Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η χρηστή διακυβέρνηση είναι ο άξονας για επιτυχημένες συνεργασίες. Είναι σημαντικό ο ηγέτης ή τα ανώτερα στελέχη από τις ΜμΕ εταίρους να παραμένουν εμπλεκόμενα στην εποπτεία της εταιρικής σχέσης.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό δωρεάν για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

 

Κάθε εταίρος ΜμΕ πρέπει να ορίσει ένα ανώτερο στέλεχος για να λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις. Θα πρέπει να είναι επικεντρωμένος σε προτεραιότητες, να υποστηρίζει πόρους όταν χρειάζεται και γενικά να δημιουργεί ένα περιβάλλον στο οποίο θα ενεργεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και συντονισμό.

Ο ορισμός της «επιτυχίας» εξ' αρχής για τις ομάδες λειτουργίας είναι σημαντικός:

 

  • δημιουργώντας πίνακες ευθύνης,

 

  • καταγράφοντας λεπτομερείς χάρτες διαδικασιών

 

  • διαχωρίζοντας τα στάδια του έργου

 

Με τον τρόπο αυτό διευκρινίζουν τις προσδοκίες, τα χρονοδιαγράμματα και τα κρίσιμα μέτρα απόδοσης. Όταν οι συνεργασίες σχηματίζονται αρχικά, οι ηγέτες ή οι ομάδες ανάπτυξης είναι για τη δημιουργία του σκοπού, τη συμφωνία και τον προσδιορισμό της αξίας που μπορεί να δημιουργηθεί και για τις δύο πλευρές. Καθώς η εταιρική σχέση εξελίσσεται, οι εμπλεκόμενοι πρέπει αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο, αλλά θα χρειαστούν συνεχή καθοδήγηση από τους υπεύθυνους του οικοσυστήματος.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *