Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Ως επιχειρηματίας, θέλατε πάντα να είστε πιο εστιασμένος επιχειρηματίας; Θέλετε να είστε πιο αποτελεσματικός επιχειρηματίας. Θέλετε συνεχώς να βελτιώσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Αν θέλετε να πετύχετε στόχους σε αυτές τις προτάσεις πρέπει να είστε πολύ πιο οργανωμένος επιχειρηματίας.

Οι επιχειρηματίες είναι άτομα με πολύ εντυπωσιακή ζωή. Είναι επιλυτές προβλημάτων. Επιλύουν εσωτερικά επιχειρηματικά προβλήματα, αλλά και προβλήματα εξωτερικής αγοράς. Δεν είναι απλή δουλειά. Εάν θέλετε να παραμείνετε στον σωστό τρόπο για να ρωτήσετε τον εαυτό σας και να απαντήσετε στις ακόλουθες δέκα ερωτήσεις πριν από κάθε επόμενη εβδομάδα. Θα σας βοηθήσουν επίσης στην εξασφάλιση πραγματικής ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής .

1.

Είναι αυτήν την εβδομάδα η επιχείρησή σας με καλύτερες πωλήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα;

Απαντώντας σε αυτόν τον τύπο ερώτησης, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τη διαφορά από την προηγούμενη εβδομάδα και να ενεργήσετε βάσει αυτών των πληροφοριών.

2.

Ποιος είναι ο λόγος λόγω αυτής της θετικής ή αρνητικής διαφοράς που ανακαλύψατε στην προηγούμενη ερώτηση;

Εάν υπάρχει διαφορά μεταξύ των προηγούμενων εβδομάδων, μπορείτε να σκεφτείτε βαθιά αυτήν τη διαφορά για να μάθετε γιατί είναι θετικές ή αρνητικές. Εάν υπάρχει αρνητική διαφορά, τότε γιατί έχετε χαμηλότερα αποτελέσματα πώλησης και βρείτε τις λύσεις σχετικά με τους λόγους που μεταφέρονται σε προβλήματα για την επιχείρησή σας. Εάν υπάρχουν θετικές διαφορές, βρείτε τους λόγους και χρησιμοποιήστε τις τις επόμενες εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, εφαρμόζετε ένα απλό σύστημα για συνεχή βελτίωση στην εταιρεία σας.

3.

Πρέπει να αλλάξω κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα;

Όλα όσα βρίσκετε έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας, αλλάξτε αμέσως. Όλα όσα δοκιμάζετε την προηγούμενη εβδομάδα και έχουν θετικό αντίκτυπο κάνουν να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπο για το μέλλον.

4.

Ποιοι είναι οι πέντε πιο σημαντικοί στόχοι για την επόμενη εβδομάδα;

Σκεφτείτε τι μαθαίνετε την προηγούμενη εβδομάδα από την καθημερινή σας επιχείρηση ή την προσωπική σας ζωή. Όλα όσα μαθαίνετε, τα χρησιμοποιείτε στο μέλλον. Η γνώση είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά στοιχεία που αυξάνουν την επιχειρηματική και επιχειρηματική σας ενέργεια.

5.

Τι έμαθα την περασμένη εβδομάδα;

Πριν από κάθε επόμενη εβδομάδα, αφιερώσατε 10 λεπτά για τους στόχους σας για την επόμενη εβδομάδα. Εάν γνωρίζετε τους στόχους σας, θα εστιάσετε περισσότερο στην επίτευξη αυτών των στόχων.

6.

Ποια είναι τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνω την επόμενη εβδομάδα;

Όταν γνωρίζετε τους στόχους σας για την επόμενη εβδομάδα, μπορείτε να εξαγάγετε τα πέντε πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε την επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Με αυτόν τον τρόπο συνδέετε τους εβδομαδιαίους στόχους σας με τις πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε. Έτσι, διασφαλίζετε την επίτευξη των εβδομαδιαίων στόχων σας, που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μηνιαίους στόχους και ούτω καθεξής.

7.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες απώλειες την τελευταία εβδομάδα μου;

Δεν μπορείτε να περιμένετε και πάντα θα κάνετε και θα επιτύχετε ό, τι θέλετε να επιτύχετε. Κάθε άτομο μπορεί να χάσει κάτι ή να κάνει λάθος για κάτι. Χρησιμοποιήστε το για μάθηση και προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας.

8.

Πώς μπορώ να ξεφύγω από λάθη από αυτόν τον τύπο;

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ξεφύγετε από τέτοια λάθη στο μέλλον. Κάντε μια λίστα με τα λάθη και γράψτε τους λόγους για τους οποίους εσείς ή η επιχείρησή σας κάνετε αυτά τα λάθη. Για κάθε λόγο καθορίστε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι τέτοια λάθη δεν θα γίνουν στο μέλλον.

9.

Ποια είναι τα πράγματα που δεν πετυχαίνω από την τελευταία εβδομάδα;

Μπορείτε να σχεδιάσετε να ολοκληρώσετε πάρα πολλές εργασίες για την επόμενη εβδομάδα, αλλά μερικές φορές δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες αυτές τις εργασίες. Συμπεριλάβετε το στα σχέδια για την επόμενη εβδομάδα, μην τα αγνοήσετε, ειδικά αν είναι σημαντικά για εσάς και την επιχείρησή σας.

10.

Πώς μπορώ να κάνω την επόμενη εβδομάδα πιο αστεία;

Εάν δεν διασκεδάζετε και απολαμβάνετε να εργάζεστε για την επιχείρησή σας, κάτι δεν πάει καλά. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας να είναι ευχάριστη για εσάς.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *