Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ψηφιακού μετασχηματισμού, Digital ecosystem, για την εκκίνηση, αναβάθμιση & χρηματοδότηση, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Startups.

Τα επιτυχημένα οικοσυστήματα παράγουν ήδη σημαντική αξία

Η Καινοτομία επιχειρηματικού μοντέλου σε οργανισμό κοινωνικού σκοπού:

"Επιδιώκουμε τη δημιουργία διπλής κοινωνικο-οικονομικής αξίας"

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές,
έχουμε κάνει τα άρθρα μας για τον μετασχηματισμό ελεύθερα περιορισμών για όλους τους αναγνώστες.
Για να λαμβάνετε όλο το περιεχόμενο του insTech στα εισερχόμενά σας,
εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

Περίληψη

Οι ηγέτες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν την πρόκληση της ανάπτυξης. Αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί στον συνεχώς μεταβαλλόμενο, περίπλοκο και αβέβαιο κόσμο των αυξανόμενων προσδοκιών των καταναλωτών και της ανατρεπτικής τεχνολογίας. Οι ηγέτες πρέπει να κινούνται με την ταχύτητα της "Νέας Κανονικότητας".

 

MARKETING_012

Τα ψηφιακά Οικοσυστήματα στον Ασφαλιστικό κλάδο

 

  • Τα Ψηφιακά οικοσυστήματα δεν είναι νέα ανακάλυψη. Κερδίζουν όμως ραγδαία έδαφος στον ασφαλιστικό κλάδο και σε άλλους τομείς.
  • Τα σημερινά Ψηφιακά οικοσυστήματα με κορυφαίες επιδόσεις παρουσιάζουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Αυτό υποδεικνύει πόσο μεγάλη στρατηγική αξία έχουν από τα συμβατικά επιχειρηματικά μοντέλα.
  • Οι Agents & Brokers αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό δίλλημα. Από την μια έχουν την επιλογή της ενορχήστρωσης των δικών τους οικοσυστημάτων και από την άλλη της συνεργασίας,  της συγχώνευσης, ή της εξαγοράς από τους ηγέτες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αν και ορισμένες εταιρείες μπορεί να δοκιμάσουν και τα δύο.

 

Ελάτε στην κοινότητα μας!

Ξεκινήστε τον επιχειρηματικό & ψηφιακό σας μετασχηματισμό
CYBER-0011

insTech - Οικοσύστημα Κοινωνικού Σκοπού

Είμαστε  ένς "Ψηφιακό Οικοσύστημα Κοινωνικού Σκοπού" που επικεντρώνεται κυρίως στο σχεδιασμό οργανωτικών οικοσυστημάτων (οργανωτικά μοντέλα λειτουργίας).Λειτουργούμε σαν Στρατηγικός καθοδηγητής και είμαστε ο αναπτυξιακός εταίρος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Εμπνέουμε την ανάπτυξη εφαρμόζοντας υπέροχη εμπειρία παντού στο ταξίδι των καταναλωτών. Σκοπός μας είναι να φέρουμε μαζί τη δημιουργικότητα, τα δεδομένα, την τεχνολογία και την εξεύρεση πόρων ...

 

STRATEGY_0006

Η Μεθοδολογία μας

Αντιμέτωποι με τους περιορισμούς ανταγωνισμού και πόρων, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί κοινωνικού σκοπού (SPO) όπως το insTech, επιδιώκουμε ολοένα και περισσότερο την καινοτομία επιχειρηματικών μοντέλων (BMI) για να προωθήσουν την εστίασή των ηγετών στη διπλή – κοινωνική και οικονομική – δημιουργία αξίας. Κατανοώντας αυτήν την ανάγκη, το εννοιολογικό μας πλαίσιο καταγράφει τις ανάγκες των ηγετών επιχειρήσεων και παρέχει Μέντορες οι οποίοι συντονίζουν, οδηγούν και διαμορφώνουν τον επανασχεδιασμό ΜμΕ βάσει (BMI).

STRATEGY_0036

Ξενάγηση στο insTech

Το insTech σαν μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός SPO που επιδιώκει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από προκαθορισμένο (BMI). Δημιουργούμε δυνατότητες εκμάθησης που θα παρέχουν νέες διαμορφώσεις γνώσης για την κατανόηση της ανάγκης ενός (BMI) για την επίτευξη μεγαλύτερης δημιουργίας διπλής αξίας. Ενώ αυτή η διαδικασία καθοδηγείται από την εστίασή όλων των μερών στη δημιουργία διπλής αξίας, ένα σύνολο εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων δυσκολεύουν την προτεινόμενη σχέση μεταξύ του (BMI) και της δημιουργίας διπλής αξίας.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνάντηση One-on-One

Στείλτε το τηλέφωνο σας, για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

MARKETING_069

Σύνοψη

@BusinessConsulting

Οι ηγέτες της παγκόσμιας Ασφαλιστικής βιομηχανίας θεωρούν τα ψηφιακά οικοσυστήματα και άλλες συνεργασίες ως απαραίτητες για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Η πρώτη γενιά επιτυχημένων οικοσυστημάτων έχει μετατρέψει τις δυνατότητες σε κέρδη, αποδεικνύοντας πώς το σωστό επιχειρηματικό μοντέλο, μία ισχυρή πρόταση αξίας, οι σωστοί συνεργάτες και οι τεράστιες δυνατότητες τεχνολογίας και δεδομένων μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη τον Ασφαλιστικό κλάδο και στην δημιουργία αξίας.

Αλλά το «οικοσύστημα» δεν είναι απλώς μια συνεργασία, για κάτι που κάνουν ήδη πολλοί καταξιωμένοι παίκτες της αγοράς. Άλλωστε, έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες διασταυρούμενης πώλησης διαφορετικών τομέων προϊόντων σε υπάρχοντες πελάτες όλα αυτά τα χρόνια, γενικά με περιορισμένη επιτυχία. Ορισμένοι καταξιωμένοι παίκτες λειτουργούν ως πύλες πελατών που προσφέρουν όλα τα προϊόντα τους σε ένα μέρος.

Αλλά τί το διαφορετικό γίνεται αυτή τη φορά με το insTech.

Η εμπειρία της αγοράς των ανθρώπων του insTech υποδηλώνει ότι έχουμε εισέλθει πραγματικά σε μια νέα εποχή. Εξετάσαμε προσεκτικά μια σειρά επιτυχημένων οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο. Διαπιστώσαμε ότι μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν από προηγούμενες και λιγότερο επιτυχημένες προσπάθειες.

Δείτε μία σειρά Άρθρων που ακολουθεί όπου περιγράφονται αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά. Τα θεωρούμε ως προϋποθέσεις επιτυχίας στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης (industry 4,0). Είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουν οι καταξιωμένοι Agents & Br;okers για να δημιουργήσουν τα δικά τους Clusters. Θα δούμε τους ανταγωνιστικούς κινδύνους και την επείγουσα ανάγκη δράσης  για την επιτυχή εκτέλεση.

 

Δείτε τ' Άρθρα

Xαρακτηριστικά του ψηφιακού οικοσυστήματος insTech
Tα θεμέλια για την επιτυχία του οικοσυστήματος insTech

Συνεχίστε να διαβάζετε Άρθρα μας!

Αποκτήστε την ψηφιακή σας επιχείρηση insTech
by:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *