Το Νέο Επιχειρηματικό Περιβάλλον.

Η Πρόκληση

Η μετάβαση στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον του Industry 4.0 έχει συχνά δυσκολίες και αποτελεί πρόκληση, ειδικότερα για τις ΜμΕ.

Το πρόβλημα για τις ΜΜΕ, έγκειται στην διαχείριση του κινδύνου, την ετοιμότητα και την οργανωτική τους ικανότητα να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρόκληση.

Η Ανάγκη

Το επόμενο κανονικό στο επιχειρείν θα είναι πολύ πιο διαφορετικό απ' ότι το γνωρίζαμε.

Οι ΜμΕ πρέπει να εισαγάγουν νέους τύπους καινοτομιών, διαχείρισης κινδύνου και «ψηφιακών» στρατηγικών λειτουργίας για να διατηρήσουν το τρέχον ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα μακροπρόθεσμα.

Η καινοτομία

Οι ΜμΕ Συχνά είναι σε θέση να εφαρμόσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό πιο γρήγορα από τις μεγάλες επιχειρήσεις,

Χρειάζονται απλά μεταφορά γνώσης, εμπειρίας και πόρων για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν νέες δομές ψηφιοποίησης  από το μηδέν πιο εύκολα.

Η λύση

Ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα μπορέι να εξασφαλίσει ότι κανένας νέος ή υφιστάμενος επιχειρηματίας δεν θα αισθάνεται μόνος του και δεν θα αγωνίζεται χωρίς τους κατάλληλους πόρους

Στο insTech  μεταφέρουμε τη διαχείριση της επιχειρηματικής κοινότητας στο επόμενο επίπεδο που απαιτεί η μετά COVID-19 εποχή και η 4η βιομηχανική επανάσταση.

 

Πως Βοηθάμε στον Επιχειρηματικό Μετασχηματισμό

Ανεξάρτητα αν είστε μια Startup ή μια ΜμΕ, το insTech είναι ο απαραίτητος συνεργάτης σας για να διαχειριστείτε τους γρήγορα εξελισσόμενους κινδύνους του σήμερα και του αύριο.

Οι ομάδες μας συνεργάζονται με Μέντορες, εταιρείες και Startups σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία λύσεων ...

Η Μεθοδολογία μας

Βαθμολογήστε την επιχείρησή σας

Ολοκληρώστε το Business instech Scorecard και λάβετε μια 100% προσαρμοσμένη αναφορά στην επιχείρησή σας με σαφείς, προσαρμοσμένες στρατηγικές και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας πιο δυνατά.

Περιγράψτε μας το έργο

 

Περιγράψτε το έργο σας,  απαντώντας σ' εξειδικευμένες ερωτήσεις, και αυτόματα μέσω ΑΙ το instech θα σας συνδέσει με κορυφαίους ειδικούς σε όλο τον κόσμο ή κοντά σας.

Βρείτε τον ειδικό

 

Η τεχνολογία αντιστοίχισης AI δημιουργεί μια σύντομη λίστα με βάση τις ανάγκες του έργου σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη.

Παραλάβετε το έργο

 

Δεσμευόμαστε για την παράδοση, σύμφωνα με την πολυπλοκότητα, το μέγεθος, την απαίτηση και τον χρόνο του έργου.

Αναζητήστε τον ιδανικό συνεργάτη σας

Οι Μέντορες μαςΔημιουργήστε γρήγορα μια σύντομη λίστα ειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε πολλούς κλάδους από όλο τον κόσμο με την αποκλειστική τεχνολογία αντιστοίχισης AI.Για κάθε υποψήφιο που έχετε επιλέξει, θα μπορείτε να ελέγχετε λεπτομερή προφίλ, χαρτοφυλάκια, κριτικές και αξιολογήσεις πελατών, ώστε να μπορείτε να βρείτε την ιδανικό συνεργάτη για το έργο σας.
Οδηγοί insTech-BoxesΜέσω των insTech-Boxes θα βρείτε Έργα & Προγράμματα που προορίζονται για εσάς, από αυτούς που τα γνωρίζουν καλύτερα.Όταν αγοράζετε ένα insTech-Box μέσω του Project Catalog, ένας ανεξάρτητος επαγγελματίας έχει ήδη αφιερώσει χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε - και το πιο σημαντικό, πώς να φτάσετε εκεί.
Εξειδικευμένες ΟμάδεςΆν χρειάζεστε συνεργάτη για μια εξειδικευμένη εργασία ή ν' αναπτύξετε της ομάδας σας, οι υπεύθυνοι του insTech θα συνεργαστούν μαζί σας για να κατανοήσουν, τον προϋπολογισμό και τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουν την βάση δεδομένων με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, για να σας παρέχουν μια σύντομη λίστα με υποψηφίους κατάλληλους για το έργο σας.
Ζητήστε την βοήθεια μαςΟι ειδικοί μας θα σας βρουν το σωστό άτομο για τον οργανισμό σας με δεξιότητες για οποιαδήποτε εργασία.Έχετε ένα μεγάλο έργο και όχι αρκετούς πόρους για να ολοκληρώσετε γρήγορα και σωστά το έργο σας; Ένας σύμβουλος του insTech μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντας σας Δωρεάν πληροφορίες, προσλαμβάνοντας μια ομάδα ή βοηθώντας σας να δημιουργήσετε την ομάδα μόνοι σας. 
Αναζητάτε επαγγελματικές συμβουλές για την επιχείρησή σας ή τον κλάδο σας;

Academy-insTech

 

Είμαστε ένα Εκκολαπτήριο για ΜμΕ  & εστιάζουμε σε εσένα που έχεις δημιουργήσει ή θέλεις να δημιουργήσεις μια ΜμΕ, έχοντας σαν στόχο να σου προσφέρουμε καθοδήγηση και δεξιότητες για την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου, κάνοντας την επιχειρηματικότητα ευκολότερη.

 

Σε βοηθάμε ν' αναβαθμίσεις την λειτουργία της ΜμΕ επιχείρησης σου, με στόχο να εμπλουτίσεις την στρατηγική  σου, με γνώση και εργαλεία για την εξεύρεση και εφαρμογή διαρθρωτικών και αναπτυξιακών λύσεων που θα αποκαταστήσουν την βιωσιμότητά της και και να βελτιώσουν την θέση ρευστότητάς της.

Εστιάζουμε στην δικιά σου ΜμΕ για να σου προσφέρουμε γνώσεις και εργαλεία που απαιτούνται για την βέλτιστη λειτουργία της, δίνοντας έμφαση στην αναδιάρθρωση,  την συνεργατικότητα και την υλοποίηση προτάσεων χρηματοδότησης.

Στο insTech συμπράττουμε σε ευρωπαϊκές και διεθνείς κοινοπραξίες, σε διεπιστημονικές ερευνητικές μελέτες και σε καινοτόμες εφαρμογές. Εστιάζουμε στην προώθηση της συνεργασίας ΜμΕ με την δημιουργία επιχειρηματικών Clusters, μέσω των αρχών της κυκλικότητας, της περιβαλλοντικής και κοινωνικής υπευθυνότητας, της βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων κι ενέργειας και της διαχείρισης επιχειρήσεων και των επιδοτούμενων πόρων με διαφάνεια και λογοδοσία .

Επιστροφή στην Νέα κανονικότητα

Η επιστροφή στην νέα Κανονικότητα είναι ένας τρόπος λειτουργίας. Ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χρειάζεται μια επιχείρηση για την ψηφιακό της μετασχηματισμό.