Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι κορυφαίες πρακτικές που καθιερώθηκαν από τους πρώτους παίχτες του AgentNet παρέχουν ένα πρότυπο για την επιτυχία του Cluster.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό ελεύθερα περιορισμών για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Βασικό στοιχείο του αναπτυσσόμενου Cluster AgentNet και για να έχει μια παράλληλη με τα μέλη υγιή πορεία, έπρεπε να έχουμε σχεδιάσει την ακολουθία αυτής της ανάπτυξης.

 

  • Με Ποιους θα συνεργαζόμαστε.

Όταν το cluster AgentNet ξεκίνησε, συνεργάστηκε με Μέντορες Στρατηγικής ανάπτυξης και marketing οι οποίοι είναι και οι κύριοι Πάροχοι υπηρεσιών. Στη συνέχεια, προστέθηκαν περισσότεροι Στρατηγικοί εταίροι από διάφορους τομείς και σήμερα είναι διαθέσιμοι σε όλα τα Μέλη

  • Αναδιοργανώνεται καθώς κλιμακώνεται.

H περίπτωση του AgentNet, ξεκίνησε ως μια σχετικά μικρή Δικτύωση, και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε περισσότερα μέλη και με αυτό, συνειδητοποίησε ότι η αρχική θεμελίωση μιας επιχείρησης (μία ψήφος) δεν ήταν αρκετή για να δώσει ηγεσία και έτσι περιστρέφεται σε μια κλιμακωτή δομή δικαιωμάτων ψήφου. Μερικές φορές, ίσως χρειαστεί ακόμη και να αποφασίσουμε ότι ορισμένοι συνεργάτες δεν παρέχουν πλέον αξία και δυσκολεύουν την λειτουργία του Cluster.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα Cluster

Clusters, Συστάδες Επιχειρήσεων

Τα Clusters αποτελούν μια μορφή συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και άλλων φορέων. ...

Ουσιαστικά Cluster ονομάζεται ένας επιχειρηματικός συνεργατικός σχηματισμός που προωθεί την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα.

Δείτε περισσότερα

Καλλιέργεια του Cluster AgentNet

Οι κορυφαίες πρακτικές που καθιερώθηκαν από τους πρώτους παίχτες του AgentNet παρέχουν ένα πρότυπο για την επιτυχία του Cluster.

Δείτε περισσότερα

Βήματα ανάπτυξης των clusters

H συγκρότηση – ανάπτυξη ενός cluster μπορεί να τυποποιηθεί σε 4 επιμέρους βήματα.

Δείτε περισσότερα

Πως Agents k Brokers μπορούν να ωφεληθούν από το cluster AgentNet

"Τα Clusters προσφέρουν στους Μικρομεσαίους insurance Brokers τους πόρους και την εμπειρία των μεγαλύτερων ομολόγων τους, αλλά είναι εξίσου σημαντικά για ολόκληρη την ασφαλιστική αγορά."

Δείτε περισσότερα

Τί θα πάρεις από το Cluster AgentNet!

Ο μεγάλος και έντονος ανταγωνισμός στην ασφαλιστική βιομηχανία δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα γίνει μόνο για τους αυτοδιαφημιζόμενους για Μεγάλους και Σίγουρους.

Δείτε περισσότερα

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *