Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Το insTechGR Strategy Plan είναι ένα από τα βασικά επιχειρηματικά εργαλεία μιας ασφαλιστικής επιχείρησης, το οποίο έχει ένα είδος αμείλικτης λογικής.

 

Αντί να χάνετε τον χρόνο σας δημιουργώντας περίπλοκα επιχειρηματικά σχέδια το BSP προσφέρει στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, κάθε μεγέθους, ένα τρόπο να δοκιμάζουν συνεχώς το όραμα τους, να μετρούν την απόδοση του (KPI), και να προσαρμόζονται πριν να είναι πολύ αργά.

 

 

Το cluster insTechGR παρέχει μια επιστημονική προσέγγιση στην ανάπτυξη επιχειρήσεων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που συντομεύουν τους κύκλους ανάπτυξης της, μετρούν την πραγματική πρόοδο χωρίς να καταφεύγουν σε μετρήσεις ματαιοδοξίας και κατανοούν τι θέλουν πραγματικά οι πελάτες . Δίνει τη δυνατότητα σε μια εταιρεία να μετατοπίζει τις κατευθύνσεις με ευκινησία, αλλάζοντας τα σχέδια ανά εκατοστό & ανά λεπτό. . Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένα επιτυχημένο μοντέλο εσόδων που μπορεί ν αναπτυχθεί με περαιτέρω επενδύσεις.

 

"Το βασικό μάθημα του insTechGR Strategy Plan είναι ότι οι επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που θέλουν ν' αναπτυχθούν σε μια εποχή μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, όπου δεν συμβαίνει τίποτα σύμφωνα με το "PowerPoint και το Excel", να εστιάσουν στην προσέγγιση "Μετράω και αντιδρώ" και παρά το ατέρμονο άγχος τους να αιωρείται μεταξύ του «persevere» και του «pivot» (επιμένω ή αλλάζω), όλα μαρτυρούν την σίγουρη επιτυχία του για τη δυναμική της επιχειρηματικότητας.

 

Διαβάστε το Άρθρο: Προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του Digital insurance Agent

 

Αυτό το εργαλείο θα βοηθήσει μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης να υποστηρίξουν την καινοτομία αξιοποιώντας αποτελεσματικά τον χρόνο, το πάθος και την ικανότητα των δεξιοτήτων τους.

πηγή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.

Σχετικά με τους συγγραφείς


Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

  • Business Coach, Digital Marketeer, Author
  • Insurance Risk Management Analyst, CyRM
  • Co-Founder entrepreneurship ecosystem insTech,
  • Co-Founder & Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *