Βασικά οφέλη Οικοσυστήματος

Δεν υπάρχουν όρια στο ποιος μπορεί να γίνει μεγάλος επιχειρηματίας ή Startuper. Δεν χρειάζεστε απαραίτητα πτυχίο πανεπιστημίου, πολλά κεφάλαια ή ακόμα και επιχειρηματική εμπειρία για να ξεκινήσετε κάτι που θα μπορούσε να γίνει η επόμενη μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, χρειάζεστε ένα ισχυρό Business Plan και την επιθυμία για να το ολοκληρώσετε.

Εάν είστε στο insTech, πιθανόν να έχετε ήδη το κίνητρο, αλλά μπορεί να μην ξέρετε πώς να ξεκινήσετε να χτίζετε την δικιά σας αυτοκρατορία. 

Γι' αυτό είμαστε εδώ!

Δείτε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να μετατρέψετε τη μεγάλη ιδέα σας σε επιτυχημένη επιχείρηση:

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Οι Δωρεάν επιχειρηματικοί πόροι, τα insTech-Boxes και οι εις βάθος πληροφορίες μας θα σας παρέχουν όλα τα δεδομένα, τις στρατηγικές κατευθύνσεις και την ανταγωνιστική ευφυΐα για να προχωρήσετε στην εγγραφή σας στην κοινότητα του Οικοσυστήματος .

Γρήγορη Πρόσβαση

Μόλις εγγραφείτε στην κοινότητα του Οικοσυστήματος, θα έχετε άμεση πρόσβαση στους Δωρεάν επιχειρηματικούς πόρους, τα insTech-Boxes που χρειάζεστε για να λάβετε τις σωστές αποφάσεις και να θέσετε στόχους για το ανθρώπινο δυναμικό και τις συνεργαζόμενες ομάδες σας.

Κρυφές Ευκαιρίες

Θα σας φέρουμε σ' επαφή με τον κατάλληλο μέντορα, για να σας μια ολοκληρωμένη ανάλυση στρατηγικής κατεύθυνσης της αγοράς με τη βοήθεια εργαλείων ML/AI. Θα σας βοηθήσει να βρείτε τις κρυφές και αναδυόμενες ευκαιρίες που μπορείτε να αξιολογήσετε.

Ακρίβεια Και Εμπιστοσύνη

Ως κορυφαίος Συνεργάτης Market Intelligence σε ΜμΕ, οι Μέντορες μας λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ακρίβεια των δεδομένων και των πληροφοριών, ώστε τα Μέλη της κοινότητας να συνεργάζονται μαζί μας σε πολυετείς συνεργασίες (Lifetime partners) σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης.

Βρείτε έναν ειδικό

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ασφάλιση Χρηματικών Απωλειών

 

Επιχειρηματικός οδηγός

Σχεδιάστε την επιχείρηση

Έχετε μια υπέροχη ιδέα; Τώρα μπορείτε να πάρετε τις απαραίτητες γνώσεις, να κάνετε τον Σχεδιασμό για να την μετατρέψετε σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Ξεκινήστε την επιχείρηση

Μετατρέψτε την επιχείρηση σας σε πραγματικότητα. Εγγραφείτε, Αρχειοθετήστε και ξεκινήστε την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διαχειριστείτε την επιχείρηση

Λειτουργήστε την επιχείρηση σας σαν ηγέτης. Κατακτήστε τις καθημερινές λειτουργίες και προετοιμαστείτε για την επιτυχία.

Επικοινωνήστε μ' έναν Μέντορα!

Προκαλέστε τον εαυτό σας !

Οι γνώσεις μας

Διαβάστε τις απόψεις μας για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Και γνωρίστε τους ανθρώπους μας. Κάνουμε τη διαφορά.