Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Πώς να γίνετε επιτυχημένος  επιχειρηματίας ; Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά επαγγέλματα στον κόσμο. Ακόμη και είναι πιο συναρπαστικό, είναι επίσης πιο επικίνδυνο για τους ανθρώπους που το έχουν.

Γίνετε επιχειρηματίας όταν ξεκινάτε τη δική σας εταιρεία. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ορίσουμε τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος, επειδή πρέπει να κάνετε πολλές ακόμη ενέργειες προτού ξεκινήσετε την εταιρεία σας για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Λοιπόν, πώς να γίνεις επιτυχημένος επιχειρηματίας;

Στα ακόλουθα 87 σημεία, θα μοιραστώ μερικές συμβουλές, σκέψεις και βήματα δράσης που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Εδώ μπορείτε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας.

 

1. Να είστε μοναδικοί εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Πρέπει να είστε διαφορετικοί από τον υπόλοιπο κόσμο εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δείτε τον κόσμο με διαφορετικά μάτια από όλους τους άλλους. Θα πρέπει να δείτε ευκαιρίες όπου όλοι οι άλλοι βλέπουν προβλήματα. Η εταιρεία σας θα είναι μοναδική βάσει του βαθμού που είστε μοναδικοί.

2. Σκεφτείτε διαφορετικά

Εάν είστε μοναδικοί, πιθανότατα θα σκεφτείτε διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, θα πρέπει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για την επίλυση των ίδιων προβλημάτων. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ επιχειρηματιών και του υπόλοιπου κόσμου.

3. Σκεφτείτε για μεγάλες ιδέες

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν εξαιρετικές ιδέες που είναι μοναδικές, διαφορετικές και χρήσιμες για τους πιθανούς πελάτες. Εάν θέλετε να χτίσετε μια εταιρεία με δυναμική ενέργεια μεγάλης επιχείρησης και να γίνετε επιχειρηματίας, πρέπει να σκεφτείτε υπέροχες ιδέες, όχι μέτρια.

4. Ονειρευτείτε πώς θα αλλάξετε τον κόσμο όταν γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Κάθε υπέροχη ιδέα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Κοιτάξτε την Apple και τον Steve Jobs που αλλάζουν πραγματικά την εμφάνιση του κόσμου που γνωρίζουμε από το παρελθόν. Εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας , θα πρέπει να ονειρευτείτε. Ονειρευτείτε για αδύνατα πράγματα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο.

5. Ακολουθήστε το πάθος σας εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Αν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το πάθος σας για την επιχείρησή σας. Είναι τα προσωπικά σας συναισθήματα και συναισθήματα που σας κάνουν να αισθάνεστε θετική σχέση με κάτι που κάνετε. Θα το χρειαστείτε για την εταιρεία σας.

6. Σκεφτείτε για τα μεγαλύτερα προβλήματα

Ο κόσμος θα έχει πάντα προβλήματα που εξακολουθούν να απαιτούν τη λύση. Βρείτε το μεγαλύτερο που μπορείτε να λύσετε και μεταφέρετέ το στην εταιρεία σας. Αυτός είναι ένας τρόπος να γίνεις επιτυχημένος επιχειρηματίας.

7. Σκεφτείτε τις μεγαλύτερες ανάγκες

Στην αγορά, υπάρχουν επίσης ανάγκες . Θα πρέπει να βρείτε το μεγαλύτερο και να ενσωματώσετε τους πιθανούς τρόπους ικανοποίησης αυτών των αναγκών στην επιχείρησή σας.

8. Σκεφτείτε τις καλύτερες λύσεις για προβλήματα και ανάγκες

Κάθε πρόβλημα χρειάζεται μια λύση που θα ικανοποιεί μερικές από τις μεγαλύτερες ανάγκες της αγοράς. Κάντε τις καλύτερες λύσεις των υπαρχόντων προβλημάτων και αναγκών στην αγορά.

9. Σκεφτείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους

Εάν γίνετε επιχειρηματίας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε δυστυχισμένοι. Βρίσκεστε στην πρώτη θέση της εταιρείας σας. Σκεφτείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και προσπαθήστε να το ενσωματώσετε στο επιχειρηματικό σας μοντέλο.

10. Μην ξεχάσετε τους προσωπικούς σας στόχους

Είστε ο άνθρωπος πριν και αφού γίνετε επιχειρηματίας. Πρέπει να σκεφτείτε τους προσωπικούς σας στόχους που πρέπει να επιτευχθούν όταν γίνετε επιχειρηματίας.

11. Ξεκινήστε με τη δικτύωση

Θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερα δίκτυα για την εταιρεία σας. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας χωρίς τα δίκτυά σας που μπορούν να σας οδηγήσουν στην εκθετική επιτυχία.

12. Ξεκινήστε να ακούτε

Η ακρόαση γίνεται μία από τις πιο σημαντικές επιχειρηματικές λειτουργίες σήμερα. Θα πρέπει να ακούσετε εάν θέλετε να μάθετε για τα προβλήματα και τις ανάγκες των πελατών σας. Αυτά είναι πολύ χρήσιμα στοιχεία που μπορείτε να ενσωματώσετε στην εταιρεία σας.

13. Βρείτε τη μοναδική σας προσωπικότητα

Η μοναδική σας προσωπικότητα είναι κάτι που θα σας διαφοροποιήσει από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες και ταυτόχρονα θα διαφοροποιήσει την εταιρεία σας από τις υπόλοιπες εταιρείες.

14. Μάθετε από επιτυχημένα άτομα για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Εάν θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας, πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε από επιτυχημένα άτομα. Αναγνωρίστε τον εαυτό σας μαζί τους και ξεκινήστε να εφαρμόζετε αυτό που κάνουν για την επιτυχία τους.

15. Διαβάστε βιβλία από επιτυχημένους επιχειρηματίες

Υπάρχουν πολλά βιβλία  από επιτυχημένους επιχειρηματίες που μπορούν να σας δώσουν τη γνώση ότι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας.

16. Διαβάστε πολλά

Πρέπει να διαβάσετε πολλά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αυξάνετε πάντα τις γνώσεις σας και με αυτόν τον τρόπο την πιθανή ενέργεια της επιχείρησής σας.

17. Διαβάστε ιστολόγια για την επιχειρηματικότητα για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Υπάρχουν πολλά ιστολόγια σχετικά με την επιχειρηματικότητα που μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά για να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να βρείτε μερικές χρήσιμες ιδέες ή κάποιες νέες τεχνολογίες.

18. Να είστε πειθαρχημένοι

Αν θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας ξεχάστε την απειθαρχία.

19. Πιστέψτε στην εξειδίκευσή σας

Πώς μπορείτε να περιμένετε από τους πελάτες σας να πιστεύουν σε εσάς ή την εταιρεία σας εάν δεν πιστεύετε στις δικές σας δυνατότητες; Αρχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας εάν θέλετε όλοι οι άλλοι να αρχίσουν να πιστεύουν σε σας.

20. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας

Εάν πιστεύετε στις δυνατότητές σας ότι μπορείτε να γίνετε επιχειρηματίας θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για τέτοιου είδους εργασία. Εάν δεν είχατε αυτοπεποίθηση, ξεκινήστε να βρίσκετε τους τρόπους για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας τώρα.

21. Βρείτε τις καλύτερες έμπνευσές σας

τι σε εμπνεει; Οι εμπνεύσεις σας θα οδηγήσουν την εταιρεία σας στο μέλλον. Δημιουργήστε μια λίστα με όλα τα πράγματα που σας εμπνέουν και ξεκινήστε να ενσωματώνετε όλα τα στοιχεία στην καθημερινή ζωή και την εργασία σας.

22. Σταματήστε να ονειρεύεστε, ξεκινήστε να κάνετε κάτι

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να κοιμάστε. Ο Pearson που μόνο το όνειρο δεν μπορεί να γίνει επιτυχημένος επιχειρηματίας. Είναι μόνο ονειροπόλοι. Η επιχειρηματικότητα απαιτεί εκτέλεση εκτός από τα όνειρα. Λόγω αυτού αρχίστε να κάνετε κάτι για τα όνειρά σας τώρα.

23. Μην βασίζεστε σε ατυχήματα

Τα ατυχήματα δεν είναι οι κανόνες στην επιχειρηματικότητα. Μην βασίζεστε σε αυτά στην επιχείρησή σας. Αντί αυτού προσπαθήστε να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

24. Να είστε υπέροχοι για κάτι

Εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας, θα πρέπει να είστε υπέροχοι σε κάτι . Πρέπει να είσαι καλύτερος από όλους τους άλλους σε αυτά τα θέματα. Είσαι?

25. Αναπτύξτε το μεγαλείο σας

Αν νομίζετε ότι δεν είστε τόσο εξαιρετικοί για να ξεκινήσετε την εταιρεία σας τώρα, ξεκινήστε να αναπτύσσετε το μεγαλείο σας. Θα το χρειαστείτε.

26. Απλά κάντε το καλύτερο από όλους για να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε ξανά τον τροχό. Θα χρειαστεί μόνο να το κάνουμε καλύτερα από όλους τους άλλους. Αυτό απαιτεί συνεχή βελτίωση στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

27. Ξεκινήστε με το πρωτότυπό σας

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το πρώτο σας πρωτότυπο των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Δεν έχει σημασία τι είναι. Χρειάζεστε κάτι για να δείξετε στους πελάτες σας και να δοκιμάσετε όλα όσα έχετε αναπτύξει μέχρι τώρα.

28. Δοκιμάστε τον εαυτό σας στην αγορά

Ίσως τα πρωτότυπα προϊόντων και υπηρεσιών σας να είναι τα καλύτερα στον κόσμο, αλλά δεν είστε ο κριτής. Η αγορά και οι πελάτες είναι κριτές για αυτό.

29. Εφαρμόστε τα σχόλια από την αγορά στο προϊόν και την υπηρεσία σας

Γιατί δοκιμάζετε τον εαυτό σας με μια αγορά εάν δεν εφαρμόσετε τα σχόλια από την αγορά με τη μορφή βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας ή της συνολικής μελλοντικής επιχείρησής σας;

30. Κάντε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εύκολα κατανοητά

Δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα πουλήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εάν δεν είναι σαφή στους πιθανούς πελάτες σας. Κάντε τους να είναι εύκολα κατανοητοί και σαφείς για το τι κάνουν από την πρώτη αλληλεπίδραση.

31. Επωνυμία της επιχείρησής σας εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας

Τι γίνεται με το όνομα ή το λογότυπο της επιχείρησής σας; Κάντε κάτι πραγματικά αναγνωρίσιμο.

32. Τι γίνεται με τον δικό σας κίνδυνο;

Σκεφτείτε τον δικό σας κίνδυνο. Πόσος κίνδυνος θα μπορούσατε να ανεχτείτε ; Αυτή είναι μια ουσιαστική ερώτηση για εσάς ως επιχειρηματία.

33. Μην ξεχάσετε να μιλάτε συνεχώς για αυτό

Θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας, να αρχίσετε να μιλάτε για το πάθος σας, για τη μελλοντική σας επιχείρηση, για προβλήματα που θα λύσει. Θα πρέπει να ξεκινήσετε να δημιουργείτε φήμες γύρω από τα όνειρά σας από την αρχή της διαδικασίας.

34. Ποιο είναι το όραμά σας;

Πώς βλέπετε το μέλλον της εταιρείας σας; Πού θα είναι η μικρή επιχείρησή σας μετά από πέντε ή δέκα χρόνια. Το όραμά σας είναι σημαντικό για τη μελλοντική σας επιτυχία.

35. Η στρατηγική

Χρειάζεστε μια στρατηγική εάν θέλετε το όραμά σας να γίνει πραγματικότητα. Χωρίς τη στρατηγική, θα χάσετε το επιχειρηματικό σας ταξίδι.

36. Ανάπτυξη σαφούς επιχειρηματικού μοντέλου

Σχεδιάστε το επιχειρηματικό σας μοντέλο σε ένα κομμάτι χαρτί. Μπορείτε να δείτε τις συνδέσεις μεταξύ των πιο σημαντικών επιχειρηματικών στοιχείων.

37. Σχεδιάστε την πορεία σας προς την επιτυχία

Ξέρετε πού βρίσκεστε τώρα και ξέρετε πού θέλετε να είστε μετά από πέντε ή δέκα χρόνια. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε τις τελείες. Πρέπει να τραβήξετε την τροχιά σας στο όραμά σας. Αυτό είναι το σχέδιό σας.

38. Προετοιμαστείτε για τα επόμενα 5 χρόνια

Πρέπει να προετοιμαστείτε για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα και διαφορετικά στοιχεία από το εσωτερικό και το εξωτερικό της επιχείρησής σας για να προβλέψετε το μέλλον και να προετοιμαστείτε για αυτό το μέλλον.

39. Γράψτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο

Το επιχειρηματικό σχέδιο θα είναι ο δρόμος προς την επιτυχία. Όλα όσα κάνετε μέχρι εδώ πρέπει να μεταφέρετε σε ένα υπέροχο επιχειρηματικό σχέδιο.

40. Προσδιορίστε τους στόχους SMART

Όταν ρυθμίζετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, ελέγξτε εάν είναι έξυπνοι (συγκεκριμένοι, μετρήσιμοι, επιτεύξιμοι, ρεαλιστικοί και χρονικά περιορισμένοι).

41. Να είστε ρεαλιστικοί όταν σχεδιάζετε την επιχείρησή σας

Μην πείτε τον εαυτό σας με το επιχειρηματικό σας σχέδιο. Κάντε το όσο πιο πραγματικό γίνεται. Όταν χρειάζεστε πραγματικά, ευθυγραμμίστε ξανά το επιχειρηματικό σας σχέδιο για να συσχετιστεί με την πραγματικότητα.

42. Ζητήστε βοήθεια εάν τη χρειάζεστε όταν σχεδιάζετε την επιχείρησή σας

Μερικές φορές δεν μπορείτε να κάνετε όλες τις προβλέψεις, τις αναλύσεις και τους υπολογισμούς στο επιχειρηματικό σας σχέδιο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να λάβετε τη βοήθεια.

43. Το καλύτερο σχέδιο είναι όταν συμπεριλαμβάνετε απαντήσεις από πιθανούς πελάτες

Βεβαιωθείτε ότι το επιχειρηματικό σας σχέδιο έχει ενσωματώσει τις απαντήσεις από τους πιθανούς πελάτες σας. Είναι σημαντικό γιατί η εταιρεία σας θα τους εξυπηρετήσει.

44. Κρατήστε το σχέδιό σας όσο πιο απλό γίνεται

Το πιο σημαντικό είναι ότι εσείς και οι υπάλληλοί σας κατανοείτε το σχέδιό σας. Αποφύγετε την πολυπλοκότητα και τους κανόνες που μαθαίνετε στο σχολείο σχετικά με το επιχειρηματικό σχέδιο.

45. Χρησιμοποιήστε Bullet Points στο σχέδιό σας

Το καλύτερο επιχειρηματικό σχέδιο που έχω δει βασίζεται σε κουκκίδες. Είναι επειδή τα κουκκίδες είναι η απλούστερη μορφή που εξασφαλίζει την εφαρμογή του ίδιου του σχεδίου.

46. ​​Μην ξεχάσετε τις ευθύνες

Από την άλλη πλευρά, τα κουκκίδες χρειάζονται σαφείς ευθύνες για την εφαρμογή. Μην ξεχάσετε να τα συμπεριλάβετε σε κάθε σημείο.

47. Ορίστε με σαφήνεια τη διαδικασία ανάθεσης

Η αποστολή θα είναι σημαντικό μέρος της μελλοντικής σας επιχείρησης. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ορίσετε τη διαδικασία ανάθεσης τώρα.

48. Δεν είστε μόνοι

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε το one-man show. Δεν είσαι μόνος. Χρησιμοποιήστε τα μέλη της ομάδας σας για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

49. Δεν μπορείτε να επιβιώσετε μόνοι σας

Εάν θέλετε να είστε ένα άτομο, πρέπει να καταλάβετε ότι θα μειώσετε τις πιθανότητές σας να γίνετε επιχειρηματίας.

50. Προσλάβετε έξυπνο για τη μικρή σας επιχείρηση

Πρέπει να αναπτύξετε και να χρησιμοποιήσετε μια διαδικασία που θα προσλαμβάνει τους καλύτερους δυνατούς υπαλλήλους για την επιχείρησή σας. Είναι η μελλοντική σας δυναμική ενέργεια.

51. Παρακινήστε έξυπνο

Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν κίνητρα εάν θέλετε να πάρετε το καλύτερο από αυτούς. Λοιπόν, να είστε έξυπνοι όταν χρησιμοποιείτε κίνητρα.

52. Lead Smart

Είστε ο ηγέτης. Η δουλειά σας θα είναι να καθοδηγήσετε τα μέλη της μικρής επιχείρησής σας.

53. Δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους

Καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους. Εάν θέλετε να ευχαριστήσετε όλους, θα χάσετε κάποιο σημαντικότερο μέρος της δυναμικής ενέργειας της επιχείρησής σας.

54. Τώρα, ποια είναι η αγορά-στόχος σας;

Ορίστε με σαφήνεια την αγορά-στόχο σας εάν θέλετε να δώσετε το καλύτερο από εσάς για να ικανοποιήσετε τους πελάτες τους.

55. Να είστε πάντα κοντά στην αγορά-στόχο σας

Θα πρέπει πάντα να βρίσκεστε στα μέρη όπου είναι οι πελάτες-στόχοι σας. Ακούστε τους, εκπαιδεύστε τους, βοηθήστε τους… Αυτή είναι η δουλειά σας ως επιτυχημένος επιχειρηματίας.

56. Μην ξεχάσετε να κάνετε ερωτήσεις

Κάνε ερωτήσεις. Κάντε πολλές ερωτήσεις. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

57. Ας επικεντρωθούμε πάντα στον πελάτη σας

Οι πελάτες σας είναι τα αφεντικά σας εάν θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας. Πρέπει να εστιάσετε σε αυτά ως κάτι πρωταρχικό για εσάς.

58. Δημιουργία αξίας

Θα πουλήσετε την αξία, όχι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Έτσι, ό, τι κάνετε στην επιχείρησή σας, πρέπει να περάσετε από το πρίσμα της δημιουργίας αξίας στους πελάτες σας.

59. Ξεκινήστε την παράδοση της αξίας

Η αξία δεν αφορά εσάς. Πρόκειται για τους πιθανούς πελάτες σας. Λόγω αυτού ξεκινήστε με την παράδοση αυτή τη στιγμή.

60. Κάντε μια πραγματικά ακαταμάχητη προσφορά

Η ακαταμάχητη προσφορά είναι κάτι που δεν μπορεί να αντισταθεί, κάτι που θα προσφέρει μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής σας. Προσπαθήστε να κάνετε πραγματικά ακαταμάχητη προσφορά.

61. Πάντα έρευνα

Εάν θέλετε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας, θα πρέπει να ερευνάτε πάντα τα πάντα γύρω από την επιχείρησή σας.

62. Παρατηρήστε τα πάντα γύρω σας

Εσείς ως μελλοντικός επιχειρηματίας θα πρέπει να είστε καλός παρατηρητής. Η παρατήρηση θα σας κάνει καλύτερο λήψης αποφάσεων.

63. Αξιολογήστε αλλά και ολοκληρώστε τις αξιολογήσεις

Η δουλειά σας αν γίνετε επιχειρηματίας θα είναι να αξιολογήσετε, αλλά μην αφήσετε την αξιολόγησή σας να διαρκέσει για πάντα. Οι αξιολογήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν και τα αποτελέσματα από αυτά να εφαρμοστούν στην επιχείρησή σας.

64. Πάντα να ρωτάτε γιατί, τι, ποιος, πότε και πώς

Οι κρίσιμες ερωτήσεις που θα πρέπει πάντα να ρωτάτε αν γίνετε επιχειρηματίας είναι γιατί, τι, ποιος, πότε και τι γίνεται με τα πάντα γύρω από την επιχείρησή σας.

65. Μην ξεχνάτε τις δυνάμεις και την αδυναμία σας

Πάντα προσπαθήστε να βελτιώσετε τις δυνάμεις σας και ταυτόχρονα εξαλείφει όλες τις αδυναμίες σας.

66. Εξετάστε επίσης τις δυνατότητες και τις απειλές

Πρέπει να κοιτάξετε έξω από την εταιρεία σας. Υπάρχουν δυνατότητες και απειλές.

67. Πάντα αναζήτηση για παραπομπές

Οι παραπομπές μπορούν να αυξήσουν δραστικά την ενεργειακή δυναμική της επιχείρησής σας. Εξαιτίας αυτού, πρέπει πάντα να αναζητάτε παραπομπές.

68. Χρησιμοποιήστε το έξυπνο μάρκετινγκ και όχι το ακριβό μάρκετινγκ

Θα πρέπει να είστε έξυπνος έμπορος , όχι έμπορος που θα ξοδεύει μόνο χρήματα χωρίς αποτελέσματα.

69. Πάντα προσπαθείτε να κάνετε την ένεση στα ζώα μάρκετινγκ

Τα όπλα μάρκετινγκ χρειάζονται ληστικότητα σε αυτά, εάν θέλετε να τους δείτε από όσο το δυνατόν περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Συμπεριλάβετε κάτι αστείο και κοινόχρηστο στα όπλα μάρκετινγκ και θα φτάσετε στην απεριόριστη αγορά της μικρής επιχείρησής σας.

70. Ας ανακοινώσουμε όλα σας τα όπλα μάρκετινγκ

Ελέγχετε πάντα τα όπλα μάρκετινγκ για να δείτε ότι η επιχείρησή σας κοινοποιεί την αξία που προσφέρει η επιχείρησή σας στους πελάτες σας.

71. Αποφασίστε γρήγορα, αλλά αναμεταδώστε πληροφορίες ποιότητας

Οι αποφάσεις σας πρέπει να βασίζονται στις σωστές πληροφορίες, την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό μέρος.

72. Να είστε πάντα διαφανείς

Η διαφάνεια θα κάνει την επιχείρησή σας πολύ πιο δυνατή από ό, τι νομίζετε.

73. Να είστε υπομονετικοί, η επιχειρηματικότητα δεν είναι γρήγορη στρατηγική

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Οι επιχειρηματίες είναι υπομονετικοί. Γνωρίζουν ότι η επιτυχία δεν είναι μια μέρα στην άλλη επιτυχία.

74. Προετοιμαστείτε για τα χειρότερα σενάρια

Πρέπει να γνωρίζετε ότι στατιστικά περισσότερες επιχειρήσεις δεν πέτυχαν. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα άτομα δεν γίνονται επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για το χειρότερο σενάριο με την επιχείρησή σας.

75. Έχετε το σχέδιό σας Β;

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει πάντα ένα σχέδιο Β στην τσέπη του. Ξέρουν ότι αν κάτι πάει στραβά, θα πρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό.

76. Πιθανώς, θα πρέπει να θυσιάσετε τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας

Για να είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας θα χρειαστεί να θυσιάσεις μερικές ή σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρο τον τρόπο ζωής σου.

77. Αναπτύξτε σχέδιο για επαναλαμβανόμενες αγορές

Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις βασίζονται σε επαναλαμβανόμενους πελάτες. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε ένα σαφές σχέδιο για να διασφαλίσετε τις επαναλαμβανόμενες αγορές. Αυτό θα σας φέρει στο σημείο όπου η επιχείρησή σας θα έχει εκθετική ανάπτυξη.

78. Σκεφτείτε δύο φορές πριν ξεκινήσετε

Περιμένετε προς το παρόν και σκεφτείτε ξανά πριν ξεκινήσετε. Πρέπει πραγματικά να ελέγξετε όλα τα σημεία που εξηγούνται εδώ.

79. Σκεφτείτε την εξωτερική ανάθεση

Μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας εάν συμπεριλάβετε την εξωτερική ανάθεση ως μέρος του επιχειρηματικού σας μοντέλου. Άρα, αξίζει να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή.

80. Να είστε θετικοί, ακόμα κι αν χάσετε

Ποτέ μην είστε αρνητικοί, ακόμα κι αν χάσετε. Εάν χάσετε τη μάχη, αυτό δεν σήμαινε ότι θα χάσετε έναν πόλεμο. Εάν είστε επίμονος άνθρωπος, θα πετύχετε.

81. Ξεκινήστε το Blogging για την επιχείρησή σας

Το blogging είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να μοιραστείτε μια λέξη για την επιχείρησή σας. Γιατί δεν το χρησιμοποιείτε;

82. Εκπαιδεύστε, μην πουλήσετε στο ιστολόγιό σας για μικρές επιχειρήσεις

Όταν κάνετε blog για την επιχείρησή σας, μην προσπαθήσετε να πουλήσετε, να εκπαιδεύσετε.

83. Μην βαρεθείτε στο blog της επιχείρησής σας

Αποδράστε από τη φιλοσοφία αυτών των γνωστών βαρετών εταιρικών ιστολογίων. Κάντε κάτι διαφορετικό.

84. Σύνδρομο Escape Me, Me and Me

Καθώς μαθαίνετε από τις προηγούμενες συμβουλές σε αυτήν την ανάρτηση, δεν είστε μόνοι. Δεν αφορά εσάς ή την επιχείρησή σας. Είναι περισσότερο για τους πελάτες σας.

85. Εξαλείψτε μόνιμα τις αιτίες προβλημάτων κατά την επίλυση των προβλημάτων

Εάν θέλετε να εξαλείψετε τις επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις των ίδιων προβλημάτων , θα πρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα τα προβλήματα που προκαλούνται αφού λύσετε το πρόβλημα.

86. Εξαλείψτε όλα τα εμπόδια σας στην επιτυχία

Θα έχετε πολλά εμπόδια στο δρόμο σας για να γίνετε επιχειρηματίας. Προσπαθείτε πάντα να εξαλείψετε αυτά τα εμπόδια .

87. Καλή τύχη, θα το χρειαστείτε

Θα χρειαστείτε πραγματικά την τύχη. Αλλά, αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, κόλπα και συμβουλές, θα πετύχετε ως επιχειρηματίας.

by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *