Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Οι Τρεις Ορίζοντες Ανάπτυξης του McKinsey στοχεύουν να σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε αυτό το πνευματικό κενό. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία σκαλοπατιών ανάμεσα στην επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής σας σήμερα και την καλλιέργεια της για το μέλλον.

 

Horizon 1: Διατήρηση και υπεράσπιση της βασικής επιχείρησης

"θα πρέπει να ξεκινήσετε την διαδικασία να Καταγράψετε τις Δραστηριότητες σας που είναι ευθυγραμμισμένες με την τρέχουσα επιχείρηση σας και οι οποίες δημιουργούν τα εσόδα."Αυτό θα περιλαμβάνει τους καθημερινούς στόχους που σχετίζονται με την πώληση, και την εξυπηρέτηση των πελατών σας. 
θα επικεντρωθείτε κυρίως στη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους, στη βελτίωση των υφιστάμενων διαδικασιών και στη διατήρηση θετικού cash flow.

Horizon 2: Αναβάθμιση της Επιχείρησης

"Έχοντας καταγράψει τον τρόπο που λειτουργείτε, θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και επεκταθείτε σε νέους τομείς δραστηριότητας και δημιουργίας εσόδων."

Μπορεί να υπάρχει ένα αρχικό κόστος που σχετίζεται με τις δραστηριότητες του 2ου ορίζοντα (νέες υπηρεσίες, νέες αγορές κλπ), αλλά ....

αυτές οι επενδύσεις μέσω της οικονομίας κλίμακας του οικοσυστήματος, θα σας επιστραφούν πίσω (χρήμα και χρόνος).


Ο 2ος Ορίζοντας Εφαρμόζεται ως μια επέκταση του τρέχοντος αποδεδειγμένου επιχειρηματικού σας μοντέλου. 

 

Horizon 3: Δημιουργία μιας πραγματικά νέας επιχείρησης

"Στον τρίτο ορίζοντα φαίνεται και η διαφορετικότητα του κάθε ηγέτη, στο πώς βλέπει το μέλλον. Καταγράφετε εντελώς νέες ιδέες στην επιχείρησή σας που δεν υπάρχουν σήμερα και θέτετε τις βάσεις για την υλοποίηση τους."

Αυτές οι ιδέες μπορεί να μην είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν άμεσα και πιθανόν να αρχίσουν να αποδίδουν μετά από κάποιο σημαντικό χρονικό διάστημα. Η συμμετοχή σας όμως στο επιχειρηματικό οικοσύστημα θα μειώσει το κόστος, τον χρόνο, και τον κίνδυνο. Αυτό θα περιλαμβάνει πιλοτικά προγράμματα που θα δημιουργεί η ομάδα εργασίας του Οικοσυστήματος με την συμμετοχή των ενεργών μελών, για νέες γραμμές εσόδων, υπηρεσιών κλπ. τα οποία απαιτούν σημαντικές επενδύσεις εκ των προτέρων.

Πως θα με βοηθήσουν οι τρεις ορίζοντες ανάπτυξης της McKinsey;

Οι περισσότεροι επιχειρήσεις θέλουν ανάπτυξη, αλλά ξέρουν επίσης ότι η καινοτομία αποτελεί κρίσιμο στοιχείο για την επίτευξη της.

"Είναι αντιληπτό ότι υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ της καινοτομίας του αύριο και της πραγματικότητας της λειτουργίας της επιχείρησης σήμερα." 

Οι Τρεις Ορίζοντες Ανάπτυξης του McKinsey στοχεύουν να σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε αυτό το πνευματικό κενό. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία σκαλοπατιών ανάμεσα στην επιτυχή λειτουργία της επιχείρησής σας σήμερα και την οικοδόμηση της για το μέλλον.

Διαβάστε το Άρθρο:  Προχωρώντας στο επόμενο στάδιο του Digital insurance Broker

 

 

 

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *