Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

To Growth του instech είναι ένα εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πρόγραμμα για ηγέτες & επιχειρηματίες (ΜμΕ), το  οποίο παρέχει θεωρητική Γνώση, με σκοπό να τις βοηθήσει ν' αναβαθμίσουν την λειτουργία της επιχείρησης τους, με στόχο να εμπλουτίσουν την στρατηγική  τους, με γνώση και εργαλεία για την εξεύρεση και εφαρμογή διαρθρωτικών και αναπτυξιακών λύσεων που θα αποκαταστήσουν την βιωσιμότητά της και να βελτιώσουν την θέση ρευστότητάς της.

Ποιούς αφορά το Πρόγραμμα Growth

 

 

Το instech βοηθά τις μικρές εταιρείες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ΕΕ. Είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες των ΜμΕ. Παρέχει υποστήριξη σχετικά με την πρόσβαση σε πληροφορίες αγοράς, την υπέρβαση νομικών εμποδίων και τον εντοπισμό πιθανών επιχειρηματικών εταίρων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής – Growth του insTech είναι ένα 6μηνο πρόγραμμα ταχύρρυθμης και εντατικής υποστήριξης νέων σχημάτων ή startups που προσφέρει:

  • Μέσω σεμιναρίων και workshops, βασικές και απαραίτητες οριζόντιες γνώσεις που αφορούν κάθε νέο επιχειρηματία, ώστε να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις απαιτήσεις του εγχειρήματός του και τις δυσκολίες της αγοράς,
  • Εξατομικευμένο mentoring και coaching, που ξεκινά από την αξιολόγηση της εκάστοτε ιδέας και τη διάγνωση των ειδικών αναγκών της για να καταλήξει στην εκπόνηση ενός αναλυτικού και αξιόπιστου επιχειρηματικού σχεδίου ώστε η επιχείρηση να είναι σε θέση να αναζητήσει πηγές χρηματοδότησης, να προκαλέσει επενδυτικό ενδιαφέρον και να διεκδικήσει επάξια μια θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας, την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.
  • ενδιαφέρον και να διεκδικήσει επάξια μια θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας, την ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

 

Σε Ποιους Απευθύνεται

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής Growth του insTech απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει μια επιχειρηματική ιδέα , κατά προτίμηση νέα ή καινοτομική, και επιθυμεί να την υλοποιήσει επιχειρηματικά. Απευθύνεται κατά συνέπεια σε άτομα, ομάδες, νεοσύστατες/νεοφυείς επιχειρήσεις αλλά και υφιστάμενες που θέλουν να αλλάξουν προσανατολισμό ή να επιχειρήσουν σε κάποιον καινούριο τομέα.

Ο στόχος είναι διπλός:

  • Η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων ώστε η μετατροπή της ιδέας σε επιχειρηματική προσπάθεια να είναι επιτυχής και
  • Ο έλεγχος της εφαρμοσιμότητας και του βαθμού δεκτικότητας της αγοράς-στόχου, ώστε σε συνεργασία με ειδικούς ανθρώπους του χώρου και της αγοράς να γίνει η κατάλληλη ανάπτυξη, εκλέπτυνση, ωρίμανση ή μετεξέλιξη της ιδέας στην πράξη.
PERSON_0086

.

PERSON_16

.

@BusinessConsulting

 

EDUCATION_0002

.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε με e-mail
τα τελευταία νέα, σχετικά με το insTech

Θα σας στείλουμε Newsletter όταν δημοσιεύονται νέα άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *