Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Η τεχνική Deep Dive μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα άτομο ή μια ομάδα για να προβληματίσει, να λύσει προβλήματα ή να εμπλακεί στη δημιουργία ιδεών.

 

Όταν κάποιος κάνει μια βαθιά ανάλυση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, διεξάγει μια εκτενή και διεξοδική διερεύνηση αυτού του προβλήματος. Τότε θα είναι σίγουρος ότι θα διερευνήσει πώς προήλθε το πρόβλημα, τι επιπτώσεις έχει το πρόβλημα στο περιβάλλον του, πιθανές λύσεις για το πρόβλημα και πώς οι πιθανές λύσεις θα επηρεάσουν περαιτέρω το περιβάλλον του προβλήματος. Μια βαθιά ανάλυση απαιτεί την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα. Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι:

 

  • Deep Dive για να εξερευνήσετε ένα πρόβλημα - όταν μια επιχείρηση έχει πρόβλημα, μπορεί να γίνει μια βαθιά ανάλυση για να διερευνήσει το ζήτημα και να μετριάσει τις αρνητικές επιπτώσεις της με αποδοτικότερο και οικονομικότερο τρόπο. Αυτό επιτρέπει στην επιχείρηση να είναι σίγουρη για τη λύση της, ώστε να μπορεί να λειτουργεί με τον πιο πιθανό κίνδυνο.

 

  • Deep Dive για να εξερευνήσετε μια κατάσταση - όταν μια επιχείρηση πρέπει να εξερευνήσει μια νέα κατάσταση, περιβάλλον ή αγορά, μπορεί να πραγματοποιήσει μια βαθιά ανάλυση για να μάθει πώς λειτουργεί αυτή η κατάσταση αυτή την στιγμή και ποιο ρόλο μπορεί να παίξει η επιχείρησή σε αυτήν κατάσταση.

 

  • Deep Dive για να εξερευνήσετε μια ιδέα - όταν έχετε καινούργιες ιδέες, μια ομάδα μπορεί να την αναλύσει σε βάθος κάνοντας την πιο συγκεκριμένη. Η βαθιά ανάλυση μιας ιδέας συνίσταται στη χαρτογράφηση του τρόπου ζωής της ιδέας, του κόστους και των αποτυχιών που σχετίζονται με την ιδέα καθώς και του θετικού αντίκτυπου που θα έχει η ιδέα στην εταιρεία μόλις ολοκληρωθεί.
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *