Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Μάθετε να υποστηρίζετε την επιχειρηματική σας υπόθεση για κλιμάκωση, αναπτύσσετε ολοκληρωμένες στρατηγικές Marketing και να τις εφαρμόζετε σε όλη τη σφαίρα επιρροής σας.

Το μάρκετινγκ προσελκύει υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι γίνονται πελάτες και στο τελικό στάδιο μας παρέχουν κέρδος. Το marketing όμως είναι κάτι περισσότερο από το να βάζουμε το Brand μας στο Διαδίκτυο.

Το insTech σας προσφέρει Δωρεάν μία σειρά μαθημάτων Small medium Business Marketing και αυτό που σας προσφέρει είναι να κατανοήσετε ότι:

"Το μάρκετινγκ είναι ό, τι κάνει ένας οργανισμός για να χτίσει μια σχέση μεταξύ της εταιρείας και του καταναλωτή."

Αυτή η εξήγηση του μάρκετινγκ είναι πιο σχετική σήμερα από ποτέ, ειδικά επειδή οι καταναλωτές αναμένουν από τις επιχειρήσεις να ασχολούνται με αυτό που έχουν ανάγκη και να τους το προσφέρουν πρίν ακόμη το ζητήσουν.

Για το σκοπό αυτό, ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης μιας ΜμΕ  για την επιχείρησή τους είναι να αφιερώσει χρόνο για να αναπτύξει ένα σχέδιο Marketing που θα τους ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Ένα τέτοιο σχέδιο περιγράφει με σαφήνεια πώς θα προσεγγίσετε τους ιδανικούς πελάτες σας εφαρμόζοντας αποτελεσματικά τη στρατηγική μάρκετινγκ .

Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να προωθήσετε τη μικρή επιχείρησή σας. Με το σωστό συνδυασμό δραστηριοτήτων, μπορείτε να προσδιορίσετε και να εστιάσετε στις πιο αποτελεσματικές τακτικές Marketing για τη ΜμΕ σας. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει μια σειρά Δωρεάν μαθημάτων με  ιδέες μάρκετινγκ ΜμΕ   για να σας κάνει να σκεφτείτε όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

 

 

 

PERSON_0086

.

 

 

PERSON_16

.

EDUCATION_0002

.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *