • Μεγιστοποίηση των οικονομιών κλίμακας με την κάλυψη της «ομπρέλας» της BENEFIT financial services, ώστε να αποκτούν και να διατηρούν τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα ενός μεγάλου, ιδιαίτερα όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, στις αποζημιώσεις, στη διαρκή εκπαίδευση και την υλικοτεχνική υποστήριξη.
  • Βελτίωση του μεγέθους και σημαντική ενίσχυση των προμηθειών.
  • Καλύτερες προοπτικές για το μέλλον – Ολοκληρωμένες προτάσεις για συνεργασία σε διάφορα επίπεδα.
  • Δυνατότητα υποστήριξης της ανάπτυξης πωλήσεων σε άλλους τομείς (ζωής, υγείας, επενδυτικά & συνταξιοδοτικά προγράμματα, κ.λπ.).

Κλείστε Μία ψηφιακή συνάντηση με τους Ανθρώπους μας

Οι γνώσεις μας

"Δημιουργήσαμε ένα Επιχειρηματικό Οικοσύστημα για να συνεργαστούμε με τους κατάλληλους ανθρώπους και να εξασφαλίσουμε ότι κανένας νέος επιχειρηματίας δεν θα αισθάνεται μόνος του ή θα αγωνίζεται χωρίς τους κατάλληλους πόρους"

Let's help you!

Γίνετε μέλος ενός οικοσυστήματος, οργανισμών υψηλής ανάπτυξης με τους πιο παθιασμένους ανθρώπους και αποκτήστε την προσφερόμενη γνώση για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη

sign-dark