Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Πρέπει επίσης να υπολογίσετε το προφίλ κινδύνου σας, ή μάλλον το προφίλ κινδύνου των ανώτερων διευθυντών σας. Όλα αυτά εξαρτώνται από αυτούς. Πρόκειται για τον κίνδυνο που είναι διατεθειμένοι να ζήσουν.

Ορισμένοι οργανισμοί είναι άνετοι να διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο. Μερικοί θα κάνουν ό, τι μπορούν για να πάρουν την έκθεση του κινδύνου όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μηδέν.

Η όρεξη κινδύνου και η ανοχή κινδύνου αναφέρονται τόσο στον κίνδυνο που ένας οργανισμός είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί για την επίτευξη των στόχων του.

Η όρεξη κινδύνου είναι μια ευρύτερη δήλωση του επιπέδου έκθεσης σε ζημίες που η διοίκηση θεωρεί αποδεκτή, δεδομένων των στόχων και των πόρων της. Ένας οργανισμός με όρεξη υψηλού κινδύνου μπορεί να αποδεχτεί μια έκπτωση υψηλής ασφάλισης ή ακόμη και να πάει χωρίς ασφάλιση. Ένας οργανισμός με σημαντικά οικονομικά αποθέματα μπορεί να έχει μεγάλη διάθεση για κίνδυνο.

Η ανοχή κινδύνου είναι μια στενότερη άποψη του συγκεκριμένου επιπέδου κινδύνου που θα αποδεχθεί η εταιρεία, θέτοντας ένα αποδεκτό επίπεδο διακύμανσης από την όρεξη κινδύνου που περιβάλλει συγκεκριμένους στόχους που η εταιρεία είναι διατεθειμένη να ανεχθεί.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *