Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Είτε πρόκειται για το Industry 4.0, το Smart Industry ή το Industrial Internet, υπάρχουν πολλά οφέλη για τους κατασκευαστές να μεταμορφώσουν τον τρόπο που εργάζονται.

Έχουμε αναφέρει ορισμένα οφέλη, κινδύνους και προκλήσεις νωρίτερα σε αυτήν την επισκόπηση, αλλά ας δούμε λίγο πιο κοντά σε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα. Αρκετά από αυτά διερευνώνται επίσης σε βάθος σε άλλα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ο βασικός στόχος του Industry 4.0 είναι να κάνει τη μεταποίηση - και σχετικές βιομηχανίες όπως η εφοδιαστική - ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και πιο επικεντρωμένη στον πελάτη, ενώ ταυτόχρονα ξεπερνά τον αυτοματισμό και τη βελτιστοποίηση και εντοπίζει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και μοντέλα.

Τα περισσότερα από τα οφέλη της Βιομηχανίας 4.0 είναι - προφανώς - παρόμοια με τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού της κατασκευής, της χρήσης του IoT στην κατασκευή , τη βελτιστοποίηση επιχειρησιακών και επιχειρησιακών διαδικασιών, τα οικοσυστήματα αξίας που βασίζονται σε πληροφορίες, τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνολικά, το Βιομηχανικό Διαδίκτυο και πολλά άλλα θέματα στον ιστότοπό μας. Ωστόσο, ας συνοψίσουμε μερικά από τα βασικά οφέλη του Industry 4.0.

δείτε τα οφέλη

 

πηγή

 

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *