Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Υπάρχει πάντα το πρόβλημα στην έναρξη οποιουδήποτε Cluster στο αν εξυπηρετεί σημαντικές ανάγκες των μελών του. Για να θεωρείται πολύτιμο θα πρέπει να υπάρχουν πολλά μέλη, συνεργάτες και εταίροι οι οποίοι δεν θα έρθουν αν δεν είναι πολύτιμο γι' αυτούς.

 

"Για να πυροδοτήσει την ανάπτυξη, το Cluster Brokernet που βασίζεται σε πλατφόρμες προσφέρει έναν συνδυασμό αξίας και υπηρεσιών σε κλίμακα."

 

Επιπλέον, πρέπει να καταστούν σαφείς οι χρεώσεις και οι δωρεάν παροχές μιας πλατφόρμας και πώς να δημιουργηθεί η σωστή ισορροπία για υγιή και ευημερούσα ανάπτυξη. Πάρα πολλές δωρεάν υπηρεσίες θα σκοτώσουν τα κέρδη και πολύ λίγες θα μειώσουν την ανάπτυξη και την αφοσίωση των πελατών.

Το σημαντικό ερώτημα εδώ είναι:

ποιος επιδοτεί την πλατφόρμα πολλαπλών όψεων;

Το Brokernet επιχορήγησε την αρχική επιχείρηση των insTech-Boxes και με την πάροδο του χρόνου άρχισε να χρεώνει διαφημιστές και άλλους που συμμετέχουν, προωθούνται και κερδίζουν στο δίκτυό μας.

 

"Επιδοτούμε εκείνη την πλευρά του Cluster που είναι πιο δύσκολο να αποκτήσουμε και στη συνέχεια όταν αυτές αποκτηθούν, γίνονται ελκυστικές στους χρήστες της άλλης πλευράς, οι οποίοι αναλαμβάνουν αυτό το έργο."

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *