Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η διαβούλευση, όπως και με οποιονδήποτε άλλο ελεύθερο επαγγελματία, ενδέχεται να μην περιλαμβάνει την ίδια ποσότητα εγγράφων που πρέπει να συμπληρώσουν οι άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Ωστόσο, οι σύμβουλοι εξακολουθούν να είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Όπως επισημαίνει το SBA.gov , αυτό σημαίνει ότι «πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε τις σωστές άδειες ή άδειες, να κάνετε τις εκτιμώμενες πληρωμές φόρου εγκαίρως, να αναφέρετε τα κέρδη σας κάθε χρόνο και να ασχολείστε με χαρτιά πελατών όπως συμβάσεις, συμφωνίες μη αποκάλυψης , κι αλλα."

Πριν συνεργαστείτε με οποιονδήποτε πελάτη, βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας έχει συσταθεί νόμιμα εκπληρώνοντας αυτές τις υποχρεώσεις:

  • Λάβετε τις σωστές άδειες και άδειες - Όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να διαθέτουν άδεια ή άδεια για να λειτουργήσουν στην πολιτεία, την επαρχία ή την πόλη τους. Εάν εργάζεστε από το σπίτι, ίσως χρειαστεί να λάβετε άδεια οικιακής κατοικίας και άδεια γενικής επιχείρησης.
  • Καταχωρίστε το όνομα της επιχείρησής σας - Εκτός αν χρησιμοποιείτε το όνομα που έχετε δώσει, θα πρέπει να καταχωρίσετε ένα όνομα "Doing Business As" στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς. Εάν χρησιμοποιείτε το δικό σας όνομα, παραλείψτε αυτό το βήμα.
  • Πληρώστε Εκτιμώμενους Φόρους - Ως ελεύθερος επαγγελματίας, είστε υπεύθυνοι για την καταβολή φόρων στα εισοδήματά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό Τρόπος υπολογισμού και πραγματοποίησης εκτιμώμενων φορολογικών πληρωμών για περισσότερες πληροφορίες.
  • Συμπληρώστε μια φόρμα W-9 όταν λαμβάνετε έναν νέο πελάτη - Κάθε φορά που υπογράφετε μια συμφωνία ή συνεργάζεστε με έναν νέο πελάτη, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα IRS W-9 .
  • Ετήσια αναφορά φόρου: Η φόρμα 1099 - Εάν έχετε πραγματοποιήσει περισσότερα από 600 $ σε ένα χρόνο από έναν πελάτη, τότε θα πρέπει να αναφέρουν αυτές τις πληρωμές στο IRS μέσω της φόρμας 1099-Διάφορα .

Ως ελεύθερος σύμβουλος, θα χρειαστείτε επίσης την καθημερινή τεκμηρίωση και έγγραφα όπως:

  • Έγγραφα εκτίμησης κόστους και προτάσεων - Δημιουργήστε το δικό σας πρότυπο επωνυμίας για προσφορές και προτάσεις έργων μέσω του Microsoft Word, των Εγγράφων Google ή ιστότοπων όπως το FreelanceSwitch .
  • Έγγραφα συμβάσεων και NDA - Δεν είναι ασυνήθιστο για τους πελάτες να έχουν τα δικά τους συμβόλαια για ανεξάρτητους εργολάβους ή ελεύθερους επαγγελματίες. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε τη σύμβαση πριν την υπογράψετε. Αν χρειάζεστε συμβουλές με τη δημιουργία του δικού σας σύμβασης, χρησιμοποιήστε τη δημιουργία ενός Συμβάσεις πελάτη . Τις περισσότερες φορές, η συμφωνία μη κοινοποίησης ή η NDA είναι απλή.
  • Δήλωση εργασίας - Αυτό περιγράφει το πεδίο εργασίας που έχετε συμφωνήσει εσείς και οι πελάτες στη σύμβαση.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *