Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ο μετασχηματισμός της παροχής της εκπαίδευσης, στην ηλεκτρονική μάθηση παρουσιάζει, από τη μια, προκλήσεις και δυσκολίες, αλλά από την άλλη έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, καινοτόμες προσεγγίσεις και επιτυχημένες δράσεις στη εκπαίδευση!

 

Προκειμένου να αναδείξουμε τις προκλήσεις, αλλά και να παραδειγματιστούμε από τα επιτυχημένα παραδείγματα και τις καινοτόμες προσεγγίσεις αυτής της περιόδου, προσκαλούμε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στην Κοινότητα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων να μοιραστούν μαζί μας εμπειρίες και καλές πρακτικές.

Θέματα και ερωτήματα:

- Περιγράψετε την εμπειρία σας με την Ηλεκτρονική Μάθηση, τη διαδικτυακή διδασκαλία και την εικονική πραγματικότητα.

- Αναφέρετε καινοτόμες λύσεις που έχετε αξιοποιήσει κατα τη διδακαλία σας

- Τι σας έχει δυσκολέψει και σε τι σας έχει βοηθήσει αυτή η νέα εμπειρία;

- Πώς ανταποκρίνονται οι εκπαιδευόμενοί σας στη νέα εκπαιδευτική πραγματικότητα; Τι δυσκολίες αντιμετώπισαν; Τι πιστεύετε ότι έχουν κερδίσει;

- Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα στην εξ αποστάσεως μάθηση και εκπαίδευση

- Διαφορές ανάμεσα στη διά ζώσης μάθηση και την εξ αποστάσεως

- Ιστορίες που ενδεχομένως να εμπνέουν λύσεις και στρατηγικές για την ενίσχυση των ευκαιριών ηλεκτρονικής μάθησης, της διαδικτυακής διδασκαλίας και της επανεξέτασης της παροχής εκπαίδευσης ενηλίκων.

 

Πώς θα συμμετέχετε

Συμπληρώστε την αίτησή σας.

Συμπεριλάβετε μια φωτογραφία

Αποστείλετε την αίτησή σας, στο info@instech.gr γράφοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος: "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ Academy insTech: Όνομα και Επίθετο”.
Παρακαλώ όπως επισυνάψετε, επίσης, μια δική σας φωτογραφία ή του οργανισμού σας ή μια φωτογραφία που θα θέλατε να συνοδεύει την ιστορία σας.

Θα δημοσιεύσουμε την ιστορία σας στην πλατφόρμα Academy insTech σε ένα ειδικά αφιερωμένο τμήμα μαζί με μια κάρτα με την φωτογραφία, που θα συνοδεύει την ιστορία σας. Ακολούθως θα διαδώσουμε τις αφηγήσεις και εμπειρίες σας, αξιοποιώντας τα   κοινωνικά μας δίκτυα και τα προωθητικά μας μέσα.

4. Όλες οι ιστορίες της Κοινότητας θα συμπεριληφθούν σε ένα "Βιβλίο Ιστοριών", το οποίο θα επιμεληθεί και στη συνέχεια θα δημοσιευθεί σε μορφή PDF. Το "Βιβλίο Ιστοριών" θα παρουσιαστεί σε κάποια σχετική εκδήλωση του Academy insTech.

5. Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις παρακαλώ όπως επικοινωνείτε στο τηλ. 210 854 7220 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@instech.gr ή εναλλακτικά αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *