Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα που πρέπει να αναλάβουν οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι είναι η διαχείριση του χρόνου και των έργων τους. Εκτός από την πειθαρχία επειδή ουσιαστικά εργάζεστε από το σπίτι και μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα, είστε επίσης στο έλεος των πελατών σας. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα επειδή οι πελάτες σας δεν ενδιαφέρονται για το πόση δουλειά έχετε, αρκεί να ολοκληρώσετε το έργο τους όταν το χρειάζονται. Και, επειδή δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση όπου η εργασία σας στεγνώνει, συνεχίζετε να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερα έργα.

Επειδή κάνετε ζογκλέρ πολλαπλών πελατών, έργων και προθεσμιών, πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα και να είστε ακόμα παραγωγικοί;

Για αρχάριους, ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε εάν θέλετε ή όχι να ζήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής. Εάν δεν σας πειράζει να δουλεύετε τόσο πολύ και θέλετε να εισάγετε τα χρήματα, μπορείτε να αναλάβετε όσους πελάτες θέλετε. Εάν συναντήσετε εμπόδια που σας εμποδίζουν να ολοκληρώσετε ένα έργο, να είστε ειλικρινείς με τον πελάτη και να εξηγήσετε την κατάσταση.

Για να σας βοηθήσουμε να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διαχειριστείτε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά τα ισχυρά εργαλεία διαχείρισης έργου:

  • Basecamp - Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης και συνεργασίας έργων, όπου μπορείτε να αναθέσετε εργασίες, να ανταλλάξετε ιδέες και να διαχειριστείτε προθεσμίες.
  • Trello - Ένα εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης έργου που σας επιτρέπει να ορίσετε ημερομηνίες λήξης, να δημιουργήσετε λίστες ελέγχου, να ανεβάσετε αρχεία και να δημιουργήσετε μεμονωμένους πίνακες είτε για πελάτες είτε για μέλη της ομάδας.
  • Evernote - Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή λήψης σημειώσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της καριέρας σας και της προσωπικής σας ζωής, προκειμένου να δημιουργήσετε εργασίες, να σημειώσετε και να καταγράψετε https://due.com/wp-content/themes/due/images/web σελίδες . Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τις σημειώσεις σας σε διαφάνειες με τη λειτουργία Present του Evernote.
  • Solo - Αυτή η δωρεάν εφαρμογή δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου τους ελεύθερους επαγγελματίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε επαφές με πληροφορίες έργου, να διαχειριστείτε εργασίες, να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να ανεβάζετε αρχεία.
  • LiquidPlanner - Αυτή η διαχείριση έργου μπορεί να βοηθήσει συμβούλους επειδή εστιάζει στον προγραμματισμό. Στην πραγματικότητα, θα δημιουργήσει αυτόματα χρονοδιαγράμματα βάσει των προτεραιοτήτων του έργου. Έρχεται επίσης με παρακολούθηση χρόνου και εργασιών.
  • Podio - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Podio για να παραμείνετε οργανωμένοι με τη διαχείριση και τη συζήτηση συγκεκριμένων εργασιών σε μία σελίδα. Διαθέτει επίσης μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Wrike - Εργαλείο διαχείρισης έργου σε πραγματικό χρόνο που σας επιτρέπει να χωρίζετε στόχους σε εργασίες, να επικοινωνείτε άμεσα με τα μέλη της ομάδας και να μετατρέπετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εργασίες. Το Wrike ενσωματώνεται στο Google Drive, το Word και το Excel.
  • Project Bubble - Αυτό το εργαλείο παρέχει γραφήματα Gantt, αναφορές προόδου πελατών, οπτικά ορόσημα, τη δυνατότητα αυτοματοποίησης επαναλαμβανόμενων εργασιών, καθημερινών προοπτικών και την εξουσία ανάθεσης εργασιών.
  • Projecturf - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να συνεργαστείτε με τα μέλη της ομάδας ή τους πελάτες σας σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτυακών σχολίων, γραφημάτων Gantt και ειδοποιήσεων μέσω email. Ενσωματώνεται επίσης με το Google Drive και το Dropbox.
  • Due.com - Υπάρχει ένα εύχρηστο εργαλείο παρακολούθησης χρόνου, εάν πρέπει να παρακολουθείτε το χρόνο που αφιερώσατε σε ένα έργο, καθώς και αναφορές που περιγράφουν εργασίες και σύντομη περίληψη των επερχόμενων εργασιών. Το Due.com ενσωματώνεται επίσης στο Basecamp.

Εάν ποτέ κατακλύζεστε, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να αναθέσετε κάποια εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικούς από αυτούς τους ίδιους ανεξάρτητους ιστότοπους, όπως το Upwork, για να βρείτε έναν βοηθό ή άλλο σύμβουλο που αναζητά εργασία για να μειώσει το βάρος.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *